Evo mene s pregleda. Otvorena 3 cm, drugi tjedan hospitalizacija.
To ce bit 34.tjedan?
Probaj izgurat da ne umres od dosade u bolnici😱
Meni ovde dani ko godine prolaze🙈
Nepuna 34 tj. A znam da je koma u bolnici. Ako i uspiješ zaspati pred jutro, probude te jer noćna smjena prije odlaska mjeri temperaturu i radi ct. Bar je tako u Vinogradskoj bilo sad kad sam bila na primanju Dexamethasonu.
Ma samo da izdržimo bar do 35tj. Kaže dr. da nije sigurna da ću izdržati. Kad sam rodila kćer,taj dan u podne sam bila na kontroli i bila otvorena 3cm,a navečer puko vodenjak i rodila.
Drži se Ema!
A ja u bolnici spavala ko top 🙈. Ujutro prije 6 sestre odrade tlak, ctg (onaj mali prenosivi ručni), temperaturu i ja nastavim spavati....
Ponesi nešto protiv dosade. Ja rješavala sudoku i čitala....😔
Samo polako i bez naprezanja i naglih pokreta!
Ne,prvi dvojak je jako nisko na zadak i nema šanse sa se okrene jer se fiksirao i jadan nema kud.
Jesu li ti radili procjenu veličine beba?
Ja trenutno ne znam koliki su moji, jučer mi doktorica nije rekla, ali se nadam da su blizu 2 kg 🤔
Msni se isto tesko naspavat u bolnici,noci svakako lose spavam,ujutro u 6 ide ctg samo da vide jel kucaji srca i tako produ sve sobe i onda po nekom redu obave svakome crg,ja uglavnom budem oko 12-13h i zadnja 3 dana stalno neka ponavljanja,ili ctg ne radi ili neko od njih dvoje miruje.Nama ne mire temperaturu🙈 a sinjala sam nekidan u ladici toplomjer da imam
A onda ide vizita,dorucak,cistacice ...onda cekam ctg i nikako malo ubit oko.
Ja sam ponila laptop sa serijama,knjigu,imam tv...al u ovoj trudnoci sam se toliko nalezala i vec mi je svega toga dosta.
Ja sam bila uvjerena da cu vec rodit,ja sam npr.u prosle dvi trudnoce do zadnjeg dana bila skroz zatvorena,rekli dr da cu prenit i da se vidimo na plodnoj vodi i ja bi taj dan samo dobila odjednom odma jake trudove i u roko 4-5 sati od prvog trudna rodila.Pa sam sad mislila ako sam se vec otvorila sigurno cu se nastavit otvarat ko luda a ono nista od toga,sutra imam pregled pa cu znat kolilo sam otvorena.
Moji su oko 2500g,iako mislim da je djecak veci
Ne,prvi dvojak je jako nisko na zadak i nema šanse sa se okrene jer se fiksirao i jadan nema kud.
Ema, ak budes u vinogradskoj javi se! Ja sam ru vec 22 dana,a but cu do kraja...
Sortiraj odgovore
Najstariji