Nije mi rekla koliko su teški, bila gužva, gledala je pritoke, ctg, vrlo u nemirni, vaginalno me pregledala, a ovo joj je kao nebitno, a bio je i neki hitni carski pa je žurila….čekam tjedan dana pa ću valjda saznati.
Doktori su uglavnom iznenađeni u kojem sam tjednu trudnoće s obzirom na dijagnozu maternice. Nek sam ja kod kuće i nek je sve ok.
Nije mi rekla koliko su teški, bila gužva, gledala je pritoke, ctg, vrlo u nemirni, vaginalno me pregledala, a ovo joj je kao nebitno, a bio je i neki hitni carski pa je žurila….čekam tjedan dana pa ću valjda saznati.
Doktori su uglavnom iznenađeni u kojem sam tjednu trudnoće s obzirom na dijagnozu maternice. Nek sam ja kod kuće i nek je sve ok.
Sad jos malo uzivaj kuci dok te opet ne spreme za bolnicu a onda ces kuci sa svoja dva andela.i bit ce veselje svakako😁😍
Cure koliko ste vi magnezija uzimale na dan? Ja uzimam onaj od 300mg u prahu od Bioelektre, ali osjetim navecer i ujutro onako u nogama kao lagane grceve ili trnce. Jel smijem uzet vise ili? I jeste li mazale noge s cim vezano za oticanje?
Ema,jesi ziva?Jesi jos uvik 3u1?
Bila je još jedna Ema u grupi,al se dugo ne javlja. Ako si mislila na mene, evo preživljavam. Svaki dan mi sve teže. Noći su strašne,kao da se raspadam,kao da mi netko kida meso s kostiju. Popijem Lekadol,no, ne pomaže. Ne znam da li je to od ležanja tri mjeseca ili hormona. Sutra imam kontrolu. A tek sam 33 tj.🙍
Cure koliko ste vi magnezija uzimale na dan? Ja uzimam onaj od 300mg u prahu od Bioelektre, ali osjetim navecer i ujutro onako u nogama kao lagane grceve ili trnce. Jel smijem uzet vise ili? I jeste li mazale noge s cim vezano za oticanje?
Mislim da je jedino rješenje noge na povišenom svaki slobodni trenutak
Ja sam uzimala 2 tablete dnevno od 375 mg -Twinlabov magnezij- jednu ujutro i jednu navečer. I kad sam počela piti 2 bilo mi je dobro. Samo treba pripaziti s magnezijem, može laksativ o djelovati.
Mozes slobodno povecat,ja sam uzimala cak na periode i 800mg kad sam imala jake kontrakcije.
Tako da slobodno uzmi i ujutro i navecer po 300.
Iako moj savjet izmi 375mg min pa to 2 x dnevnk,375 je doza dnevna za sve ljude a nama trudnicama treba i vise.
Ja nisam mazala nista jer nisam ni oticala al znam da ona firma Plan T mislim da se zove imaju nesto za mazanje nogu sta trudnice smiju.
Ja sam uzimala 2 tablete dnevno od 375 mg -Twinlabov magnezij- jednu ujutro i jednu navečer. I kad sam počela piti 2 bilo mi je dobro. Samo treba pripaziti s magnezijem, može laksativ o djelovati.
Istina,visak magnezija mozw dovest do proljeva al to se dogada samo s "losijim" oblicima magnezija (magnezij kloris,oksid itd) ako primjetite sa vas neki magnezij tjera na wc onda se minja oblik magnezija.
Moja preporuka Magnezij malat ili glicinat od firme Kal.Malat mozda bolji za nase trudnicke tegobe.
Bila je još jedna Ema u grupi,al se dugo ne javlja. Ako si mislila na mene, evo preživljavam. Svaki dan mi sve teže. Noći su strašne,kao da se raspadam,kao da mi netko kida meso s kostiju. Popijem Lekadol,no, ne pomaže. Ne znam da li je to od ležanja tri mjeseca ili hormona. Sutra imam kontrolu. A tek sam 33 tj.🙍
Na tebe sam mislila😁
Ajme nije ti lako s tim bolovima.Mene je lezanje ubilo ja bi ba u suzama od bolova u kraljeznici,i sad sam opet koma,desna strana je meni kriticnija,bole lesa,noga,ruka...pocele nocu oticat ruke i ne mogu stisnit saku uopcw,prode pola sata sat nakon budenja...rebra me ubijaju kad me stave na ctg na leda i znam plakat od bolova...katastrofa🙈🙈🙈😱😱😱
Javi nam se nakon kontrole kakvo je stanje.
Ako sam u pravu Tammara se nije javljala nikako samo je nestala?ona je bila za rodit,nadam se da je sve ok
Na tebe sam mislila😁
Ajme nije ti lako s tim bolovima.Mene je lezanje ubilo ja bi ba u suzama od bolova u kraljeznici,i sad sam opet koma,desna strana je meni kriticnija,bole lesa,noga,ruka…pocele nocu oticat ruke i ne mogu stisnit saku uopcw,prode pola sata sat nakon budenja…rebra me ubijaju kad me stave na ctg na leda i znam plakat od bolova…katastrofa🙈🙈🙈😱😱😱
Javi nam se nakon kontrole kakvo je stanje.
Ako sam u pravu Tammara se nije javljala nikako samo je nestala?ona je bila za rodit,nadam se da je sve ok
E tako je i meni. I ja počela oticat ovih dana.
Sortiraj odgovore
Najstariji