evo uveli dohranu sa 4,5mj , super ju je prihvatio jede jabukicu kao veliki! pojede pola od pola jabuke onak sa guštom i veselo :D za početak super , još i cica poslije, probava mu radi puno bolje. sretna sam kaj tak veselo papa tu jabuku da je suprotno odustala bih . smaže ju sa osmjehom
Ja sam svojoj isto jucer prvi put dala jabukicu, ona je radila takve face da sam ja plakala od smijeha! Nije joj se bas svidjelo! Jojo, sta ces mu sljedece dat?
Probat cu i ja onda malo mlijeka joj stavit da joj nije kiselo.. Ma mi se bas igramo, nista ne forsiram nego malo da isprobava okuse. Ja sam kupila hippovu krusku jer u ovo doba godine nema sanse da nadjem domacu krusku, ali sam skepticna prema toj kruski jer meni padne tesko na zeludac. A pedijatrica mi je rekla prve tri namirnice jabuka, kruska i banana pa cemo vidjet! I ja sam mislila mozda sljedece mrkvu joj dat, malo pomijesat s jabukom. Toliko je razlicitih misljenja o toj dohrani pa ni sama nisam pametna!
da tako i ja mislim o kruški a banana zatvara probavu tako da mi ova jabuka s mrkvom zvuči super isto kao i tebi.
Drage majčice, sljedeći tjedan moj isključivo dojeni bebač počinje s dohranom, imat će 5mj .Planirala sam početi sa rižinim pahuljicama, i prvi mjesec ići slonovim koracima. Ono što me zanima i pomalo muči je gdje nabaviti najzdravije voće i povrće (ovo se odnosi na one koje nemaju svoje domaće proizvode). Naime, namjera mi je praviti svoje kašice osim kad negdi idemo, u tom slučaju bih kupila gotove. Nekako ne vjerujem previše proizvodima tj kašicama koji imaju rok trajanja po dvije godine a namijenjeni su za hranjenje beba. Ispričavam se ako ste prethodno već raspravljali o ovome, nisam uspjela pročitati u kratkom vremenu koje imam jer imam živahnu bebicu
Sortiraj odgovore
Najstariji