Hej cure, jako je lijepo procitati toliko divnih vijesti.
Bravo ❤
Ja za pola sata imam pregled i molim Boga da sve bude ok i da i dalje dva srceka kucaju ko luda.
Drzite mi fige 🙏🙏🙏🙏, puse svima 🥰🥰
Hej cure, jako je lijepo procitati toliko divnih vijesti.
Bravo ❤
Ja za pola sata imam pregled i molim Boga da sve bude ok i da i dalje dva srceka kucaju ko luda.
Drzite mi fige 🙏🙏🙏🙏, puse svima 🥰🥰
Drzim fige ❤️❤️
idem u polikliniku adarta u varaždinu. rekli su mi da ga mogu od 11. - 14. tjedna napraviti, pa koristim priliku da još i to provjerim.
moj gin mi je već gledao prije 3 tj nuhalni nabor i veli da je ok, al ja sam cijela u strahu, pa…
Javi dojmove jer ja sam iz Cakovca pa mi je Varazdin blizu i ima puno cura iz Medimurja koje odlaze u Adartu na preglede. Dosad nisam cula negativna iskustva.
tajchika005 super je bilo na uzv, sve detaljno pregledano, izmjereno, objašnjeno, hrpa slikica isprintana, CD sa svim slikicama isto za doma. sve je uredno, jako sam zadovoljna sa svim.
Bok curke...
Evo mene sa jako lijepim vijestima... i dalje kucaju dva srceka, cula sam oba, "dum, dum, dum", najljepsi zvuk ikad ❤❤ jasno se vidi da su blizanci dvojajcani i vise nije velika razlika medju njima, jedan je manji samo 1 mm.
Sretna sam jako, sljedeci pregled je za dva tjedna i tad ce tata ici sa nama da i on to cuje i dozivi.
Nakon one grozne doktorice sa pocetka i svih nocnih mora nakon nje (bolje da vam ne pricam sto sam sve sanjala), sad cu biti puno mirnija i opustenija. I dalje pijem duphaston 3×1, izazivaju mi jako mucninu, ali izdrzat cemo 🥰🥰
Hvala sto ste tu za mene i brinete se, kazem dragom "vidi kako su se cure zabrinule sto se ne javljam", on se smije, ne moze virovat i svih vas pozdravlja 😘
Zdravo cure☺️ ja se javljam iz Srbije, tačnije iz Bezdana, to je pokraj Hrvatske granice, kod Belog Manastira.
Evo ja nosim dvojajčane blizance, 33.nedelja sam i nosim 2 dečaka,a inače već imam jednog od 6 godina...
Ja sam jako strahovala kada sam počela osećati bebe, oko 16 nedelje, ali sam osetila prvo samo jednu bebicu...sada je to već druga priča, samo prave talase po stomaku, i dan i noć
Iskreno, plašim se porođaja, biće carski rez...
Dobro došla amel-daca-anel, ti si već daleko dogurala meni se čini ta 33.tj ko daleka budućnost 😆 ja sam svoje bebice baš rano počela osjećati kako se guraju unutra i onda me tolika panika uhvati kad duže vrijeme ne osjetim ništa, jedva čekam da malo porastu pa da baš osjetim te pokrete kako treba.
Doranorafora čestitke na pregledu, baš lijepe vijesti, samo se opusti i uzivaj. U kojoj si sad sedmici?
Ja se iskreno nadam da ću dogurati bar do 36.nedelje, inače za sada sve radim po kući,čak i okopavam svoje jagodice☺️
Nekada mogu malo više raditi a nekada ne. Jako me muči kiselina, uglavnom preko noći pa slabo spavam, svega par sati ali u prekidima...
Treba samo misliti pozitivno i sve će biti super...
Imala sam i ja lude misli, da jedna beba nije živa jer je nisam osetila, pa onda ta korona pa ne možeš na pregled, ali sada je ok.
Inače, meni dr ništa osim ultrazvuka nije tražila dodatno od pregleda...čak ni briseve nisam još radila.
Sortiraj odgovore
Najstariji