BLIZANACKA TRUDNOCA 😊

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tajchika005
    28. Svibanj 2020. 20:32

Meni je beta 10 dan nakon transfera bila oko 250, za dva dana se pravilno poduplala a dalje nisam pratila. 

Nina12
    29. Svibanj 2020. 09:37

Jao cure mene tri dana glava užasno boli, više ne znam sta da radim, paracetamol sam pila al nema pomoći. Eterična ulja, crna kafa s limunom ništa ne pomaže. Imate li vi tih problema? 

tajchika005
    29. Svibanj 2020. 18:31

Ne, to me jos nije ihvatilo 😀

mimi16
    31. Svibanj 2020. 19:07

Nina12 - samo jedan dan sam imala glavobolje, tako da nažalost ne znam pomoći. Meni je pola lekadola bilo dovoljno. 

vm93 - moja je beta 15. dan nakon transfera bila 1415, a samo tri dana kasnije 4182. nakon toga više nije vađena. 

U petak sam dobila rezultate Nifty Twinsa - sve je uredno, niskog rizika, a za spol nije nađen y kromosom, znači da nas čekaju 2 djevojčice! 

Charlies
    31. Svibanj 2020. 19:43

mimi16

Nina12 - samo jedan dan sam imala glavobolje, tako da nažalost ne znam pomoći. Meni je pola lekadola bilo dovoljno.

vm93 - moja je beta 15. dan nakon transfera bila 1415, a samo tri dana kasnije 4182. nakon toga više nije vađena.

U petak sam dobila rezultate Nifty Twinsa - sve je uredno, niskog rizika, a za spol nije nađen y kromosom, znači da nas čekaju 2 djevojčice!

Aaaaa super, čestitam! 💜

Nina12
    31. Svibanj 2020. 22:21

Mimi16 čestitke za uredan nalaz i na dvije djevojčice 😍 mi ćemo nadam se sutra znati spol beba, jer je Nifty detektovao y kromozom. 

tajchika005
    01. Lipanj 2020. 09:32

Mimi16, cestitam! 
    Cure, kad idete na preglede? Ja imam za tjedan dana, 8.6. I jedva cekam! Mozda ovaj puta i muz dobi odobrenje pa da ih konacno vidi 🤗🤗
    Jel bi se vec mogao vidjeti spol? Moj gin nema bas neki uzv 😞😞

mimi16
    01. Lipanj 2020. 09:55

Hvala <3
    sutra sam privatno naručena na mini anomaly scan, a redovan pregled kod svog gin imam u četvrtak i jedva čekam. 
    suprug je djelatnik u zdravstvu pa je išao i do sada na sve uzv, i mislim da je bio jače uzbuđen od mene 

tajchika005
    01. Lipanj 2020. 11:37

Nisam ni znala da seoze raditi mini anomaly scan, bila bi otisla jer mi moj dr.nije mjerio nihalni nabor.
    Sad cu morati cekati onaj s 20tt. 
    Ako slobodno pitam, kamo ides na tak mini uzv?

mimi16
    01. Lipanj 2020. 18:07

idem u polikliniku adarta u varaždinu. rekli su mi da ga mogu od 11. - 14. tjedna napraviti, pa koristim priliku da još i to provjerim. 
    moj gin mi je već gledao prije 3 tj nuhalni nabor i veli da je ok, al ja sam cijela u strahu, pa... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.