Mimi16, cestitam!
Cure, kad idete na preglede? Ja imam za tjedan dana, 8.6. I jedva cekam! Mozda ovaj puta i muz dobi odobrenje pa da ih konacno vidi 🤗🤗
Jel bi se vec mogao vidjeti spol? Moj gin nema bas neki uzv 😞😞
Ne znam kad bi se s uzv mogao vidit spol.
Ja bila danas na pregledu. Cure su super, nema više hematoma al iz nekog razloga i dalje krvarim(ali nije svježa krv) pa mi nije mogla napraviti bris i moram i dalje mirovati. Tsh malo povišen, pa moram opet vadit krv. Meni nije ni spominjala mjerenje nuhalnog nabora🤷
Mimi16, cestitam!
Cure, kad idete na preglede? Ja imam za tjedan dana, 8.6. I jedva cekam! Mozda ovaj puta i muz dobi odobrenje pa da ih konacno vidi 🤗🤗
Jel bi se vec mogao vidjeti spol? Moj gin nema bas neki uzv 😞😞
Ne znam kad bi se s uzv mogao vidit spol.
Ja bila danas na pregledu. Cure su super, nema više hematoma al iz nekog razloga i dalje krvarim(ali nije svježa krv) pa mi nije mogla napraviti bris i moram i dalje mirovati. Tsh malo povišen, pa moram opet vadit krv. Meni nije ni spominjala mjerenje nuhalnog nabora🤷
Google veli da se na uzv spol vidi od 16.tj, ne znam jel to pouzdano tako...
drago mi je da su cure dobro. tsh meni nije vađen... stvarno su nam iskustva s gin različita
Cure da se javim, danas izašla iz bolnice, u nedjelju počeli lažni trudovi, bila na kontroli reka doktor strogo mirovat i ako budu ispod 10 min ići na hitnu. U petak, svako deset minuta trudovi al ne bole, došla na hitnu skroz zatvorena. Spojili me na tokolizu (za spriječiti trudove) i bila na infuziji 36 sati, iza toga se malo smirilo al i dalje ih ima samo nisu pravilnih razmaka. Uglavnom i dalje sami zatvorena, moram strogo mirovat i hvala bogu doma sam. Eto ako se nekome dogodi da imate moje iskustvo, moramo se strpit još 2 tjedna 🙏
Cure da se javim, danas izašla iz bolnice, u nedjelju počeli lažni trudovi, bila na kontroli reka doktor strogo mirovat i ako budu ispod 10 min ići na hitnu. U petak, svako deset minuta trudovi al ne bole, došla na hitnu skroz zatvorena. Spojili me na tokolizu (za spriječiti trudove) i bila na infuziji 36 sati, iza toga se malo smirilo al i dalje ih ima samo nisu pravilnih razmaka. Uglavnom i dalje sami zatvorena, moram strogo mirovat i hvala bogu doma sam. Eto ako se nekome dogodi da imate moje iskustvo, moramo se strpit još 2 tjedna 🙏
Drzite se, navijamo za vas! 😉😘❤️
Sretno!!! 🙂
Evo i mene danas na skriningu sve super. Bebe su odlično fino napreduju i razvijaju se. Vidjela je doktorica i spol, dobit ćemo dječaka i djevojčicu.
Evo i mene danas na skriningu sve super. Bebe su odlično fino napreduju i razvijaju se. Vidjela je doktorica i spol, dobit ćemo dječaka i djevojčicu.
Bravo, cestitam! 😊💜
Koliko lijepih vijesti!!!
Cestitam svima na pregledima i napretku bebica!!! Bidemo mi tako da kraja imale samo lijepe vijesti
Lady007 ajde izdrzite jos malo, iako je i 33tt vec u redu za porod! Naravno, svaki dan je vazan za razvoj beba, ali vec je ipak sve sigurnije!
Bas super pocetak novog mjeseca i dana, bas ste me razveselile!! 😀😀
idem u polikliniku adarta u varaždinu. rekli su mi da ga mogu od 11. - 14. tjedna napraviti, pa koristim priliku da još i to provjerim.
moj gin mi je već gledao prije 3 tj nuhalni nabor i veli da je ok, al ja sam cijela u strahu, pa…
Javi dojmove jer ja sam iz Cakovca pa mi je Varazdin blizu i ima puno cura iz Medimurja koje odlaze u Adartu na preglede. Dosad nisam cula negativna iskustva.
Sortiraj odgovore
Najstariji