imaš eko - sever, ako si u zgb oni imaju na par lokacija prodaju ili dostavu na kućna vrata.. ako ideš na plac zaista nije teško fulati kumice sa domaćim proizvodima, imaju jako malo toga na štandu i voće i povrće je daleko od idealnog u izgledu.. kaj se tiče kupovine, ja sam svojem starijem 2 -3x kupila gotovu kašicu, kada je bio veći a znala sam da budemo vani kada treba jesti uzela sam u posudicu klopicu mu, kasnije sam uvijek imala bar bananu sa sobom i dok je bio veći jabuku, ili već koje je voće bilo aktualno za u park i sl..
url=https://lilypie.com]
Mame, uskoro krećemo sa dohranom.sad smo 4,5 mj sa nekih 5- 5 i tjedan cu polako pocet. Kako ste vi poceli( nisam citala cijelu temu), dali voće ili povrce? I da posto smo na selu, pred ljeta, na ljeto cemo imat domaceg svega a sad jos nema,pa si mislim otic na zelenu trznicu i kupit domaće tamo pa blendat doma..
zebrica
Mi smo dohranu počeli s 4 mj. Mozda prerano, al moram ga naucit da pojede bar jedan obrok kašice rije nego krenem na posao. Počeli smo s korabom, pa mrkva.Koraba mu sa tak.-tak svidjela. Nju ne treba davait djeci sklonoj grčevima. Mrkvica mu se bas sviđa..Pojede po malo 3, 4 žlicice, al tek smo počeli pa ne forsiram.
Korabica je dosta intenzivnog okusa, iz porodice je kupusa pa je ja recimo pomjesam sa mrkvicom, malo korabice, vise mrkve i onda pojede :) Ali i jabuka je izvrsna za kamuflazu Npr. napravim kasicu od mrkve, tikvice i malo jabuke s palentom i onda mi to smaze za cas :) Jabuke tek toliko da malo zavara okus.
moja mala nikako ne prihvaca mrkvu.,.probala sam na sve moguce nacine.,.,kako vi pripremite dajte koji savjet
Koliko su vam bebaci bili stari kad ste pocele davati cajeve? Moj ima 3 mj za par dana I inace je samo na cici al kako smo poceli svaki dan u duze setnje mislila sam pitat dal da mu napravim caj da ne moram cicu vadit kad god maleni zamjauce 😀😀😀😀😀malo mi je bed☺️☺️☺️A ne bi htijela da nam se nesto poremeti jer nam dojenje bas lijepo ide😍
Bori kupuješ kasice ili pravis doma?
Mislila sam krenuti sa mrkvom..skuham ju i sa blenderom usitnim i tak dajem?
zebrica
Sortiraj odgovore
Najstariji