Dohrana dojenog djeteta

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tonia2
    28. Ožujak 2015. 09:39

Hvala , probat ću

Jojo5
    28. Ožujak 2015. 10:06

evo uveli dohranu sa 4,5mj , super ju je prihvatio jede jabukicu kao veliki! pojede pola od pola jabuke onak sa guštom i veselo :D za početak super , još i cica poslije, probava mu radi puno bolje. sretna sam kaj tak veselo papa tu jabuku da je suprotno odustala bih . smaže ju sa osmjehom

kimito
    28. Ožujak 2015. 11:02

Ja sam svojoj isto jucer prvi put dala jabukicu, ona je radila takve face da sam ja plakala od smijeha! Nije joj se bas svidjelo! Jojo, sta ces mu sljedece dat?

kimito
    29. Ožujak 2015. 08:49

Probat cu i ja onda malo mlijeka joj stavit da joj nije kiselo.. Ma mi se bas igramo, nista ne forsiram nego malo da isprobava okuse. Ja sam kupila hippovu krusku jer u ovo doba godine nema sanse da nadjem domacu krusku, ali sam skepticna prema toj kruski jer meni padne tesko na zeludac. A pedijatrica mi je rekla prve tri namirnice jabuka, kruska i banana pa cemo vidjet! I ja sam mislila mozda sljedece mrkvu joj dat, malo pomijesat s jabukom. Toliko je razlicitih misljenja o toj dohrani pa ni sama nisam pametna!

Jojo5
    29. Ožujak 2015. 10:00

da tako i ja mislim o kruški a banana zatvara probavu tako da mi ova jabuka s mrkvom zvuči super isto kao i tebi.

babyboy
    29. Ožujak 2015. 11:52

Drage majčice, sljedeći tjedan moj isključivo dojeni bebač počinje s dohranom, imat će 5mj .Planirala sam početi sa rižinim pahuljicama, i prvi mjesec ići slonovim koracima. Ono što me zanima i pomalo muči je gdje nabaviti najzdravije voće i povrće (ovo se odnosi na one koje nemaju svoje domaće proizvode). Naime, namjera mi je praviti svoje kašice osim kad negdi idemo, u tom slučaju bih kupila gotove. Nekako ne vjerujem previše proizvodima tj kašicama koji imaju rok trajanja po dvije godine a namijenjeni su za hranjenje beba. Ispričavam se ako ste prethodno već raspravljali o ovome, nisam uspjela pročitati u kratkom vremenu koje imam jer imam živahnu bebicu 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.