Za trakicu morate izabrati link koji dodje pod pseudo i onda bude slikica a ne samo link. Probajte. Ja cure ne znam sta više da radim s glavoboljama svaki dan me muče. Pritisak mi je 103/51. Kakav je pritisak kod vas?
Meni je cili početak trudnoće bio s glavoboljom, ja bi popila lekadol 1000 u drugom tromjesečju prestanu 🤗a za tlak, jedi slano i pij puno tekućine
Uh nadam se da će uskoro prestati glavobolje. Pa da malo uživam u ovoj trudnoci. 🥰
Kod mene bio normalan dok na prošlom pregledu nije bio povišen, 153/92, uveden mi je metildopa 2x250. Mogla sam i znati jer su mi otekla stopala. Tad sam bila 30+3 trudna i bebice su imale 1450 i 1520 gr. Pokušat ću staviti ovu trakicu.
Kod mene bio normalan dok na prošlom pregledu nije bio povišen, 153/92, uveden mi je metildopa 2x250. Mogla sam i znati jer su mi otekla stopala. Tad sam bila 30+3 trudna i bebice su imale 1450 i 1520 gr. Pokušat ću staviti ovu trakicu.
Svima su trakice, a meni pise kod koji sam dobila... nije se pretvorilo u sliku 😭😭 odustajem.
Ja sam ubola malu trakicu 😂😂 išla sam tamo ono nešto "pseudo" mislim da je to presudilo 👀
Svima su trakice, a meni pise kod koji sam dobila… nije se pretvorilo u sliku 😭😭 odustajem.
idi pod forums-pseudo nesto- ja sam kopirala samo drugi red texta koji mi je izbacilo
Baš ovako kako tajchika kaže evo i ja sam uspjela staviti zeke na veliku traku 😂 evo da pitam koliko ste dobile u trudnoći do sad, ja sam 12 kg ali sam krenula sa velikim viškom, i najviše sam dobila u 2 tromjesečju 🍒🍒
Baš ovako kako tajchika kaže evo i ja sam uspjela staviti zeke na veliku traku 😂 evo da pitam koliko ste dobile u trudnoći do sad, ja sam 12 kg ali sam krenula sa velikim viškom, i najviše sam dobila u 2 tromjesečju 🍒🍒
Ja za sada samo 2kg 😂 ali inače sam jako niska i sitna, glavno da one dobro rastu.
Pozdrav novim curama na forumu. NIsam bila par dana i vidim da nas sve više ima,baš me veseli čitati pogotovo dobre vijesti sa pregleda . I ja sam pokušala staviti tu trakicu ali sada vidim da sam krivo stavila tjedne🤦♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji