Doranorafora super za dobar pregled 👏👏, najvažnije od svega je imati povjerenja u svog doktora i da će sve biti dobro. Dobrodošle nove cure baš se veselim razmjeni iskustava, ja sam isto 33 tjedna i jedvo se krećem koliki mi je trbuh 🤭🤭🤭 u prvoj trudnoći sam do kraja sve radila, al ova je ipak dosta rizičnija i počeli su mi trudovi tako da moram ležati, al izdržati ćemo sve 💪💪
Koga muči žgaravica (kiselina) mene spašava Reflustat, tekućina koja se popije iza jela od kad pijem nemam uopće žgaravice.
Reflustat se kupuje u ljekarni ili treba recept??
Muku mucim s zgaravicom, refluxom a nanovo i hemerodima 😞😞
Mislila sam da je to boljka treceg tromjesjecja!!! Ja sam tek 15tt!!
Hvala Doranorafora, Charlies 🥰🥰
Vjeruj da sam i sama ljuta i razočarana, jer svaki je pregled uredno (i skupo) plaćen, da je bio u državnoj bolnici ne bih se tako ljutila, al eto... Takav je bio splet okolnosti. Najprije to krvarenje pa da ne stojim satima u bolnici a na strogom mirovanju, onda ta korona (kad se tek pojavila niko zapravo nije znao šta je to a nismo smjeli rizikovati). Evo sad sam se probudila malo gladna, cure lupaju traže nešto 😂😂 Nadam se da ćemo sve uspjeti bez daljnjih komplikacija i zagrliti naše drage bebane uskoro ❤️❤️
Tajchika, hvala na dobrodošlici, i da, nažalost tu su hemići i u trećem tromjesečju trudnoće 😂😂
Doranorafora super za dobar pregled 👏👏, najvažnije od svega je imati povjerenja u svog doktora i da će sve biti dobro. Dobrodošle nove cure baš se veselim razmjeni iskustava, ja sam isto 33 tjedna i jedvo se krećem koliki mi je trbuh 🤭🤭🤭 u prvoj trudnoći sam do kraja sve radila, al ova je ipak dosta rizičnija i počeli su mi trudovi tako da moram ležati, al izdržati ćemo sve 💪💪
Koga muči žgaravica (kiselina) mene spašava Reflustat, tekućina koja se popije iza jela od kad pijem nemam uopće žgaravice.
Reflustat se kupuje u ljekarni ili treba recept??
Muku mucim s zgaravicom, refluxom a nanovo i hemerodima 😞😞
Mislila sam da je to boljka treceg tromjesjecja!!! Ja sam tek 15tt!!
Reflustat se kupuje u ljekarni, mogu ga trudnice jer je na prirodnoj bazi. Ja sam imala sve čari trudnoće pa i krvarenje unutarnjih hemoroida, a nisam imala zatvor, kod njih mi je pomoglo kantarionovo ulje, otuširat se i navečer na blazinicu stavit ulje pa uložak da ne probije, meni prošlo za 2 dana 👍
Super bi bilo da stavite ovu dole trakicu, lakše je pratiti koliko je koja trudna 😉🤗
Cure koje ste preko 30 tjedana kolike su vam bebe, meni svi doktori kažu da su dosta veliki. Od 32 tjedna imali su 2000 g svaki ☺️☺️
Super bi bilo da stavite ovu dole trakicu, lakše je pratiti koliko je koja trudna 😉🤗
Ja sam malo smotana🙈, kako se stavi ta trakica?
Ni ja neznam kako 🤦♀️🤦♀️
Probala, al nema slikice, samo mi likovi dodu 😞
Treba odabrati format forum ja mislim, i ja sam par puta probavala dok nije uspilo 😂😂
Za trakicu morate izabrati link koji dodje pod pseudo i onda bude slikica a ne samo link. Probajte. Ja cure ne znam sta više da radim s glavoboljama svaki dan me muče. Pritisak mi je 103/51. Kakav je pritisak kod vas?
Sortiraj odgovore
Najstariji