Cao drage trudnicee, ja sam u 25 nedelji, još ne znamo šta je, samo znamo da su jedno jajčeni (sto mi nema nista draze) jer ja sam dvo jajčeni blizanac pa mi se to ne sviđa, a sestre su jedno jajčene, svo vrjeme sam u pokretu radim i koliko ne mogu mislim i tako kazem zbog bolova al ne predajem se, sljedeće sedmice bi trebala saznat napokon sta nosim😄, hvala Bogu nemam nikakvi problema ni mučnina, jedva čekam da ih u naručje primimmm,imam jako puno iskustva s bebama tako da me nije strah ni malllooo, pod velikim sam naporom nekad preko dana, vrsim pritisak na stomaku dok radim vecinu poslova pa me to malo uspori od bolova, al nadam se da to neće biti neki problem da daću se ranije početi otvarati, dal je imala koja takvo iskustvoo? ii jako su nemirniii 😊😊😊
Uh nadam se da će glavobolje uskoro prestati. Zato mi dozvolite da malo uživam u ovoj trudnoći. 🥰
cao, prva 2 mjeseca imala sam strašnu glavobolju i nisam mogla gledat na oči 24/7, sve mi smetalo zvukovi, svjetla, ali kada sam saznala u 12 tj. da nosim dvojke, taj dan samod šoka 15 puta ispovraćala potpuno sam se izgubila od sreće i bila sam iscrpljena od glavobolje, smjestili su me u kantonalnu bolnicu sve pretrage izvršili gdje su dali mi dvije infuzije, aspirin i neke druge tablete u infuziji i od tada više nemam glavobolje, zelim vam svu sreću da što prije prođete i uživate koliko još vremena imate, odi te kod doktora i pitajte možete li nešto koristiti i uraditi kompletan pregled glave.
Ja sam dobila 17 kila do sada, u prvoj trudnoći sve skupa 18 al otić će to kad njih dva stignu 😊🤗
Bravo dora 😂😂😂 Keti, Amilaa pozz 🥰🥰 i ja jedva čekam bebeke svoje nemirne zagrliti ❤️❤️
Pozdrav svima i od mene!
baš mi je drago da nas ima sve više
zasad sam dobila 3 kg...
Ja sam prva 3 mjeseca čak izgubila kilu-dvije jer sam se borila sa mučninama ali sam zato sada nadoknadila kada su se smirile....trenutno sam na +6kg🙈🙈
Pozdrav svima 🥰🥰 Drage mame i trudnice pozivam vas da nam se pridružite u novootvorenoj grubi na FB kako bi tamo razmijenjivale iskustva i recenzije 🤗🤗 NAZIV GRUPE : Recenzije by Mame & trudnice
Ja sam se već udebljala 4kg 😳 i stalno sam gladna, pokušavam zdravije se hraniti, više proteina al jednostavno tjestenina mi se jede u bilo kojem obliku.
Sortiraj odgovore
Najstariji