Kako dajete bananu? Mozda je glupo pitanje, al sveki mi je rekla da ne smijem onaj dio sa sjemenkama. Ja to iskreno ne znam..
Pa stvarno, buce! Tog se nisam uopce sjetila, hvala!
Batat kupim na placu, ali ima ih i u supermarketima, postoji crveni i bijeli, ne znam koja je razlika..
To za bananu prvi put cujem, jel znas zasto ne te kostice? Ja sam jedino primjetila da je nakon banane malo cudna stolica.. Moja malena evo ima pet mjeseci i tjedan dana, krenuli smo polako s isprobavanjem, nisam htjela nista forsirat jer smo rano krenuli, ali ona je to super prihvatila!
Evo ja se načitavala svega živoga i neživoga, i nađoh da banana skuplja puno toksina i nije probavljiva za bebe našeg podneblja (nije da virujem svemu šta pročitam, al nekad je dobro svašta čut pa sam prosudit). Svakako, ako ćemo ipak davat bananu, treba odrezat 3 cm od vrha i dna, jer se tu skuplja najviše otrova. Dalje, nikako je ne miješat s mlijekom i žitaricama.
Kimito, a žitarice?
ma i ja svojoj dam cijelu bananu. obozava krusku i bananu. samo pazim kolko joj dajem jer ima problema s kakanjem. mislim isto da nema bas smisla.
Sortiraj odgovore
Najstariji