imam pitanjce. kad ste pocele davati meso bebama? mislim piletinu prvo jel. i da li ide bijelo meso ili moze tamno jer sam negdje procitala da je tamno bolje
imam pitanjce. kad ste pocele davati meso bebama? mislim piletinu prvo jel. i da li ide bijelo meso ili moze tamno jer sam negdje procitala da je tamno bolje
Moj će uskoro 8 mjeseci i baš se educiram o mesu... Nisam još dala, ali planiram kroz idućih 2 tjedna. U tablici dohrane mi je navedeno da prvo ide bijelo pileće i pureće meso... Ne znam ni sama kako i kada mu dati... Valjda će nam se javiti netko iskusniji 
Krešimir 19.08.2014. <3
Koala, naši bebači su rođeni istoga dana, a evo ja svojoj već dajem malo bijelog pilećeg ili purećeg mesa u povrtnoj kašici
Mi već dva dana krušku papamo, skuham je i zgnječim vilicom,a bebač uuuživa u njoj, čak se ni ne zaprlja dok papa koliko mu je fina i stalno traži još 
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji