Evo još jedne trudnice sa svojim iskustvima, na samom početku česta i obilna krvarenja sa ugrušcima, sve se dobro završilo. Sada smo 31+2, dvije cure od oko 1500gr :) Često me uhvati panika, pomoglo mi je što sam pročitala iskustva sadašnjih mama sa ovog foruma. Iskreno, situacija sa koronom nas je spriječila da idemo kod željenog ginekologa, postojećim baš i nisam zadovoljna jer se ne trudi ništa da provjeri, nuhalni nabori za njega ne postoje, detaljni pregledi organa takođe, čak ni za spol nije siguran. Da se nešto mijenja kasno je sad, prenatalne testove nismo radili zbog straha od amniocenteze ako bi nešto pokazali, IVF trudnoca u 37oj godini, pa šta bude... Nadam se dobrom, prihvatam sve... Lijep pozdrav ❤️❤️
Bok curke…
Evo mene sa jako lijepim vijestima… i dalje kucaju dva srceka, cula sam oba, "dum, dum, dum", najljepsi zvuk ikad ❤❤ jasno se vidi da su blizanci dvojajcani i vise nije velika razlika medju njima, jedan je manji samo 1 mm.
Sretna sam jako, sljedeci pregled je za dva tjedna i tad ce tata ici sa nama da i on to cuje i dozivi.
Nakon one grozne doktorice sa pocetka i svih nocnih mora nakon nje (bolje da vam ne pricam sto sam sve sanjala), sad cu biti puno mirnija i opustenija. I dalje pijem duphaston 3×1, izazivaju mi jako mucninu, ali izdrzat cemo 🥰🥰
Hvala sto ste tu za mene i brinete se, kazem dragom "vidi kako su se cure zabrinule sto se ne javljam", on se smije, ne moze virovat i svih vas pozdravlja 😘
Bravooo, super vijesti! ❤️ U kojem si sad tjednu?
idem u polikliniku adarta u varaždinu. rekli su mi da ga mogu od 11. - 14. tjedna napraviti, pa koristim priliku da još i to provjerim.
moj gin mi je već gledao prije 3 tj nuhalni nabor i veli da je ok, al ja sam cijela u strahu, pa…
Javi dojmove jer ja sam iz Cakovca pa mi je Varazdin blizu i ima puno cura iz Medimurja koje odlaze u Adartu na preglede. Dosad nisam cula negativna iskustva.tajchika005super je bilo na uzv, sve detaljno pregledano, izmjereno, objašnjeno, hrpa slikica isprintana, CD sa svim slikicama isto za doma. sve je uredno, jako sam zadovoljna sa svim.
Super da je sve proslo dobro na ultrazvuku 🥰
Evo još jedne trudnice sa svojim iskustvima, na samom početku česta i obilna krvarenja sa ugrušcima, sve se dobro završilo. Sada smo 31+2, dvije cure od oko 1500gr :) Često me uhvati panika, pomoglo mi je što sam pročitala iskustva sadašnjih mama sa ovog foruma. Iskreno, situacija sa koronom nas je spriječila da idemo kod željenog ginekologa, postojećim baš i nisam zadovoljna jer se ne trudi ništa da provjeri, nuhalni nabori za njega ne postoje, detaljni pregledi organa takođe, čak ni za spol nije siguran. Da se nešto mijenja kasno je sad, prenatalne testove nismo radili zbog straha od amniocenteze ako bi nešto pokazali, IVF trudnoca u 37oj godini, pa šta bude… Nadam se dobrom, prihvatam sve… Lijep pozdrav ❤️❤️
Dobrodošla ❤️
Zdravo cure☺️ ja se javljam iz Srbije, tačnije iz Bezdana, to je pokraj Hrvatske granice, kod Belog Manastira.
Evo ja nosim dvojajčane blizance, 33.nedelja sam i nosim 2 dečaka,a inače već imam jednog od 6 godina…
Ja sam jako strahovala kada sam počela osećati bebe, oko 16 nedelje, ali sam osetila prvo samo jednu bebicu…sada je to već druga priča, samo prave talase po stomaku, i dan i noć
Iskreno, plašim se porođaja, biće carski rez…
Cestitam od ❤
Meni se 33.tjedan cini kao nesto stoljecima udaljeno.
Jedva cekam i ja osjetiti te pokrete, tebi je sa dva decka prava nogometna utakmica u trbuhu 🥰
Sto se porodjaja tice, nisam to nikad prosla pa te ne mogu ni utjesiti ni ohrabriti iz vlastitog iskustva, ali kako su meni govorili "Rodili su svi pa ces i ti!" 😊 bit ce sve ok, samo pozitivno.
Zdravo cure☺️ ja se javljam iz Srbije, tačnije iz Bezdana, to je pokraj Hrvatske granice, kod Belog Manastira.
Evo ja nosim dvojajčane blizance, 33.nedelja sam i nosim 2 dečaka,a inače već imam jednog od 6 godina…
Ja sam jako strahovala kada sam počela osećati bebe, oko 16 nedelje, ali sam osetila prvo samo jednu bebicu…sada je to već druga priča, samo prave talase po stomaku, i dan i noć
Iskreno, plašim se porođaja, biće carski rez…
Dobrodošla ❤️
Sto se mene tice, ja sam sada u 9.tjednu i jedva cekam da predjem na dvoznamenkaste brojeve 🤣
Inace sam napravila briseve odmah, bila je prisutna ureoplazma tako da sam pila sumamed i dobila vaginalete za sest dana, sada to smatram rijesenim. Ginekologica je htjela to rijesiti odmah jer te upale mogu imati strasne posljedice, ja sam nazalost iskusila na svojoj kozi jer mi je u prosloj trudnoci puknuo vodenjak u 5.mjesecu trudnoce - neki kazu zbog upale neki kazu zbog Rh faktora (bila sam mjesec dana u bolnici, ali eto nitko.ne zna sto se dogodilo i to je nesto sto covjek mora prihvatiti, uvjeriti se da je tako trebalo biti i pomiriti se sa time).
Zato sam tada dobila nekakvu "pikicu" za sljedece trudnoce sto se tice Rh faktora, a s upalama smo na oprezu.
Kad ja budem u 30., ili 33.tjednu, bit cu glavna tu na forumu 🤣🤣🥰🥰🙏🙏
Evo još jedne trudnice sa svojim iskustvima, na samom početku česta i obilna krvarenja sa ugrušcima, sve se dobro završilo. Sada smo 31+2, dvije cure od oko 1500gr :) Često me uhvati panika, pomoglo mi je što sam pročitala iskustva sadašnjih mama sa ovog foruma. Iskreno, situacija sa koronom nas je spriječila da idemo kod željenog ginekologa, postojećim baš i nisam zadovoljna jer se ne trudi ništa da provjeri, nuhalni nabori za njega ne postoje, detaljni pregledi organa takođe, čak ni za spol nije siguran. Da se nešto mijenja kasno je sad, prenatalne testove nismo radili zbog straha od amniocenteze ako bi nešto pokazali, IVF trudnoca u 37oj godini, pa šta bude… Nadam se dobrom, prihvatam sve… Lijep pozdrav ❤️❤️
Uffff... odmah se nazivciram kad vidim kakvih ima doktora, ja mozda jesam naivna, ali uvijek se iznova iznenadim kakvih ljudi ima. Do sada sam bila na dva pregleda, svaki put kod drugog doktora, a treci pregled ce bit kod treceg. Treca sreca, nadam se 🙏.
Znaci, ne zanima me, neces ti meni bit neodgovoran jer su moja djeca u pitanju , a ne tvoja, neces se ni izivljavat na meni, a i pazit ces kako pricas jer sam osjetljiva i pod hormonima 🤣🤣☺☺ ok, znam da malo pretjerujem, ali gle... zenskica koja me na prvom pregledu "upozorila" na to da cu vjerojatno izgubit jednu bebu koja ce mozda povuci drugu i da je ona imala takvih par slucajeva mi je priustila nocne more kakve ne bi smislio mi najbolesniji redatelj.
Anyway, ti se nista NE brini. Da je nesto tj.da postoji bilo kakav razlog za nekakvu zabrinutost, sigurna sam da bi doktor reagirao. Jos malo i dvije curke dolaze na svijet ❤❤, a mozda te jedna iznenadi pa bude decko. Ja sam svoje roditelje iznenadila, svi su mislili da sam musko (ne znam sto bi to trebalo znaciti) 🤣
Javi se da ne brinemo i pomolit cu se za tebe 🙏
Doranorafora super za dobar pregled 👏👏, najvažnije od svega je imati povjerenja u svog doktora i da će sve biti dobro. Dobrodošle nove cure baš se veselim razmjeni iskustava, ja sam isto 33 tjedna i jedvo se krećem koliki mi je trbuh 🤭🤭🤭 u prvoj trudnoći sam do kraja sve radila, al ova je ipak dosta rizičnija i počeli su mi trudovi tako da moram ležati, al izdržati ćemo sve 💪💪
Koga muči žgaravica (kiselina) mene spašava Reflustat, tekućina koja se popije iza jela od kad pijem nemam uopće žgaravice.
😀😀 cekam ja jucer cijeli dan sobre vijesti, a kad ono iza 21h pocinje parti na ovoj temi!!! 😀😀
Cestitam svima na pregledima!! Lijepo je cuti dobre vijesti!
Dobrodosle nove cure!! Uh, 33tt i vise mi se cini ko da ce doci za 1000godina!! Izdrzite jos malo!! 😀
Sortiraj odgovore
Najstariji