Meni se krvarenje smanjuje pa sam odma mirnija, još malo smeđeg izađe al iskreno se nadam da je to bilo to i da nece više bit šokova 🤞
Nadam se, a evo ja sam imala krvarenje sa ugrušcima pa eto sve dobro ide :) samo polako držimo ti fige
Nadam se, a evo ja sam imala krvarenje sa ugrušcima pa eto sve dobro ide :) samo polako držimo ti fige
Hvala 😘
Blago vama koje osjecate bebice!!! Ja imam pregled u ponedjeljak i danas me pocela hvatati nervoza! Da nije smjesno bilo bi zalosno 🤦♀️🤦♀️
Jedva cekam da ih osjetim pa da budem malo mirnija.
Kako da se stavi ta trakica ispod? Ja nikako da nadjem to...
Mene ubi kiselina, svašta sam probala i ništa ne uspeva, užasan je osećaj, kao da me davi...
Moje bebe su u 31.nedelji imale 1724 i 1682g, sada ponovo idem u ponedeljak, 08.06.
34.nedelja sam i udebljala sam se 10 kg🙈😯
Joj cure moje...
Charles, Drago mi je da ti se smanjilo krvarenje i drzim fige da tako i ostane 🙏🙏
Amel-daca-anel, jesi li probala sodu bikarbonu? Moja prijateljica je u trudnoci popila jedno 60 litara sode valjda 😅
A ja zivim od pregleda do pregleda. Sljedeci mi je 17.6. i doslovno krizam dane na kalendaru. Nakon mog iskustva, moram priznati da sam u svakodnevnom strahu. Ne osjecam strah konstantno, ali dodje u par navrata bas svaki dana.
Volila bi da trudnoća traje maksimalno dva tjedna i da onda oba dva djeteta netko izvadi van. Da u ta dva tjedna dosegnu potrebnu kilažu i da imaju sve što djeca trebaju imati i da su savršeno zdravi...
No, kako je to nemoguce, nema nam druge nego se nositi sa svim sokovima i strahovima. Iskreno, voljela bih da mogu uzivati u trudnoci, zavidim svakoj trudnici koja se ne boji nego uziva u svemu sto trudnoca nosi. Tek sam u 10.tjednu, jos 7 tjedana do perioda kada sam prosli put imala spontani.
Nije lako ponovno prolaziti kroz isto, a ne znati hoće li ova trudnoća dobro završiti. Pogotovo jer mi na vrhu svakog nalaza pise - viseplodna viskorizicna trudnoca.
Svima vam saljem virtualne zagrljaje i oprostite ako vas bediram, ali nemam se kome izjadat nego vama tu, hrpi nepoznatih cura za koje mislim da me najbolje mogu shvatit i razumit ❤
Doranorafora i ja sam izgubila bebu u prosloj trudnoci u 17tt i u potpunosti te razumijem!! I jos jednu bebu u 7tt!!! Sutra ulazim u 16tt i panika sve vise raste!!!
Razloga za strah imam mali milijun, bojimo se i muz i ja, cijela obitelj i prijatelji.
Mislim da me svaka od vas razumije, tako da necu ni pisati kako se osjecam ovih par dana prije pregleda.
Gledam malo trudnice na instagramu i youtubu koje nose blizance, to imaju vecu djecu, rade, vjezbaju, smiju se, maze busu a ja ko u redu pred vratima svetog Petra cekam presudu!! Ljubomorna sam na njih, rado bi objavila slatku slikicu objave da sam trudna, ali kad se sjetim da sam morala prosli put javljati da nase bebe nema, ah, slomi mi se srce ponovno!! ☹️☹️
Blago vama koje osjecate bebice!!! Ja imam pregled u ponedjeljak i danas me pocela hvatati nervoza! Da nije smjesno bilo bi zalosno 🤦♀️🤦♀️
Jedva cekam da ih osjetim pa da budem malo mirnija.
Točno znam kako ti je....Ja imam pregled tek 16.6. i ne mogu dočekati pošto idem svaka 4 tjedna i to mi je baš puno za čekati😬. Ja sam u 22.tjednu i još uvijek ih ne osjetim pa me uhvati panika,pogotovo zadnji tjedan pred pregled🤦♀️
Doranorafora i tajchika005 glavu gore i što manje razmišljajte o tome, mislite pozitivno...naravno da će biti sve kako treba.
I ja jedva čekam svaki pregled, a plašim se prijevremenog poroda jer smo pre par dana primili jako lošu vest te sam ja non stop na tabletama za smirenje, i ja moram na sve misliti kao kćer...
Sortiraj odgovore
Najstariji