BLIZANACKA TRUDNOCA 😊

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MalaMumka
    04. Lipanj 2020. 09:20

Zavisi i koji ste tip, neke trudnice dobiju na početku, neke u sredini, neke na kraju. Ja sam se na početku častila od sreće zbog trudnoće hhaahah i tu dobila 3 kg, onda mi se sve počelo gaditi pa sam mjesecima jela skoro pa samo tijesto i tad dobila 8, kad sam počela opet jesti normalno, proteine, voće, salate dobila samo kg za skoro mjesec dana. Evo i sad mi ista kilaža, kontam koliko god do kraja dobijem biće ok, jedino ako krene voda to i ne brojim jer ona ode skoro pa odmah s porodom 😂

dorapamidora
    04. Lipanj 2020. 12:16

Nina12

Ja sam se već udebljala 4kg 😳 i stalno sam gladna, pokušavam zdravije se hraniti, više proteina al jednostavno tjestenina mi se jede u bilo kojem obliku.

I ja sam dobila oko 2/3 kile. Inace sam mrsavica (visoka 170 i 52 kg) tako da se ja veselim svakoj kili 🤗 barem za sada, ne znam sto ce biti do kraja trudnoce 😅😅
    Mogu jesti sve, iako sam primijetila da i meni tjestenina nekako posebno prija 🤣  bas me briga, jedem sto mi se jede, manje obroke, ali cesce. To mi je najbolje tako jer cim mi je prazan zeludac, krenu mi mucnine, a kad se najedem jako onda imam problema sa podrigivanjima i zgaravicom, dragi kaze da zvucim ko da sam progutala neko mitolosko bice 🤣🤣 
    U svakom slucaju, ako mi nesto smrdi, onda je to piletina. Znaci, smrad nepodnosljiv. Neki dan sam isla vratiti pile u trgovinu i rekla prodavacici da je to pokvareno. Dragi mi je posli reka da njemu to uopce nista nije smrdilo tako da ne znam jel ja sad osjecam nesto sto ne postoji, ili prije nisam osjecala te smradove i cijeli zivot jedem smrdljivu piletinu 😁😁🤣🤣

• MalaMumka
    04. Lipanj 2020. 23:37

Joj dora hahahaah 😂😂 meni je bukvalno sve bilo bljak iako nisam nikad povraćala ... Sad je dobro sve mi fino 😂 

Nina12
    05. Lipanj 2020. 10:28

Joj dora i meni je piletina posebno bljak, kada spremam sinu i mužu ja odustanem po 5 puta, odem malo leći da me prodje mučnina pa nastavim. I evo još uvijek je ne mogu zamisliti da jedem. Ali zato mi je pekara glavna destinacija 😆 

tajchika005
    05. Lipanj 2020. 11:45

Cure, kako ste? 
    Kod nas nekvo uzasno vrijeme, malo sunce przi, malo pljuskovi, vjetar puse ko lud.. kad ce to ljeto vise? 😀

mimi16
    05. Lipanj 2020. 11:48

Ma da, meni meso općenito smrdi - već sam mužu i mami rekla da im veliku subotu neću nikad zaboraviti - prvo su ribe pekli, a onda stavili šunku kuhati 3 sata 
    sjedila sam u sobi na katu, pored otvorenog prozora hahahah

mimi16
    05. Lipanj 2020. 11:53

tajchika005

Cure, kako ste?
    Kod nas nekvo uzasno vrijeme, malo sunce przi, malo pljuskovi, vjetar puse ko lud.. kad ce to ljeto vise? 😀

danas sam išla u šoping centar ujutro, ostala bez zraka, tlak pao, jedva došla van i više se nisam vratila, eto tak mi je danas krenulo. 
    vrijeme koma, znojim se na najjače. 

dorapamidora
    05. Lipanj 2020. 12:39

Meni je ok, lezim na kaucu i vegetiram 👍

Nina12
    05. Lipanj 2020. 13:21

I meni je baš teško vrijeme, glavobolje opet krenule, baš mi ne daju mira. A meni se već sad teško duže kretati, baš se brzo umorim i ostajem bez daha, toliko da me nekad panika uhvati jer ne mogu dovoljno zraka udahnuti. 

• MalaMumka
    05. Lipanj 2020. 13:30

Ja sam isto više u horizontali nego u vertikali, a vrijeme nikako ne pogoduje dobrom raspoloženju. Jedino me vesele bebe kad lupe a nešto se i one primirile...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.