BLIZANACKA TRUDNOCA 😊

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Charlies
    28. Svibanj 2020. 13:04

tajchika005

Charlies, mi se onda pratimo? 🤗🤗
    Cure koje ja poznajem a nosile au blizance, imam ih 4, sve su dogurale do 36tjedna, jedna cak i do 38!!!!
    Isto su vise mirovale i pazile se i lijepo uredno dogurale do odlicnih tjedana!!

Ja sam sad 14+2 sto mi se u početku trudnoće cinilo puno a sad mi se čini nekako malo😌 Drago mi je cut dobre primjere, i ja znam nekoliko sve dobrih primjera i stvarno sam pozitivna, al moram priznat da me ovo krvarenje malo umelo. Odakle si Btw?

Nina12
    28. Svibanj 2020. 13:19

Pa ima nas dosta koje se pratimo i ja sam u 13.sedmici. ☺️ Evo dolijevam se čajem od brusnice muka mi je već od nje ali već mi je bolje, bolovi su prestali. Cure koje su pile antibiotike jeli vam urin onak smrdio po hemikalijama? 

Nina12
    28. Svibanj 2020. 13:31

Što se tiče kolica meni se svidjaju Dorjan Quick twin ili bugaboo  donkey. Ne znam zašto al me vozic kolica ne privlače. 

Charlies
    28. Svibanj 2020. 13:59

Meni su se, za sada koliko sam gledala po netu, svidila Chipolino Duo Smart kolica.

28. Svibanj 2020. 14:14

Cao mame i buduce mame. U 5 tj.sam trudnoce a beta iznosi 9000. 🤔 Da li postoji mogucnost da ce biti blizanci? Svakako da cu otici na pregled, ali mislim da je rano jos. U prosloj trudnoci plod mi se pojavio tek u 8tj.😁

tajchika005
    28. Svibanj 2020. 15:37

Charlies

tajchika005

Cure koje ja poznajem a nosile au blizance, imam ih 4, sve su dogurale do 36tjedna, jedna cak i do 38!!!!
    Isto su vise mirovale i pazile se i lijepo uredno dogurale do odlicnih tjedana!!

Ja sam sad 14+2 sto mi se u početku trudnoće cinilo puno a sad mi se čini nekako malo😌 Drago mi je cut dobre primjere, i ja znam nekoliko sve dobrih primjera i stvarno sam pozitivna, al moram priznat da me ovo krvarenje malo umelo. Odakle si Btw?

Ja sam iz Cakovca. Ti? 
    Mi smo danas14+5 😀😀

Nina12
    28. Svibanj 2020. 15:48

vm93

Cao mame i buduce mame. U 5 tj.sam trudnoce a beta iznosi 9000. 🤔 Da li postoji mogucnost da ce biti blizanci? Svakako da cu otici na pregled, ali mislim da je rano jos. U prosloj trudnoci plod mi se pojavio tek u 8tj.😁

Nemam iskustva s betom, nisam je vadila, ali kod mene u 7.tj se nije vidio drugi plod. U 10. su se vidjele fino dvije bebice i tad smo i saznali. Mislim da je nekako 8.tj najbolje otici na pregled. 

Charlies
    28. Svibanj 2020. 17:06

vm93

Meni je beta 4tj. bila 1047 a dva dana nakon 2332. 🙂

Charlies
    28. Svibanj 2020. 17:10

tajchika005

Charlies

tajchika005

Ja sam iz Cakovca. Ti?
    Mi smo danas14+5 😀😀

Ja iz Splita. Hehe pratimo se, nadam se da cemo skupa barem do 35tj 😉

Lady007
    28. Svibanj 2020. 18:33

Meni je beta bila 800 od 4 tjedna 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.