Depresija u trudnoći

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lola777

Broj poruka: 823

Prijavi adminu

Stigli mi nalazi, ostala sam iznenadjena jer su preblizu granici.
    nataste 5,0 ( interval < 5,1 )
    nakon 1 sat 8,9 ( interval < 10 )
    nakon 2 sata 8,3 (interval 8,5 )

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

• Nera20

Broj poruka: 638

Prijavi adminu

Pa dobro aj bitno da ne idu preko! Meni je u prosloj trudnoci pred kraj secer malo povisen bio.
    Kako si inace? 

• lola777

Prijavi adminu

Margita0407

Pa dobro aj bitno da ne idu preko! Meni je u prosloj trudnoci pred kraj secer malo povisen bio.
    Kako si inace?

Danas nisam bas ok,bolilo me dole,kao pritisak ne znam ni ja vise.Kao upala mjehura.I ta bol je dovoljna bila da potakne misli,strahove,svakakve scenarije.Sad mi se vec javlja i lagana anksioznost pa cu popit Normabel od 5 mg.Jutros sam jedan oko 10 i drzao me do sad. Kako tebi danas?

• lola777

Prijavi adminu

Nije valjda da smo nas dvi jedine anksiozne trudnice,niko drugi se ne javlja.

• Nera20

Prijavi adminu

Nije ni meni neki dan bas, jutro mi je bilo skroz bezveze bas mi je bio pritisak, kasnije sam odspavala malo i kao nije mi tako pritisak ali sam ono bezvoljna... Jedva cekam da dan prode. Inace su mi vikendi uzas jer muz radi tad od 12 do 21h vecinom pa mi je predugo sama sa malom...

• Nera20

Prijavi adminu

Da ocito je jadne samo nas zadesila ova sudbina 😂
    Daj mi reci kako si prije skuzila da ti vise ne trebaju tablete? 

• lola777

Prijavi adminu

Margita0407

Da ocito je jadne samo nas zadesila ova sudbina 😂
    Daj mi reci kako si prije skuzila da ti vise ne trebaju tablete?

Moj je bio na godisnjem pa je danas poceo radit,i to me malo bediralo.I ja na kraju svakog dana samo sta ne zapjevam jedan manje.A kako sam skuzila: gledaj danas je tocno 3 god da mi je mama umrla,moja stijena i ljubav.Mislila sam i ja i drugi da cu se slomiti.Bolovala je 2,5 god i kroz to vrijeme smo se oprostile.Mislim da tad nisam imala potrebu za antidepresivima,ali sam ih iz predostroznosti pocela uzimati.Dan za dan osjecala sam se hrabrije i stalozenije,borbenije,nekako sam se osnazila
    Ne znam ni ja kako,odlucila probat bez njih,pa jedan dan,pa tjedan i bila bez njih pa skoro 2 god.Popila bi ponekad Hele ,ali bas rijetko. I evo sad opet molim cudo da pocmu djelovati i da se trgnem i da beba nema problema.

• lola777

Prijavi adminu

Imala bi ja strahova,ali bi se normalnije nosila s njima.A sad sam totalno zaokupirana sa trudnocom,strahom za bebu,pa bolovima.Uzas...

• Nera20

Prijavi adminu

A joj... Zao mi je... 
    Strahovi su najgori..meni mala sad slucajno zaspala i odmah mi neka tjeskoba ajme sta cu sad sama raditi(sin u sobi)... Mislim prije bi se spasila da zaspe ovako a sad panika sta cu sama
    ... Katastrofa. Samo da nas prode kad rodimo ❤️❤️❤️ ne znam kako cu se nositi stim i 3 djece, kuca, muz...nema sanse.. Morati cu onda po zoloft pa probati kako djeluje... 

• lola777

Prijavi adminu

Margita0407

A joj… Zao mi je…
    Strahovi su najgori..meni mala sad slucajno zaspala i odmah mi neka tjeskoba ajme sta cu sad sama raditi(sin u sobi)… Mislim prije bi se spasila da zaspe ovako a sad panika sta cu sama
    … Katastrofa. Samo da nas prode kad rodimo ❤️❤️❤️ ne znam kako cu se nositi stim i 3 djece, kuca, muz…nema sanse.. Morati cu onda po zoloft pa probati kako djeluje…

Pa ne bude li islo,probaj sa Zoloftom.Bolje odmah djelovati.A ti nisi imala strahove za trudnocu? Kako tumacis ove moje strahove? Zasto su tako intenzivni?

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.