Ne,prvi dvojak je jako nisko na zadak i nema šanse sa se okrene jer se fiksirao i jadan nema kud.
Ema, ak budes u vinogradskoj javi se! Ja sam ru vec 22 dana,a but cu do kraja…
Koji si broj sobe?
Ivana, jesi li u komadu?
Eej.Jesam jos.
Danas otvorena 3 prsta,dr me malo iscackala dole s namjerom da se nesto pokrene pa me sad cili dan boli sve,ne znam jel se pokrece ilo sta.
Ako ne krene onda ce indukcija pocetkom iduceg tjedna.
Ivana, pa ti ćeš ući u pravi termin! Svaka čast! Super! Slavujak, držiš li se? 😀
Meni je već dosta, hvata me kriza, imam osjećaj da se raspada...leđa, noge, žgaravica, težina trbuha...ajme. imam osjećaj kad ekipa iziđe da ću letjeti 😀
Nanana111 kad ti rade ctg jel rade jedan po jedan ili imaju za dva srčeka odjednom?
Nanana111 kad ti rade ctg jel rade jedan po jedan ili imaju za dva srčeka odjednom?
U Osijeku rade jednu po jednu bebu pa ctg traje oko 40 min, ne znam postoji li ctg koji snima dva srca odjednom.
Ja sam u 2 😄
Rade odjednom, imaju za dva srceka plus sondu za trudove.
Ja sam u 2 😄
Rade odjednom, imaju za dva srceka plus sondu za trudove.
Ajd da bar i mene stave u tvoju sobu,kad već dovezu taj uređaj da nas obje riješe.
Pozz ekipa.
Ja danas rodila,svi smo dobro.
Curica 2570 i 48 cm,djecak 2810 i 49 cm.
Porod vaginalno,zamalo bilo carski al smo uspili.
Ne znam sto reci,svi dr su ocekivali da cu ja, kako je to 3.trudnoca i oba dva outa dosad sam rodila prije nego kazes keks, to odradit u sekund,nazalost ona shema sa prerastegnutom maternicom koja se ne moze kontrahirat se kod mene obistinila.
U trudovima sam bila 24 sata u boksu nekih 6,porod jako jako tezak,drip na max a opet nisu uspili postic da se mala smisti u kanal nikako,na kraju sa. Bez ikakbog nagona za tiskanjem morala tiskat nasilu sto svi koju su rodili orirodno znaju da je nebulozno jer inace taj nagon imas normalno a ja ga nidam imala i radila dam kontra svog tijela,uz pomoc hrpe dr noja ekioa dosla na svijet ziva i zdrava.
Ja bez sivanja😁
Sad idem odmorit dok oni spavaju😁 pitajte ako vas sta zanima
Sortiraj odgovore
Najstariji