BLIZANACKA TRUDNOCA 😊

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tajchika005
    26. Svibanj 2020. 14:31

Mislim da sam si nahladila mjehur. Takav mi je osjecaj. Sad pijem caj od brisnice, ako nece proci idem u cetvrtak po doznake pa cu mu svakako reci.

Nina12
    26. Svibanj 2020. 16:20

Evo i ja sad od doktora, ipak je urinarna infekcija u pitanju, čak se zabrinuli da nije do bubrega došlo. Al dobro je pa nije, dobila sam antibiotike da pijem 7 dana i 2litra uroloskog čaja. 

tajchika005
    26. Svibanj 2020. 16:38

Nina12 dobro da si ipak otisla provjeriti! Neka sad terapija napravi svoje! Sretno! 

• keti13
    26. Svibanj 2020. 17:05

Pozdrav svima😊
    Evo i ja vam se pridružujem sa svojim curama koje bi trebale stići početkom 10.mjeseca🥰. Baš mi je drago da je aktivna ova tema sa blizancima  i da mogu čitati iskustva drugih. Mene zanima da li ste već kupili kolica i ako jeste za koja ste se odlučili?

Lady007
    26. Svibanj 2020. 17:36

Ja sam imala urinoinfekciju ali baš me je bolilo i kao bockalo dole, čak i prema bubrezima, dobila antibiotik od 2 dana i super mi je prošlo samo treba puno pit tekućine, obavezno kontrolirati jer su te beštije opasne dosta pogotovo u ranijim tjednima 

Lady007
    26. Svibanj 2020. 17:39

keti13

Pozdrav svima😊
    Evo i ja vam se pridružujem sa svojim curamakoje bi trebale stići početkom 10.mjeseca🥰. Baš mi je drago da je aktivna ova tema sa blizancima i da mogu čitati iskustva drugih. Mene zanima da li ste već kupili kolica i ako jeste za koja ste se odlučili?

Dobrodošla 🤗, mi smo uzeli Tako Junama Diamond. Super su, kvalitetna iako malo veća al imamo dosta prostora pa nam to nije bilo presudno. Nema baš nekog izbora inače za blizance a i skupa su dosta 

• keti13
    26. Svibanj 2020. 18:07

Lady007

keti13

Pozdrav svima😊
    Evo i ja vam se pridružujem sa svojim curamakoje bi trebale stići početkom 10.mjeseca🥰. Baš mi je drago da je aktivna ova tema sa blizancima i da mogu čitati iskustva drugih. Mene zanima da li ste već kupili kolica i ako jeste za koja ste se odlučili?

Dobrodošla 🤗, mi smo uzeli Tako Junama Diamond. Super su, kvalitetna iako malo veća al imamo dosta prostora pa nam to nije bilo presudno. Nema baš nekog izbora inače za blizance a i skupa su dosta

I mi smo nekako najbliže Junama kolicima 6 u 1 pošto imaju sve uključeno i lako se mijenjaju nastavci. Mene jedino muči što ih ne mogu nigdje naći da vidim kolika je visina ručke pošto je suprug jako visok pa da mu ne budu preniska🤔. Možeš li molim te izmjeriti visinu ručke u najvišoj poziciji na svojima?😬

Charlies
    26. Svibanj 2020. 21:56

Nina12

Evo i ja sad od doktora, ipak je urinarna infekcija u pitanju, čak se zabrinuli da nije do bubrega došlo. Al dobro je pa nije, dobila sam antibiotike da pijem 7 dana i 2litra uroloskog čaja.

Za urinarne infekcije je dosta dobra D manoza, malo proguglaj ako želiš.

tajchika005
    27. Svibanj 2020. 14:20

Evo curke dosla ja od svog gina! Isla sam po doznake za bolovanje pa sam mu rekla da od pocetka trudnoce imam stalno mokar dnevni ulozak i gacice, kad god se obrisem papirom da na njemu ostane mokro. Sve je to bez boje, mirisa i gustoce, samo prozirna tekucina. Posto sam u prosloj trudnoci imala curenje plodne vode i pobacaj u 17tt shvatio je zasto se brinem. 
    Prvo mi je objasnio kako je to u trudnoci normalno, pojacani iscjedak, da ako ne osjecam da mi curi il tece da nemam razloga za brigu ali da zna moju pricu i razumije. Napravio mi je ultrakratki uzv preko trbuha, pokazao i potvrdio da plodne vode ima dovoljno i da srceka uredno kucsju. Jedan blizancek je bio aktivan a drugi se apsolutno nije htio pomaknuti, al je rekao da je bitno da srce kuca!!!! 
    Neznam dal je nesto u zraku danas ali mene je takva panika ulovila da nisam ni jesti mogla pa sam mu se odlucila obratiti i drago mi je kaj sam mu sve rekla,onak s suznim ocima, i da sad znam da je sve u redu i da mogu mirnije spavati i docekati iduci redoviti pregled 
    Kak ste vi s “vlaznoscu”? Il sam ja jedina s tim problemom?? 

Charlies
    27. Svibanj 2020. 14:37

tajchika005

Evo curke dosla ja od svog gina! Isla sam po doznake za bolovanje pa sam mu rekla da od pocetka trudnoce imam stalno mokar dnevni ulozak i gacice, kad god se obrisem papirom da na njemu ostane mokro. Sve je to bez boje, mirisa i gustoce, samo prozirna tekucina. Posto sam u prosloj trudnoci imala curenje plodne vode i pobacaj u 17tt shvatio je zasto se brinem.
    Prvo mi je objasnio kako je to u trudnoci normalno, pojacani iscjedak, da ako ne osjecam da mi curi il tece da nemam razloga za brigu ali da zna moju pricu i razumije. Napravio mi je ultrakratki uzv preko trbuha, pokazao i potvrdio da plodne vode ima dovoljno i da srceka uredno kucsju. Jedan blizancek je bio aktivan a drugi se apsolutno nije htio pomaknuti, al je rekao da je bitno da srce kuca!!!!
    Neznam dal je nesto u zraku danas ali mene je takva panika ulovila da nisam ni jesti mogla pa sam mu se odlucila obratiti i drago mi je kaj sam mu sve rekla,onak s suznim ocima, i da sad znam da je sve u redu i da mogu mirnije spavati i docekati iduci redoviti pregled
    Kak ste vi s “vlaznoscu”? Il sam ja jedina s tim problemom??

Bas mi je drago da te smirio dr.😊 A ja sam stavljala Utrogestane dugo pa mi je to stalno curilo, a sada imam krvarenje od hematoma vec evo 2ipo tj. tako da nemam pojma kakav bi mi bio iscjedak sam od sebe, ali znam da je u trudnoći pojacan iscjedak sasvim uobičajan.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.