Dohrana dojenog djeteta

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bori
    11. Travanj 2015. 20:22

Kako dajete bananu? Mozda je glupo pitanje, al sveki mi je rekla da ne smijem onaj dio sa sjemenkama. Ja to iskreno ne znam..

kimito
    11. Travanj 2015. 23:38

Pa stvarno, buce! Tog se nisam uopce sjetila, hvala! 
    Batat kupim na placu, ali ima ih i u supermarketima, postoji crveni i bijeli, ne znam koja je razlika..
    To za bananu prvi put cujem, jel znas zasto ne te kostice? Ja sam jedino primjetila da je nakon banane malo cudna stolica.. Moja malena evo ima pet mjeseci i tjedan dana, krenuli smo polako s isprobavanjem, nisam htjela nista forsirat jer smo rano krenuli, ali ona je to super prihvatila!

mirka4
    12. Travanj 2015. 10:23

Evo ja se načitavala svega živoga i neživoga, i nađoh da banana skuplja puno toksina i nije probavljiva za bebe našeg podneblja (nije da virujem svemu šta pročitam, al nekad je dobro svašta čut pa sam prosudit). Svakako, ako ćemo ipak davat bananu, treba odrezat 3 cm od vrha i dna, jer se tu skuplja najviše otrova. Dalje, nikako je ne miješat s mlijekom i žitaricama.
    Kimito, a žitarice?

koala123
    13. Travanj 2015. 10:59

ma i ja svojoj dam cijelu bananu. obozava krusku i bananu. samo pazim kolko joj dajem jer ima problema s kakanjem. mislim isto da nema bas smisla.

mirka4
    13. Travanj 2015. 12:19

Daje li iko od vas bebi avokado? Na koji način?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.