Ja mogu magnezij piti jer neću prirodno roditi pa onda nema veze. Evo čekam vizitu da vidim što će mi reći, hoće li me barem malo pustiti kući.
Za ovaj vitamin c ću baš provjeriti jer u mojoj dragoj provinciji uglavnom imaju ono najučestalije.
Zbunjena30 nitko ti nece zamjerit jer nisi bila presretna kad si saznala za blizance... Svi se mi nksimo s odredjenim situacijama na svoj nacin. Vjeruj mi, mi smo bili u soku i pocela sam se veseliti trudnoci tek negdje poslije 15-og tjedna. Meni je ovo totalno neplanirana trudnoca, treca po redu (cetvrta al jedan spontani), dvoje klinaca je doma, taman trebala pocet raditi ponovno i bum... Trudna... Onda sok u 12. tjednu kad smo saznali da su blizanci, pa saznali da su jednojajcani s jednom posteljicom, pa dok proucis sve posljedice kojemogu biti... Ma kak da se veselim... I onda je polako sve pocelo sjedat na svoje mjesto... Samo polako, bit ce sve ok... Prva trudnoca je sama po sebi posebna i neke se zene teze nose sa hormonskim promjenama, sve je to ok.
Meni stitnjaca podivljala skroz, pojavila se ona antitijela antiTG, danas idem kod endokrinologa na kontrolu 😒. U petak sam na pregledu u trudnickoj, u pon na uzv a sljedeci petak na rebru na fetalnoj ehokardiografiji. Jel radio tko tu pretragu na rebru? Kak to izgleda?
url=https://lilypie.com][/url
Zbunjena, miks emocija je normalan svakako u svakoj trudnoci pogotovo kad su blizanci jer se mnogi zbog straha ne mogu opustit ni veselit,nemoj sebe krivit niti se lose osjecat zbog toga,doc ce sve na svoje.
Ne mislim da treba neka panika,pa zatvorena si,ima zena sta se krenu otvarat od samog pocetka pa isto doguraju do termina sve ok.
Samo slusaj dr,cak i ako ti se cini da ti mozes puno vise uspori,nije vridno zezanja.
Ja sam ludovala do 32.tjedna i onda sam morala stat zbog otvaranja,ne kazem da je moj tempo zasluzan za otvaranje al nije ni nemoguce.
Mozda ces morat u nekom trenutku stalno lezat,niko to ne voli,meni je satralo psihu sve to skupa i fizicki me ubilo,sve me boli,iako i ja nisam non stop u krevetu bila.Sad sam u bolnici zatvorena unutar 4 zida osudena na neudobni krevet i hodanje po sobi/hodniku,ne uzivam nimalo al moram izgurat ko i sve druge.
A sto se tice sigurnih tjedana,o tome bi se dalo raspravljat,cinjenica je da danasnja skrb nedonoscadi omogucuje da prezive bebe od 500g i manje,naravno sto duze izguras to bolje al nemoj se bojat,mislim da nemas nalaz za strah a da imas nesto ozbiljno dr bi drugacije reagira,isla bi u bolnicu,dobila lijelove itd,tako da nemas brige.
Hvala ti na utjesnim rijecima. Vjerujem ti da je grozno i dosadno u bolnici ali utjesno je sto si na kraju i jos malkicu i gotovo. Ja imam jos dosta i cini mi se ko da nikad nece zavrsit. Mislila sam da cu u trudnoci bi sretna i vesela i da cu uzivat u tom periodu, a ono sve obrnuto i straha ko u prici i za njih i za mene kakva cu izac nakon toga svega. Vi ste vjerojatno vecina ili svih bas htjeli blizance, ja sam bas ostala sokirana kad sam saznala, plakala sam danima i nitko me nije mogao utjesit.
Ja mogu magnezij piti jer neću prirodno roditi pa onda nema veze. Evo čekam vizitu da vidim što će mi reći, hoće li me barem malo pustiti kući.
Za ovaj vitamin c ću baš provjeriti jer u mojoj dragoj provinciji uglavnom imaju ono najučestalije.
Javi se nakon vizite😍💪
Zbunjena, miks emocija je normalan svakako u svakoj trudnoci pogotovo kad su blizanci jer se mnogi zbog straha ne mogu opustit ni veselit,nemoj sebe krivit niti se lose osjecat zbog toga,doc ce sve na svoje.
Ne mislim da treba neka panika,pa zatvorena si,ima zena sta se krenu otvarat od samog pocetka pa isto doguraju do termina sve ok.
Samo slusaj dr,cak i ako ti se cini da ti mozes puno vise uspori,nije vridno zezanja.
Ja sam ludovala do 32.tjedna i onda sam morala stat zbog otvaranja,ne kazem da je moj tempo zasluzan za otvaranje al nije ni nemoguce.
