Charlies - ne znam ni ja za razliku, al mi Harmony nisu ni ponudili....
I nifty na istom principu funkcionira za spol beba. A testira na tri najčešća sindroma, i to je to. Jel Harmony testira nešto više?
I nifty na istom principu funkcionira za spol beba. A testira na tri najčešća sindroma, i to je to. Jel Harmony testira nešto više?
Tako i Harmony, onda su praktički isti.
Kad se mogu obaviti ti testovi?
P.s. ja sam jucer pocela piti duphaston preventivno, 3×1 i odma se osjecam nekako sigurnije ☺ sto ti je psiha...
Mene je moja doktorica ubila u pojam na prvom pregledu kad je otkriveno da su blizanci, rekla mi je "gledajte, morate biti svjesni da je to rizicna trudnoca, i to visokorizicna, postoji velika vjerojatnost da se jedan plod izgubi, mozda i oba, pogotovo kod vas jer ste vec imali takvu situaciju, evo ja sam imala par slucajeva u zadnje vrijeme da jednostavno nestane jedan ili oba ploda!"
Dosla sam doma, isplakala se, izmolila 100 ocenasa, nabavila duphaston preko privatnog ginekologa i sad jedva cekam sljedeci pregled za 2.6.da vidim ta dva srceka kako kucaju. Samo da sve bude ok, a kod ove drzavne koja mi je ovo rekla necu ici vise nikad.
P.s. ja sam jucer pocela piti duphaston preventivno, 3×1 i odma se osjecam nekako sigurnije ☺ sto ti je psiha…
Mene je moja doktorica ubila u pojam na prvom pregledu kad je otkriveno da su blizanci, rekla mi je "gledajte, morate biti svjesni da je to rizicna trudnoca, i to visokorizicna, postoji velika vjerojatnost da se jedan plod izgubi, mozda i oba, pogotovo kod vas jer ste vec imali takvu situaciju, evo ja sam imala par slucajeva u zadnje vrijeme da jednostavno nestane jedan ili oba ploda!"
Dosla sam doma, isplakala se, izmolila 100 ocenasa, nabavila duphaston preko privatnog ginekologa i sad jedva cekam sljedeci pregled za 2.6.da vidim ta dva srceka kako kucaju. Samo da sve bude ok, a kod ove drzavne koja mi je ovo rekla necu ici vise nikad.
Bravo, drago mi je da si odlucila otići kod drugog doktora nakon toga. Blizanacka trudnoća naravno moze biti rizičnija ali nije ni to uvijek pravilo. Svakakvih ima primjera, a cak i u slučaju problema, uz današnju medicinu, statistike su na našoj strani.😘
Ja sam radila Harmony sa 12tj. Preporučeno mi je radi godina (36) i radi toga što je IVF trudnoća. A tek sam sa 11tj saznala da su blizanci jer se druga cura nije vidila vaginalnim ultrazvukom, sakrila se iza sestre😂 Iako mi je beta bila ogromna pa sam od početka sumnjala da bi mogli biti. Baš nam je bio šok jer smo se prilagodili na ideju da je ipak jedna beba i onda bum- dvije.
P.s. ja sam jucer pocela piti duphaston preventivno, 3×1 i odma se osjecam nekako sigurnije ☺ sto ti je psiha…
Ja bi odma otišla ća od nje, baš ti to treba u tom stanju. Ja iz tog razloga idem privatno iako mi je i moja preko socijalnog super, nju zovem samo zbog lijekova. Ja sam isto dosta strepila jer na prvom pregledu su vidi dvije gestacijske vrećice a samo jedan plod pa je nakon par dana i drugi se vidio. Nemoj se brinuti, samo mislit pozitivno i pazit se 🙏🤗
Doranorafora baš te ta ohrabrila, bjezi što dalje.. Odmaraj što više eto i duphaston i samo pozitivno. Kod mene na prvoj kontroli sa 6+0 vidio se jedan plod, s mislim da mi doktor za drugu gestacijku nije htio reći do sljedećeg pregleda tak da nisam znala ništa do 10. sedmice kada su se jasno vidjele dvije bebe.
Lady007- da te pitam. Koliko dugo su tebi trajala krvarenja? Meni evo već 2 tj. s tim da je sad manje i tamno smeđe, nije svježa krv.
Lady007- da te pitam. Koliko dugo su tebi trajala krvarenja? Meni evo već 2 tj. s tim da je sad manje i tamno smeđe, nije svježa krv.
Prvi put u 5+4 mi je trajalo duže isto stalno smeđe, 11 tjedan možda tjedan dana, a ovo u 26 tjednu mi je bilo samo smeđe i to od urinoinfekcije jer me i bolilo dosta.
Bas super da se pokrenula ova tema!! Drago mi je da nas ima s twinsima, ipak je to ponesto drugacija trudnoca od jednoplodne.
Bravo za sve nas koje guramo dan po dan 🤗🤗❤️❤️
Kako ste s mucninama? Meni sutra pocinje 14tjedan i mogu reci da su skoro pa prestale, samo nesmijem jesti nista slatko 😞😞☹️☹️
Sortiraj odgovore
Najstariji