BLIZANACKA TRUDNOCA 😊

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ema1
    14. Studeni 2019. 07:59

nanana111

Ema1

Ne,prvi dvojak je jako nisko na zadak i nema šanse sa se okrene jer se fiksirao i jadan nema kud.

Ema, ak budes u vinogradskoj javi se! Ja sam ru vec 22 dana,a but cu do kraja…

Koji si broj sobe? 

• marina285
    14. Studeni 2019. 14:07

Ivana, jesi li u komadu?

• Ivana1207
    14. Studeni 2019. 17:53

marina285

Ivana, jesi li u komadu?

Eej.Jesam jos.
    Danas otvorena 3 prsta,dr me malo iscackala dole s namjerom da se nesto pokrene pa me sad cili dan boli sve,ne znam jel se pokrece ilo sta.
    Ako ne krene onda ce indukcija pocetkom iduceg tjedna.

• marina285
    14. Studeni 2019. 19:07

Ivana, pa ti ćeš ući u pravi termin! Svaka čast! Super! Slavujak, držiš li se? 😀
    Meni je već dosta, hvata me kriza, imam osjećaj da se raspada...leđa, noge, žgaravica, težina trbuha...ajme. imam osjećaj kad ekipa iziđe da ću letjeti  😀

• Ema1
    15. Studeni 2019. 17:47

Nanana111 kad ti rade ctg jel rade jedan po jedan ili imaju za dva srčeka odjednom?

• marina285
    15. Studeni 2019. 18:40

Ema1

Nanana111 kad ti rade ctg jel rade jedan po jedan ili imaju za dva srčeka odjednom?

U Osijeku rade jednu po jednu bebu pa ctg traje oko 40 min, ne znam postoji li ctg koji snima dva srca odjednom. 

• nanana111
    15. Studeni 2019. 20:50

Ema1

Ja sam u 2 😄

Rade odjednom, imaju za dva srceka plus sondu za trudove. 

• Ema1
    15. Studeni 2019. 20:55

nanana111

Ema1

Ja sam u 2 😄

Rade odjednom, imaju za dva srceka plus sondu za trudove.

Ajd da bar i mene stave u tvoju sobu,kad već dovezu taj uređaj da nas obje riješe.

• Ivana1207
    16. Studeni 2019. 00:29

Pozz ekipa.
    Ja danas rodila,svi smo dobro.
    Curica 2570 i 48 cm,djecak 2810 i 49 cm.
    Porod vaginalno,zamalo bilo carski al smo uspili.
    Ne znam sto reci,svi dr su ocekivali da cu ja, kako je to 3.trudnoca i oba dva outa dosad sam rodila prije nego kazes keks, to odradit u sekund,nazalost ona shema sa prerastegnutom maternicom koja se ne moze kontrahirat se kod mene obistinila.
    U trudovima sam bila 24 sata u boksu nekih 6,porod jako jako tezak,drip na max a opet nisu uspili postic da se mala smisti u kanal nikako,na kraju sa. Bez ikakbog nagona za tiskanjem morala tiskat nasilu sto svi koju su rodili orirodno znaju da je nebulozno jer inace taj nagon imas normalno a ja ga nidam imala i radila dam kontra svog tijela,uz pomoc hrpe dr noja ekioa dosla na svijet ziva i zdrava.
    Ja bez sivanja😁
    Sad idem odmorit dok oni spavaju😁 pitajte ako vas sta zanima

• Ema1
    16. Studeni 2019. 09:16

Ajme, divnooo! Čestitam Ivana!!!!!!! Predivnoooo!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.