Dohrana dojenog djeteta

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mmama2
    29. Ožujak 2015. 15:16

imaš eko - sever, ako si u zgb oni imaju na par lokacija prodaju ili dostavu na kućna vrata.. ako ideš na plac zaista nije teško fulati kumice sa domaćim proizvodima, imaju jako malo toga na štandu i voće i povrće je daleko od idealnog u izgledu.. kaj se tiče kupovine, ja sam svojem starijem 2 -3x kupila gotovu kašicu, kada je bio veći a znala sam da budemo vani kada treba jesti uzela sam u posudicu klopicu mu, kasnije sam uvijek imala bar bananu sa sobom i dok je bio veći jabuku, ili već koje je voće bilo aktualno za u park i sl..

url=https://lilypie.com]

Pilici
    30. Ožujak 2015. 09:48

Mame, uskoro krećemo sa dohranom.sad smo 4,5 mj sa nekih 5- 5 i tjedan cu polako pocet. Kako ste vi poceli( nisam citala cijelu temu), dali voće ili povrce? I da posto smo na selu, pred ljeta, na ljeto cemo imat domaceg svega a sad jos nema,pa si mislim otic na zelenu trznicu i kupit domaće tamo pa blendat  doma..

zebrica

Bori
    30. Ožujak 2015. 09:53

Mi smo dohranu počeli s 4 mj. Mozda prerano, al moram ga naucit da pojede bar jedan obrok kašice rije nego krenem na posao. Počeli smo s korabom, pa mrkva.Koraba mu sa tak.-tak svidjela. Nju ne treba davait djeci sklonoj grčevima. Mrkvica mu se bas sviđa..Pojede po malo 3, 4 žlicice, al tek smo počeli pa ne forsiram.

beag
    30. Ožujak 2015. 10:18

Korabica je dosta intenzivnog okusa, iz porodice je kupusa pa je ja recimo pomjesam sa mrkvicom, malo korabice, vise mrkve i onda pojede :) Ali i jabuka je izvrsna za kamuflazu  Npr. napravim kasicu od mrkve, tikvice i malo jabuke s palentom i onda mi to smaze za cas :) Jabuke tek toliko da malo zavara okus.

antonio
    31. Ožujak 2015. 12:20

moja mala nikako ne prihvaca mrkvu.,.probala sam na sve moguce nacine.,.,kako vi pripremite dajte koji savjet

Belle2
    31. Ožujak 2015. 12:32

Koliko su vam bebaci bili stari kad ste pocele davati cajeve? Moj ima 3 mj za par dana I inace je samo na cici al kako smo poceli svaki dan u duze setnje mislila sam pitat dal da mu napravim caj da ne moram cicu vadit kad god maleni zamjauce 😀😀😀😀😀malo mi je bed☺️☺️☺️A ne bi htijela da nam se nesto poremeti jer nam dojenje bas lijepo ide😍

Pilici
    31. Ožujak 2015. 13:16

Bori kupuješ kasice ili pravis doma? 
    Mislila sam krenuti sa mrkvom..skuham ju i sa blenderom usitnim i tak dajem?

zebrica

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.