BLIZANACKA TRUDNOCA 😊

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ema1
    09. Studeni 2019. 11:27

Da,noći su strašne. Da mi ih je preskočiti!!

• Slavujak
    09. Studeni 2019. 11:36

Mene hvala Bogu jos uvijek nista ne boli. Samo su mi kontrakcije neugodne, ali malo se protegnem i odmah dobro, ali zato su noci isto katastrofa zadnja 2 tjedna. Max 2 sata i moram ustati. Ja cijeli ovaj tjedan vodim borbu sa tlakom da mi ostane ispod 150/100. Stalno plese po rubu

• Ivana1207
    09. Studeni 2019. 12:16

Meni su noci isto postale koma,ne mogu se namistit nikako a da ne boli.Al ne cudi me to u ovoj fazi.
    Ja inace imam jako problematicnu kraljeznicu tako da sam ocekivala da u trudnoci bude koma.

Slavujak,inace si imala problem s tlakom ili je ovo novost?
    Sta dr kaze?

• Slavujak
    09. Studeni 2019. 14:08

Novo je. Do sada sam uvijek imala školski 120/80 ili nize. Puls kao kornjaca ispod 65. Dr. kaze da pratim ujutro i navecer, pa ako spojim 2-3 dana 150/100 ili vise da se javim u bolnicu. Noge su mi jako otecene, pa valjda postoji rizik od preeklampsije. Brojim minute do kontrole u ponedjeljak

• Ivana1207
    09. Studeni 2019. 14:14

Slavujak

Novo je. Do sada sam uvijek imala školski 120/80 ili nize. Puls kao kornjaca ispod 65. Dr. kaze da pratim ujutro i navecer, pa ako spojim 2-3 dana 150/100 ili vise da se javim u bolnicu. Noge su mi jako otecene, pa valjda postoji rizik od preeklampsije. Brojim minute do kontrole u ponedjeljak

Uh😥😥😥 javljaj nam situaciju,bas mi je zaj,nadam se da ce sve proc ok,cuvaj se💕

• Slavujak
    09. Studeni 2019. 14:15

Jutros se spustio na 130/80. Bila sam sretna kao Nova godina. Bijeli luk i cimet su upalili.
    Pretpostavljam da je to sve od naglog dobitka na tezini. Nabila sam 5 kg u tri tjedna. Sad sam na +21 kg. Ne znam samo od cega toliko. Jedem normalno kao i prije trudnoce i jos sam smanjila secer. Najvise tucem po vodi i vocu

• marina285
    09. Studeni 2019. 15:11

E te kile! 🙈🙉  Mene doktorica stavila na dijetu ovdje u bolnici. Kaže da sam previše dobila. Bolnička vaga mi važe 2 kg više od moje doma i od vage moga ginekologa. Po mojoj sam dobila 15, a po bolničkoj 17 kg. Ali sam ja stvarno puno počela jesti otkako sam dobila malo jaču žgaravicu. Tako da eto, na dijeti sam 😭😭😭. S tim da naravno imam i problema sa stolicom u bolnici, ne mogu se opustiti nikako 🙈.
    Eto šećer je u redu, kao utjeha...

• Ivana1207
    09. Studeni 2019. 16:31

Slavujak

Jutros se spustio na 130/80. Bila sam sretna kao Nova godina. Bijeli luk i cimet su upalili.
    Pretpostavljam da je to sve od naglog dobitka na tezini. Nabila sam 5 kg u tri tjedna. Sad sam na +21 kg. Ne znam samo od cega toliko. Jedem normalno kao i prije trudnoce i jos sam smanjila secer. Najvise tucem po vodi i vocu

Ja zadnja 4 tjedna dobivan 1kg tjedno...i ja sam na plus 21,i u proslim trudnocama sam dobila 20ak kg al srica izgubim ih odma ne prode ni misec dana sve ode.
    A voce ti dosta deblja,imaj to na umu😁
    P.s.super za tlak🤩

• Slavujak
    09. Studeni 2019. 17:46

Hvala cure. Drago mi je da smo sve tu negdje. Vi ste mi glavna orijentacija da znam da je sve normalno 😊 Amerikanci cak preporucuju za blizanacku trudnocu da se dobije izmedu 18 i 24 kg, tako da vjerujem da je to sve ok. 

• Ivana1207
    09. Studeni 2019. 17:47

marina285

E te kile! 🙈🙉 Mene doktorica stavila na dijetu ovdje u bolnici. Kaže da sam previše dobila. Bolnička vaga mi važe 2 kg više od moje doma i od vage moga ginekologa. Po mojoj sam dobila 15, a po bolničkoj 17 kg. Ali sam ja stvarno puno počela jesti otkako sam dobila malo jaču žgaravicu. Tako da eto, na dijeti sam 😭😭😭. S tim da naravno imam i problema sa stolicom u bolnici, ne mogu se opustiti nikako 🙈.
    Eto šećer je u redu, kao utjeha…

Jesi ti imala visak kg prije?cudno mi da te stavilo na dijetu s tim kg.Znam da drugacije gledaju kad neko mrsav zatrudni ili neko ko vec ima visak al isto mi cudno da si na dijeti...
    Mene srecom niko ne opominje zasad jer sam inace mrsava pa sad sa +20ak izgledam ok niko ne viruje koliko sam kg dobila

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.