Mozda ces morat u nekom trenutku stalno lezat,niko to ne voli,meni je satralo psihu sve to skupa i fizicki me ubilo,sve me boli,iako i ja nisam non stop u krevetu bila.Sad sam u bolnici zatvorena unutar 4 zida osudena na neudobni krevet i hodanje po sobi/hodniku,ne uzivam nimalo al moram izgurat ko i sve druge.
A sto se tice sigurnih tjedana,o tome bi se dalo raspravljat,cinjenica je da danasnja skrb nedonoscadi omogucuje da prezive bebe od 500g i manje,naravno sto duze izguras to bolje al nemoj se bojat,mislim da nemas nalaz za strah a da imas nesto ozbiljno dr bi drugacije reagira,isla bi u bolnicu,dobila lijelove itd,tako da nemas brige.
Hvala ti na utjesnim rijecima. Vjerujem ti da je grozno i dosadno u bolnici ali utjesno je sto si na kraju i jos malkicu i gotovo. Ja imam jos dosta i cini mi se ko da nikad nece zavrsit. Mislila sam da cu u trudnoci bi sretna i vesela i da cu uzivat u tom periodu, a ono sve obrnuto i straha ko u prici i za njih i za mene kakva cu izac nakon toga svega. Vi ste vjerojatno vecina ili svih bas htjeli blizance, ja sam bas ostala sokirana kad sam saznala, plakala sam danima i nitko me nije mogao utjesit.
Je,sad sam na kraju,al bila sma i ja na pocetku i cinilo se da nece nikad proc sve to skupa,i strah, i emocije sve, i ludi hormoni...uh...ne znam bi li jos jednom mogla ovo sve al opet se nekako izgura,bit ce to dobro,samo polako,dan po dan.
Ja nisam.ocekivala blizance svakako,nema ih niko u familiju tako da je sok bia ogroman ali i srica je ogromna kad prodes fazu straha i zbunjenosti doc ce to na svoje.
Zbunjena30, meni je ovo 3. trudnoća, a kad sam saznala da su blizanci uh šok i nevjerica. Još se uvijek zamislim je li moguće da su u meni 2 bebe?! U ovoj sam se trudnoći nauživala samo straha. Doktori su se razbacivali dijagnozama, a ja u grču. Mirovanje, mučnine, povraćanje, žgaravica...opis ove moje trudnoće.
Bila vizita. Moram odraditi još uvz pa me puštaju kući!
Zbunjena30, meni je ovo 3. trudnoća, a kad sam saznala da su blizanci uh šok i nevjerica. Još se uvijek zamislim je li moguće da su u meni 2 bebe?! U ovoj sam se trudnoći nauživala samo straha. Doktori su se razbacivali dijagnozama, a ja u grču. Mirovanje, mučnine, povraćanje, žgaravica…opis ove moje trudnoće.
Bila vizita. Moram odraditi još uvz pa me puštaju kući!
O super,dokad si onda kuci sta su rekli?
A tocno si opisala i moji trudnocu,uzivanja svakako nije bilo ni opustanja nego stalno neki grc.
Kod kuće sam do srijede (20.11.), onda pregled...tad ću biti 35tt punih pa ćemo vidjeti što će reći. Baš sam sretna što idem kući..👣.radujem se svojoj dječici, svome tušu i WC-u 🛀🛌🙈🙉🙈🙉.
Uvz, ctg uredni, ne otvaram se, doma strogo mirovanje...😺💃🕺
Marina super je to sve kod tebe,sta kazu kolike su bebe?
Ja taman s uzv,ispalo je da jedna beba nije dobila nista od zadnjeg puta,ali dr kaze da moram razumit da su to razlicita dva uzv i dva razlicita dr,da je dovoljno falit u mm i odma je drugacije a da uzv nije vaga,kaze oni oboje imaju uredne protoke,dosta plodne vode,ctg uredan,skacu itd i da nju to ne brine pa pokusavam da ni mene ne brine.kaze da su posteljice vec dosta zrele al da je to normalno ker su u terminu i da cekamo jos max tjedan dana za porod.
I dalje su glava glava pa ide prirodni porod.
Uh,ja jedva cekam doma svoj krevet i tus i naravno dicu i muza😁😁
Nije mi rekla koliko su teški, bila gužva, gledala je pritoke, ctg, vrlo u nemirni, vaginalno me pregledala, a ovo joj je kao nebitno, a bio je i neki hitni carski pa je žurila....čekam tjedan dana pa ću valjda saznati.
Doktori su uglavnom iznenađeni u kojem sam tjednu trudnoće s obzirom na dijagnozu maternice. Nek sam ja kod kuće i nek je sve ok.
Sortiraj odgovore
Najstariji