Bas super da se pokrenula ova tema!! Drago mi je da nas ima s twinsima, ipak je to ponesto drugacija trudnoca od jednoplodne.
Bravo za sve nas koje guramo dan po dan 🤗🤗❤️❤️
Kako ste s mucninama? Meni sutra pocinje 14tjedan i mogu reci da su skoro pa prestale, samo nesmijem jesti nista slatko 😞😞☹️☹️
Sta je bilo s tvojim šećerom? Jesi ti ono radila već OGGT?
Nina12 nisam radila OGTT, samo one standardne pretrage na pocetku trudnoce. Secer je bio ok.
Cure imam pitanje, Jel vam se desavalo da vas stomak boli kao menstrualni grcevi ali na jednoj strani stomaka? Ili počinjem misliti sa nije neka urinarna infekcija pa da me boli mokraćni kanal.. Od jučer me ta bol smatra, i bas sam se zabrinula. Čekam da mi se javi doktor.
Cure imam pitanje, Jel vam se desavalo da vas stomak boli kao menstrualni grcevi ali na jednoj strani stomaka? Ili počinjem misliti sa nije neka urinarna infekcija pa da me boli mokraćni kanal.. Od jučer me ta bol smatra, i bas sam se zabrinula. Čekam da mi se javi doktor.
Ne znam koliko ti mogu pomoc sa svojim iskustvom, mene je bolilo ko menstrualni bolovi u pocetku trudnoce povremeno ,a sada me dosta bole jajnici tj. desni jajnik, nemam infekciju, nalazi su mi uredni. Ali ja imam endometriozu i imala sam bolove i prije trudnoće tako da je kod mene specifična situacija. Javi sta ti dr. kaze i probaj se opustit koliko mozes.
Ne znam koliko ti mogu pomoc sa svojim iskustvom, mene je bolilo ko menstrualni bolovi u pocetku trudnoce povremeno ,a sada me dosta bole jajnici tj. desni jajnik, nemam infekciju, nalazi su mi uredni. Ali ja imam endometriozu i imala sam bolove i prije trudnoće tako da je kod mene specifična situacija. Javi sta ti dr. kaze i probaj se opustit koliko mozes.
Ja uzimam magnezij obavezno navečer a kako me počelo jače bolit i noge i leđa sad ga uzimam i ujutro, reka mi je doktor da nema štetnosti jedinom mogu dobitnik proljev a to dobro dođe u trudnoći pogotovo ko ima problema s probavom 👍
I ja pijem magnezij al ne pomaže u ovoj situaciji. Popit cu i veceras jedan. Doktor ne radi do srijede i tad cu mu ici na pregled. Baš sam u iskušenju da popijem buscopan.
Koliko mg dnevno pijete?
Ja popijem 2x375mg, buscopan ja mislim nije preporučljiv u trudnoći jer opušta sva meka tkiva pa tako i maternicu. Rađe popij lekadol
Cure imam pitanje.
Od jucer ujutro osjecam dolje peckanje, ponekad i lagani svrbez, al vise peckanje. Nemam iscjedak, osim od crinone gela ujutro, nema nikak miris.
Da zvrcnem gina? Definitivno budem, ali pitam vasa misljenja. Vjerojatno je nekva upala u pitanju?
Cure imam pitanje.
Od jucer ujutro osjecam dolje peckanje, ponekad i lagani svrbez, al vise peckanje. Nemam iscjedak, osim od crinone gela ujutro, nema nikak miris.
Da zvrcnem gina? Definitivno budem, ali pitam vasa misljenja. Vjerojatno je nekva upala u pitanju?
Ne mora ni biti upala. Mozda su samo gljivice ili je naprosto rodnica malo iziritirana, ali svakako se posavjetuj s ginom.
Sortiraj odgovore
Najstariji