U kupovnim kasicama rajcicu imas vec u onima od 5mj, tak da bi vec sigurno mogla barem probat. Budes vidjela reakciju
Evo mi danas i jučer papali rižine pahuljice i dobro nam ide. Malo sam se izdojila i umiješala pahuljice,maleni je super prihvatio prvi novi okus.Jedva čekam početi s novom namirnicom, slj tjedan ćemo uvesti jabuku.
Babyboy super :) mi smo isto probali malo te rizine pahuljice i popala je par žličica.
Drugi dan je pojela 10 zlicica kasice od jabuke i evo danas treći dan pojela mi je cijelu tu kasicu. Danas smo poceli i sa mrkvicom, pol kasice je smazala. Jel treba svaka 3 dana uvodit novu namirnicu, da se vidi reakcija?
zebrica
meni je u planu uvoditi svakih 4 do 5dana jer smo počeli ranije nego smo mislili, s 5 mj pa neću žurit. Kako vi uvodite nove namirnice,jel svaku zasebno ili npr ako se papalo 5dana rižine pahuljice u to ubaciti malo jabuke i miješati tako sa novim namirnicama? valjda sam dobro objasnila, preumorna sam danas
Hehe mi tek za 10 dana imamo 5 mj ja mjenjam svaka 3 dana s cim ste poceli
zebrica
ako bi bilo kod bebe reakcije na neku hranu ona bi se vidjela odmah.. tri dana se daje jedna namirnica čisto da se beba privikne na okus, a i ovisi koliko pojede, npr moj D pojede jedva 3 žličice pa mu dajem iste namirnice 3 dana da ako mu ne paše može tijelo odreagirat, ako vam od prve beba pojede npr pola voćke reakcija bi se vidjela odmah taj dan.. namirnice se uvode jedna po jedna, znači 3 dana jabuka, tri dana kruška, pa eventualno 3 dana mix toga dvoje itd.. mi imamo skoro 9 mjeseci i jedva jedan obrok, cica je No1, uvodila sam po 3 dana namirnice prvih mjesec dana, sad mu skuham nekaj novo jedan dan, drugi dan opet nekaj novo i treći dan već miksam to dvoje ili nekaj kaj je prije već jeo..
url=https://lilypie.com]
danas sam mu pomiješala jabuku i mrkvicu , to je tako smazao da nisam imala dosta koliko je pojeo. pola mrkve i pola jabuke . s tim da me je budio noćas 5 puta da cica , valjda je bio gladan i sada opet naravno cica poslje te kašice. ugl mrkva mu je super! valjda je slatka pa mu paše , sama jabuka mu baš nije neki favorit.
baby boy moj ima 4,5 mj i vidim po njemu da mu nije rano za dohranu kada toliko pojede a ne miksam mu nego izgnječim sa vilicom i opet lijepo pojede , ma gladuš mamin
Mi smo poceli sa jabukom, sad jedemo mrkvicu. E sad, jedan dan sam joj dala ruzine pahuljice? Dali ja njoj mogu pomiješati rizine pahuljice sa jabukom ili mrkvom.
Koje namirnice zatvaraju a koje otvaraju?
Znam da kruška i sljiva otvara, a banana zatvara, ali sta jos?
zebrica
Sortiraj odgovore
Najstariji