BLIZANACKA TRUDNOCA 😊

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • marina285
    09. Studeni 2019. 18:35

Moja je doktorica jaaaako mršava, i njoj je većina njenih pacijentica deblja. Sad imam 74 kg.

• nanana111
    09. Studeni 2019. 18:38

Jao cure ja sam dobila 20 kg! A tek sam 31 tj. Sve mi je otislo u trbuh, ruke i glavu 😂😂😂😂😂

• Ivana1207
    09. Studeni 2019. 18:47

Ja sam krenila s 55kg a 175cm visoka,to samo pari da sam ajme mrsava al nisam takve sam grade,sad sam na 76,svi kazu samo si trbuh dobila a ja poludim na to🤣 

• Slavujak
    10. Studeni 2019. 01:14

Ja sam krenula sa 66 kg i 163 cm, a sad sam na 87 kg. Mali tenk, ali svi mi kazu da nisam nigdje dobila nego trbuh i naravno otecene noge 🤭

• Ivana1207
    10. Studeni 2019. 08:03

Slavujak

Ja sam krenula sa 66 kg i 163 cm, a sad sam na 87 kg. Mali tenk, ali svi mi kazu da nisam nigdje dobila nego trbuh i naravno otecene noge 🤭

🤣🤣 smijem se na ovo "mali tenk" oprosti...ma lako cemo mi za nase kg ako su bebe dobre i ako njima ne smeta.
    Ja bas cekam vizitu i ctg.Nocas me bolilo nisko dolje kao da jajnici bole,nista puno al boli od sinoc pa cemo vidit sta vizita kaze.bebe skacu one su dobro.

• marina285
    10. Studeni 2019. 09:38

Slavujak, jel ti strogo miruješ? Mene ova bolnica baš zabrinjava. Dobih dexu za pluća, ništa me ne boli, dobro se osjećam, tlak malo niži, naročito ujutro (95/60) i kad sam pitala doktoricu za kući ignorirala me. U srijedu sam 34.tt, mislim da me do tad sigurno drže. Razumijem da ne žele spekulirati, ali...
    Curi do mene isto otišao čep i kaže joj doktorica, imate tjedan dana!

• Slavujak
    10. Studeni 2019. 10:15

Ne mirujem. Najnormalnije sve radim. Setam, kuham, malo nesto pospremim, legnem kad se umorim i to je to. Jos uvijek koristim godisnji, a od srijede otvaram rodiljni. Punim 34 tjedna u petak. Cekam sto ce mi reci Dr. na kontroli sutra. Osjetim da je jedna beba dosta spustila, imam pojacan iscjedak i pazim na tlak. Nista spektakularno. Generalno se osjecam dobro. E da, i zadnji put mi je Dr. dala Plimycol, jer me dosta svrbi dolje od ucestalog mokrenja. 

• Slavujak
    10. Studeni 2019. 10:32

Hehehehe, Ivana, pa kad jesam ogromna. Lakse me preskociti nego zaobici 🤣
    Boli me briga za kg, znam da ce sve brzo otici. Samo dok djecu izbacimo iz sebe, ode 10 kg 😁

• Ivana1207
    10. Studeni 2019. 11:48

Marina i slavujak vi se pratite s tjednima i zasad vam dobro ide🤩
    Jos malo morate dogurat.
    Ja umirem od dosade u bolnici i vrime ide uzasno sporo al sta se moze.Nadam se uskoro nekoj konkretnoj informaciji dokad cekam itd.
    Malo me zezaju s tjednima trudnoce,sutra sam po zadnjem menzesu 37.tjedana a dr je to otpocetka vodia kao 3 dana manju trudnocu,nista strasno,a sad kad su me primili u bolnicu dr upisala tjedan manje pa cu pokusat to sutra rijesit jer ne mogu imat tri termina.

• Slavujak
    10. Studeni 2019. 12:07

Samo polako, sad ce to. Navijam za tebe! Svakako se javi 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.