I meni je baš teško vrijeme, glavobolje opet krenule, baš mi ne daju mira. A meni se već sad teško duže kretati, baš se brzo umorim i ostajem bez daha, toliko da me nekad panika uhvati jer ne mogu dovoljno zraka udahnuti.
Tako je i meni bilo prva 3 mjeseca....jednom sam natjerala supruga da izađemo van da malo budem na zraku ali sam morala sjesti na prvu klupicu koliko sam se brzo umorila i ostala bez zraka....mislim da je to normalno za taj period. Imala sam i jake mučnine bez povraćanja i to mi je sve prošlo oko 14.-15. tjedna. Sada imam puno više energije i imam osjećaj da bi svašta mogla raditi ali opet me strah da ne pretjeram🤔
Doranoraforai ja sam izgubila bebu u prosloj trudnoci u 17tt i u potpunosti te razumijem!! I jos jednu bebu u 7tt!!! Sutra ulazim u 16tt i panika sve vise raste!!!
Razloga za strah imam mali milijun, bojimo se i muz i ja, cijela obitelj i prijatelji.
Mislim da me svaka od vas razumije, tako da necu ni pisati kako se osjecam ovih par dana prije pregleda.
Gledam malo trudnice na instagramu i youtubu koje nose blizance, to imaju vecu djecu, rade, vjezbaju, smiju se, maze busu a ja ko u redu pred vratima svetog Petra cekam presudu!! Ljubomorna sam na njih, rado bi objavila slatku slikicu objave da sam trudna, ali kad se sjetim da sam morala prosli put javljati da nase bebe nema, ah, slomi mi se srce ponovno!! ☹️☹️
Joooj, Tajchika005, kako si me nasmijala sa ovim da se osjecas ko u redu pred vratima svetog Petra 🤣🤣 uljepsala si mi ovaj kisni, sparni, odvratni dan 🌧
Meni je jasno da moramo biti pozitivne i da ne smijemo razmisljati o losim stvarima jer smo onda pod stresom, a stres je los... sve ja to znam i razumin. Ipak, lipo je nekad izbacit iz sebe ono sto ti je na dusi, samo izbaciti i da ti neko kaze da razumi. Hvala vam na tome ❤
I ja šaljem pozitivne vibre, mada sam i sama kao po trnju da hodam, nemam vlastitih iskustava ovo mi je prva trudnoća, ali imam prijatelje koji su imali jako teško iskustvo, u devetom mjesecu oba srca prestala kucati bez ikakvih naznaka bilo čega, sad stalno razmišljam o njima i jako mi je teško biti pozitivna iako znam koliko je to važno, ma najvažnije, i svima to govorim a samoj mi je teško biti pozitivna.
Cure baš se zabrinem kad cujem da su neke dozivila tako kasno spontani pobačaj, ne mogu ni zamisliti kako je. Jeste li barem saznale zašto se to desilo. Ja od početka trudnoće jedva čekam da udjem u drugo tromjesečje da odahnem, ali evo ja sam ista, uopste ne mogu se opustiti i uživati. Stalno osluškujem svoje tijelo pa dramim na svaku sumnju.
Meni je iscurila plodna voda. Uzrok nisu utvrdili ni meni ni drugim zenama s kojima sam osobno kontaktirala, al kao najcesci razlog se navidi nekakva bakterija koja je razjela plodne ovoje. Neznam ni sama...
Ja do poroda necu biti mirna i toga sam svjesna, kao i cijela moja okolina, znog prijasnjeg iskustva. Jednostavno sam prihvatila to od samog pocetka, svi razumiju zasto i ne opterecujem se tim.
Dosta toga sam stavila u Bozje ruke jer znam da se na vecinu stvari ne mize utjecati. Sto je sudeno je sudeno!!! Veselje ce doci nakon poroda 😀😀
Imam sad velike muke s hemicima pa do pregleda necu razmisljati ni o cemu drugome nego o njemu 😞😞☹️☹️
Cijelu noc nisam spavala od boli i nelagode, u svakom polozaju me bolio, a bome ni danas nije nista bolje!!!
Place mi se od muke ☹️
Ja isto :( Mažem kantarionovim uljem al ne osjetim da se smanjuje, naprotiv. Moram vidjeti nešto jače u apoteci, factu mast ili nešto sl.
Smijemo faktu mast?
Ja planiram napasti gina u pon na pregledu da mi da nesto jace.
Sortiraj odgovore
Najstariji