Moja je doktorica jaaaako mršava, i njoj je većina njenih pacijentica deblja. Sad imam 74 kg.
Jao cure ja sam dobila 20 kg! A tek sam 31 tj. Sve mi je otislo u trbuh, ruke i glavu 😂😂😂😂😂
Ja sam krenila s 55kg a 175cm visoka,to samo pari da sam ajme mrsava al nisam takve sam grade,sad sam na 76,svi kazu samo si trbuh dobila a ja poludim na to🤣
Ja sam krenula sa 66 kg i 163 cm, a sad sam na 87 kg. Mali tenk, ali svi mi kazu da nisam nigdje dobila nego trbuh i naravno otecene noge 🤭
Ja sam krenula sa 66 kg i 163 cm, a sad sam na 87 kg. Mali tenk, ali svi mi kazu da nisam nigdje dobila nego trbuh i naravno otecene noge 🤭
🤣🤣 smijem se na ovo "mali tenk" oprosti...ma lako cemo mi za nase kg ako su bebe dobre i ako njima ne smeta.
Ja bas cekam vizitu i ctg.Nocas me bolilo nisko dolje kao da jajnici bole,nista puno al boli od sinoc pa cemo vidit sta vizita kaze.bebe skacu one su dobro.
Slavujak, jel ti strogo miruješ? Mene ova bolnica baš zabrinjava. Dobih dexu za pluća, ništa me ne boli, dobro se osjećam, tlak malo niži, naročito ujutro (95/60) i kad sam pitala doktoricu za kući ignorirala me. U srijedu sam 34.tt, mislim da me do tad sigurno drže. Razumijem da ne žele spekulirati, ali...
Curi do mene isto otišao čep i kaže joj doktorica, imate tjedan dana!
Ne mirujem. Najnormalnije sve radim. Setam, kuham, malo nesto pospremim, legnem kad se umorim i to je to. Jos uvijek koristim godisnji, a od srijede otvaram rodiljni. Punim 34 tjedna u petak. Cekam sto ce mi reci Dr. na kontroli sutra. Osjetim da je jedna beba dosta spustila, imam pojacan iscjedak i pazim na tlak. Nista spektakularno. Generalno se osjecam dobro. E da, i zadnji put mi je Dr. dala Plimycol, jer me dosta svrbi dolje od ucestalog mokrenja.
Hehehehe, Ivana, pa kad jesam ogromna. Lakse me preskociti nego zaobici 🤣
Boli me briga za kg, znam da ce sve brzo otici. Samo dok djecu izbacimo iz sebe, ode 10 kg 😁
Marina i slavujak vi se pratite s tjednima i zasad vam dobro ide🤩
Jos malo morate dogurat.
Ja umirem od dosade u bolnici i vrime ide uzasno sporo al sta se moze.Nadam se uskoro nekoj konkretnoj informaciji dokad cekam itd.
Malo me zezaju s tjednima trudnoce,sutra sam po zadnjem menzesu 37.tjedana a dr je to otpocetka vodia kao 3 dana manju trudnocu,nista strasno,a sad kad su me primili u bolnicu dr upisala tjedan manje pa cu pokusat to sutra rijesit jer ne mogu imat tri termina.
Sortiraj odgovore
Najstariji