Dohrana dojenog djeteta

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Belle2
    31. Ožujak 2015. 15:11

Hvala cure...ma I mislila sam da je bolje nista ali eto....
    Beag je to neka posebno marama ili isto ovako kako renata veli tetra pelena?

mmama2
    31. Ožujak 2015. 16:23

nemojte bebama ništa miksati.. jabuku možete na najsitnije naribati, sve kaj se kuha ( najbolje na pari ) zgnječiti vilicom.. ako ih naučite na tekuću, blendanu hranu, kasnije neće htjeti nikakve komadiće, i može doći do problema sa razvojem govora, gutanja itd

url=https://lilypie.com]

beag
    31. Ožujak 2015. 16:31

Posebna je marama jer ima traku koja ide oko vrata, ali u biti komad platna s krutom trakom, vrlo jednostavno za sasiti ako znas sivati ili imas nekoga,  ja sam je kupila od zene koja ih siva.. Uglavnom puno bolje od obicne tetre jer nema onog namjestanja, samo prebacis preko glave kao pregacu, bebu ispod i eto ga :)

Po mom planu dohrane palenta i riza idu od pocetka dohrane, s tim da ja stavim zlicicu palente u kasicu od mrkve i tikvice. NIsam nikad davala cistu palentu.

Bori
    31. Ožujak 2015. 16:34

Radim sama, iskreno meni je suludo dati 8 kuna za kašicu iz koje će on pojest par žlica,a za 8 kn kupiš 2 kile mrkve. Ja skuha, zgnječim vilicom i stavim malo vode u kojoj se kuhalo i to je to.Mali klopa, važno je da komadići nisu preveliki.

medsr
    02. Travanj 2015. 18:00

Cure,kad ste bebama dale rajcicu?mislim nesto tipa guste juhe..gubim ideja za rucak,meni u tablici pise s 9 mjeseci,mi smo tu blizu,pa bi probala

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.