Moj Karlo ej danas pojeo 2 žličice korabe..na dva puta, al je...Ugl. ja sam zadovoljna!
Moj Karlo ej danas pojeo 2 žličice korabe..na dva puta, al je…Ugl. ja sam zadovoljna!
Bravo Karlo kad citam vas mislim si da je ova moja prava izjelica. ta je odmah htjela cijelu zdjelu pojest:)) mislila sam da bu joj zlo. jucer sam joj prvi put dala rizine pahuljice. joj kak je to fino.. al pojela je pola te kasice s bananom. vise joj pase povrce. cudna mala:)
sad cu ispast seljo beljo al koji vrag je amarant? i di se to kupi? jel tko probao radit kasice s tim?
sad cu ispast seljo beljo al koji vrag je amarant? i di se to kupi? jel tko probao radit kasice s tim?
Hahaha, ko da sam ja znala pri dohrane
Al kao super je to žitarica, nema glutena, i dobra je za početak. Imaš u Kozma, DM, a vjerojatno i u supermarketima. Moja sestra radila s tim, i quionoom, i dica obožavala, pa ću i ja uskoro
Drage mame
Imam curicu od 7mj te smo prije mjesec dana krenuli sa dohranom, do tada je bila samo na prsima. Međutim, kašicu (voće, povrće, žitarice) samo drži u ustima i nakon nekoliko sekundi izbaci van i tako već mjesec dana. Da li je neko imao slično ili isto iskustvo da dijete ne guta nego gura jezikom van??? Pomozite ne znam šta mi je činiti 😂
Drage mame
Imam curicu od 7mj te smo prije mjesec dana krenuli sa dohranom, do tada je bila samo na prsima. Međutim, kašicu (voće, povrće, žitarice) samo drži u ustima i nakon nekoliko sekundi izbaci van i tako već mjesec dana. Da li je neko imao slično ili isto iskustvo da dijete ne guta nego gura jezikom van??? Pomozite ne znam šta mi je činiti 😂
Jel tako od početka ili u zadnje vrime? Možda bi joj tribala počet nudit komade hrane
Drage mame
Stvarno cudno..a sto si joj sve probala dati?normalno je da nece na pocetku pojesti puno,al bas da sve pljuje cudno..moj recimo nije htio frisko voce npr.jabuku nego sam morala prokuhati i ako je slucajno bio komadic ga ispljunuo,ali sada obavezno moraju biti komadici jer nece jesti ak nema sto zvakati..mozda joj konzistencija ne pase?nemam ti bas neki pametni savjet,ali ako uskoro ne uspijete radje se posavjetuj s lijecnikom..mozda joj je zarasla ona resica pod jezikom..mozda nije nista..moze biti milijun razloga,al s obzirom da ima 7. mjeseci vec bi trebala jesti na veliko..pokusaj joj vise puta dnevno ponuditi,samo da dobi osjecaj hrane u ustima,neka djeca necu jesti ako nije topla hrana,probaj s tim,i naravno,nemoj ju podojiti neposredno prije obroka..nek prodje bar pol sata-sat vremena izmedju..da bude gladna,ali opet ne pregladna jer onda nece htjeti zlicu nego cicu..sretno i javi rezultat
Kada se uvode žitarice koje sadrže gluten? Prema našem planu dohrane od 6.mjeseca. Međutim ja sam svom sineku dala kasicu od jabuke sa integralnim žitaricama i dobio je nekakav osip, crvene točkice po prsima i malo na ledima pa pretpostavljam da je reakcija na gluten. Naravno da mu je vise necu davati, ali zanima me kakva su vaša iskustva s uvođenjem glutena.
Kada se uvode žitarice koje sadrže gluten? Prema našem planu dohrane od 6.mjeseca. Međutim ja sam svom sineku dala kasicu od jabuke sa integralnim žitaricama i dobio je nekakav osip, crvene točkice po prsima i malo na ledima pa pretpostavljam da je reakcija na gluten. Naravno da mu je vise necu davati, ali zanima me kakva su vaša iskustva s uvođenjem glutena.
Inače piše da glutenske žitarice idu iza 7. mj. Probaj opet manju količinu za neko vrijeme i ako bude ista reakcija onda pričekaj neko vrijeme pa probaj ponovno
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji