BLIZANACKA TRUDNOCA 😊

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tajchika005
    27. Svibanj 2020. 15:22

I ja koristim krinone gel, al to ujutro idu stvrdnuti komadici, i jos 2-3 puta sluzavo bijelo. Tako mi je od pocetka i to mi je normalno jer znam da je od njega. 
    Medutim ovo je bas vodeno, kao vodica, oroseno stalno. Ko da sam poprskala sa spricom ( kao za prati prozore sredstvo koje šprica). Neznam dal dobro objasnjavam 😞😞
    Progugla sam i da postoji amniocheck test, uslosci bas specijalizirani za to. Kostaju oko 400kn pa si mislim da mozda da narucim i probam. Vraga i novaca, bitnije mi je moj dusevni mir!!! 
    Kaj vi mislite?

Lady007
    27. Svibanj 2020. 16:18

keti13

Lady007

keti13

Pozdrav svima😊
    Evo i ja vam se pridružujem sa svojim curamakoje bi trebale stići početkom 10.mjeseca🥰. Baš mi je drago da je aktivna ova tema sa blizancima i da mogu čitati iskustva drugih. Mene zanima da li ste već kupili kolica i ako jeste za koja ste se odlučili?

Dobrodošla 🤗, mi smo uzeli Tako Junama Diamond. Super su, kvalitetna iako malo veća al imamo dosta prostora pa nam to nije bilo presudno. Nema baš nekog izbora inače za blizance a i skupa su dosta

I mi smo nekako najbliže Junama kolicima 6 u 1 pošto imaju sve uključeno i lako se mijenjaju nastavci. Mene jedino muči što ih ne mogu nigdje naći da vidim kolika je visina ručke pošto je suprug jako visok pa da mu ne budu preniska🤔. Možeš li molim te izmjeriti visinu ručke u najvišoj poziciji na svojima?😬

Izmjerim čim ih otpakiram, zaštićena su mi, kroz dan dva 🤗👍

Lady007
    27. Svibanj 2020. 16:21

Meni je isto skoro cijelu trudnoću bio vodenkasti iscjedak, meni je moj ginekolog reka da je to dobro da se tako čiste sve bakterije dole da ne uđu, jedinom kao mijenja boju ili miris onda reagirati. Ja sam trebala danas biti na pregledu al sam u nedjelju i ponedjeljak imala kao kontrakcije pa mi je reka da dođem odmah, sve u redu, zatvorena skroz al ima tih lažnih kontrakcija, moram mirovat do kraja trudnoće, još najmanje tri tjedna. Dečki imaju po 2 kila 😊😊

tajchika005
    27. Svibanj 2020. 16:52

Bravo za deckice!!! 😀😀🥰🥰
    Budete vi to bez problema izdrzali, drzim fige!! 
    Koliko ti je vec tjedana?

Lady007
    27. Svibanj 2020. 17:01

tajchika005

Bravo za deckice!!! 😀😀🥰🥰
    Budete vi to bez problema izdrzali, drzim fige!!
    Koliko ti je vec tjedana?

🙏🙏 32+1 bar do 35 i super 💪💪

tajchika005
    27. Svibanj 2020. 17:51

Ma to ti je odlicno!!!! Svaka cast!!! Kak si uspjela? 😀😀
    Poznanica mi je pedijatrica pa mi je rekla da je s 32 tjedna vec sve super!! 
    Ja sam tek na 14tt, imam osjecaj ko da jo 100godina imam pred sobom 😞

Lady007
    27. Svibanj 2020. 19:16

tajchika005

Puno sam mirovala u početku jer sam prokrvarila bila, a ivf su blizanci. Doktor me cijelu trudnoću upozorava da se pazim pa ja i slušam, ne dižem ništa teško, dosta mi muž pomaže i moji. I treba mislit pozitivno, nać neku zanimaciju i mislit da će sve biti dobro 🤗😉

Charlies
    27. Svibanj 2020. 22:40

Lady007

tajchika005

Puno sam mirovala u početku jer sam prokrvarila bila, a ivf su blizanci. Doktor me cijelu trudnoću upozorava da se pazim pa ja i slušam, ne dižem ništa teško, dosta mi muž pomaže i moji. I treba mislit pozitivno, nać neku zanimaciju i mislit da će sve biti dobro 🤗😉

Super!!! Bravo odlično ste izgurali! 😄 🤗Dajes mi nadu ja sam isto tek 14tj i krvarim pa sam bas na iglama, al u pravu si treba mislit pozitivno.

• keti13
    28. Svibanj 2020. 09:13

Lady007

keti13

Lady007

keti13

Pozdrav svima😊
    Evo i ja vam se pridružujem sa svojim curamakoje bi trebale stići početkom 10.mjeseca🥰. Baš mi je drago da je aktivna ova tema sa blizancima i da mogu čitati iskustva drugih. Mene zanima da li ste već kupili kolica i ako jeste za koja ste se odlučili?

Dobrodošla 🤗, mi smo uzeli Tako Junama Diamond. Super su, kvalitetna iako malo veća al imamo dosta prostora pa nam to nije bilo presudno. Nema baš nekog izbora inače za blizance a i skupa su dosta

I mi smo nekako najbliže Junama kolicima 6 u 1 pošto imaju sve uključeno i lako se mijenjaju nastavci. Mene jedino muči što ih ne mogu nigdje naći da vidim kolika je visina ručke pošto je suprug jako visok pa da mu ne budu preniska🤔. Možeš li molim te izmjeriti visinu ručke u najvišoj poziciji na svojima?😬

Izmjerim čim ih otpakiram, zaštićena su mi, kroz dan dva 🤗👍

Nema problema,kada budu spremna za upotrebu sjeti me se😊....ja sam tek 21.tjedan tako da imam vremena za kolica. Vidim ti si već pred kraj,svaka čast 👍💪👏

tajchika005
    28. Svibanj 2020. 09:35

Charlies, mi se onda pratimo? 🤗🤗
    Cure koje ja poznajem a nosile au blizance, imam ih 4, sve su dogurale do 36tjedna, jedna cak i do 38!!!! 
    Isto su vise mirovale i pazile se i lijepo uredno dogurale do odlicnih tjedana!! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.