Dohrana dojenog djeteta

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bori
    24. Ožujak 2015. 20:00

Moj Karlo ej danas pojeo 2 žličice korabe..na dva puta, al je...Ugl. ja sam zadovoljna!

koala123
    25. Ožujak 2015. 11:31

sad cu ispast seljo beljo al koji vrag je amarant? i di se to kupi? jel tko probao radit kasice s tim?

mirka4
    26. Ožujak 2015. 14:17

I obavezno namoči 8-10 sati prije kuhanja

Tonia2
    26. Ožujak 2015. 23:16

Drage mame
    Imam curicu od 7mj te smo prije mjesec dana krenuli sa dohranom, do tada je bila samo na prsima. Međutim, kašicu (voće, povrće, žitarice) samo drži u ustima i nakon nekoliko sekundi izbaci van i tako već mjesec dana. Da li je neko imao slično ili isto iskustvo da dijete ne guta nego gura jezikom van??? Pomozite ne znam šta mi je činiti 😂

beag
    27. Ožujak 2015. 14:25

Kada se uvode žitarice koje sadrže gluten? Prema našem planu dohrane od 6.mjeseca. Međutim ja sam svom sineku dala kasicu od jabuke sa integralnim žitaricama i dobio je nekakav osip, crvene točkice po prsima i malo na ledima pa pretpostavljam da je reakcija na gluten. Naravno da mu je vise necu davati, ali zanima me kakva su vaša iskustva s uvođenjem glutena.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.