Ani92 hvala ti što si se javila. Svaka pozitivna priča mi daje ogroman vjetar u leđa i nadu da će sve biti ok. Pogotovo kad vidim da je krvarenja bilo u jako puno blizanačkih trudnoća koje su na kraju dobro završile. Drago mi je da su tvoja dječica dobro i da je sve prošlo u redu. Puno je pitanja i strahova i u normalnoj trudnoći, a sve je to, cini mi se, još više izraženo u blizanačkoj. Ali vjerujem da ce sve biti dobro ❤️
👱🏻♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
Veritas ✅️
17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵
Ani92hvala ti što si se javila. Svaka pozitivna priča mi daje ogroman vjetar u leđa i nadu da će sve biti ok. Pogotovo kad vidim da je krvarenja bilo u jako puno blizanačkih trudnoća koje su na kraju dobro završile. Drago mi je da su tvoja dječica dobro i da je sve prošlo u redu. Puno je pitanja i strahova i u normalnoj trudnoći, a sve je to, cini mi se, još više izraženo u blizanačkoj. Ali vjerujem da ce sve biti dobro ❤️
Da, puno je strahova, ali najvažnije je u svemu nekako ostati pozitivan. Iako je to dosta izazovno ponekad.
Hej bok cure!
U 7.tj sam trudnoće i na prvom pregledu mi je doktorica rekla da se vide dvije GV,jedna je odma potvrđena bila je tada oko 8mm,druga nešto manja od 5,6mm za koju me naručila za 10 dana da se vidi dali će se nastavit razvijati normalno.
Moje pitanje je ustvari kakvo je vaše iskustvo u tako ranoj trudnoći bilo? Dali su vašim bebama u isto vrijeme srćeka kucala, ili je normalno da jedan bude manji i malo kasni?
Oprostite šta sam ponovo postavila isto pitanje Al nisam se služila još forumom pa nisam ni skužila da ima odgovora.😂
U svakom slučaju hvala!
Nadam se da će u utorak sve biti uredu!
Ostalim trudnicama i majkama želim sretno🥰 budite nam živi i zdravi.
Ženice, nova sam ovdje..
Ubiti saznala sam sa 11+3 da sam trudna sa blizancima, te mi je isto potvrdeno i u bolnici sa 12+6, nakon toga sam imala kontrolu kod svoje doktorice sa 16+6 gdje su bile dvije bebice i sve je bilo okej, takoder kontrola 20+6 doktorica mi je rekla da je sve uredu, ali sam otisla privatno na kontrolu sa 21+6 gdje mi je doktor rekao da nema druge bebe i napisao jednoplodna trudnoca.. nazvala sam odma svoju doktoricu i ona mi je rekla da joj se na zadnjoj kontroli 20+6 ucinilo da cijelo vrijeme vrti istu bebicu i da istu bebu mjeri iako je u nalazu navela razlicite mjere, jedna beba je 20+3 , a druga 20+6 .. takoder mi tvrdi 100% da su sa 16+6 bile dvije bebice.. idem na 4d uzv 31.10. po jos jedno misljenje.. mene samo zanima jeli imao tko slicno iskustvo, te jeli moguce da se beba sakrila.. koliko se sjecam receno mi je da su dvojajcani ali to nigdje nije navedeno u nalazima :( uzasno se osjecam ne znam vise ni sta da mislim
Sortiraj odgovore
Najstariji