Meni je beta 10 dan nakon transfera bila oko 250, za dva dana se pravilno poduplala a dalje nisam pratila.
Jao cure mene tri dana glava užasno boli, više ne znam sta da radim, paracetamol sam pila al nema pomoći. Eterična ulja, crna kafa s limunom ništa ne pomaže. Imate li vi tih problema?
Nina12 - samo jedan dan sam imala glavobolje, tako da nažalost ne znam pomoći. Meni je pola lekadola bilo dovoljno.
vm93 - moja je beta 15. dan nakon transfera bila 1415, a samo tri dana kasnije 4182. nakon toga više nije vađena.
U petak sam dobila rezultate Nifty Twinsa - sve je uredno, niskog rizika, a za spol nije nađen y kromosom, znači da nas čekaju 2 djevojčice!
Nina12 - samo jedan dan sam imala glavobolje, tako da nažalost ne znam pomoći. Meni je pola lekadola bilo dovoljno.
vm93 - moja je beta 15. dan nakon transfera bila 1415, a samo tri dana kasnije 4182. nakon toga više nije vađena.
U petak sam dobila rezultate Nifty Twinsa - sve je uredno, niskog rizika, a za spol nije nađen y kromosom, znači da nas čekaju 2 djevojčice!
Aaaaa super, čestitam! 💜
Mimi16 čestitke za uredan nalaz i na dvije djevojčice 😍 mi ćemo nadam se sutra znati spol beba, jer je Nifty detektovao y kromozom.
Mimi16, cestitam!
Cure, kad idete na preglede? Ja imam za tjedan dana, 8.6. I jedva cekam! Mozda ovaj puta i muz dobi odobrenje pa da ih konacno vidi 🤗🤗
Jel bi se vec mogao vidjeti spol? Moj gin nema bas neki uzv 😞😞
Hvala <3
sutra sam privatno naručena na mini anomaly scan, a redovan pregled kod svog gin imam u četvrtak i jedva čekam.
suprug je djelatnik u zdravstvu pa je išao i do sada na sve uzv, i mislim da je bio jače uzbuđen od mene
Nisam ni znala da seoze raditi mini anomaly scan, bila bi otisla jer mi moj dr.nije mjerio nihalni nabor.
Sad cu morati cekati onaj s 20tt.
Ako slobodno pitam, kamo ides na tak mini uzv?
idem u polikliniku adarta u varaždinu. rekli su mi da ga mogu od 11. - 14. tjedna napraviti, pa koristim priliku da još i to provjerim.
moj gin mi je već gledao prije 3 tj nuhalni nabor i veli da je ok, al ja sam cijela u strahu, pa...
Sortiraj odgovore
Najstariji