Marina285, drzi se i samo pozitivno. Mogu proci tjedni bez da se ista pocne dogadati. Iskreno ja se osjecam puno bolje zadnja dva dana otkad je cep ispao. Pratim stanje i imam malo laganiji ritam i to je to. Izdrzat cemo mi o vise nego sto mislimo.
PetraB, ja sam u Zagrebu, vodim trudnocu na Merkuru od 18. tjedna i bas sam zadovoljna s ekipom tamo. Jako su pazljivi i brizni.
Evo mene u bolnici! U Osijeku. Danas osjetila lagane kontrakcije evo popila Cordipin (tokoliza) i za sazrijevanje pluća injekciju ( guz mi otpada! To nisam nigdje pročitala!😂🤭😂). Mislim da se već sad to smirilo i nadam se da će biti ok.
Evo mene u bolnici! U Osijeku. Danas osjetila lagane kontrakcije evo popila Cordipin (tokoliza) i za sazrijevanje pluća injekciju ( guz mi otpada! To nisam nigdje pročitala!😂🤭😂). Mislim da se već sad to smirilo i nadam se da će biti ok.
Ti si 33 tjedna?nisam ni znala da u toj fazi daju to za pluca.
Oce te pustit doma ili ces ostat do kraja?
Sretno Marina285! Drzim fige da sve bude dobro. Javi nam sto se događa kad mognes 🙏🏻
U Osijeku znaju dati i kasnije. Mojoj poznanici dali, a bila 34+5, mislim da ovisi o procjeni zrelosti bebe. Nadam se da će me pustiti kući u ponedjeljak.
Da, danas sam 33+1tt. Smirile se aktivnosti u maternici i nadam se povratku kući do 35.tt. Tako sam ja to sebi zacrtala u glavi 🙉, a čovjek snuje, a Bog određuje pa ćemo vidjeti...🤣 Samo 💪💪💪
Drzimo se svi troje ❤ U vinogradskoj sam i tu cu i roditi.
Netko me pitao za pregled jesam se jos otvarala.
Da, napravili su ga kad su me uhvatili trudovi nakon sto su me pokusali skinuti sa tokolize nakon 7 dana terapije. Hvala Bogu, nista se nije promijenilo bez obzira sto sam par sati bila u trudovima.
Sad i pored tokolize imam nekih u prosjeku 10ak dnevno, ali kazu da je to ok.
Jos samo 3 tj da bebe napune 34tj pa cu bit mirnija. Iako stvarno, samo lezim i idem na wc. Sjednem 10 min dok pojedem rucak i veceru.
U Osijeku znaju dati i kasnije. Mojoj poznanici dali, a bila 34+5, mislim da ovisi o procjeni zrelosti bebe. Nadam se da će me pustiti kući u ponedjeljak.
Da, danas sam 33+1tt. Smirile se aktivnosti u maternici i nadam se povratku kući do 35.tt. Tako sam ja to sebi zacrtala u glavi 🙉, a čovjek snuje, a Bog određuje pa ćemo vidjeti…🤣 Samo 💪💪💪
Ocito to svaki dr odluci ovisno o situaciju,meni to niko nije ni spominja kad sam se krenika otvarat,kasnije kad sam pitala dr reka je da sam ja vec bila u fazi kad to nema smisla i nije mi bilo potriba (32 tjedna), a i u to vrime sam zbog trudova zavrsila na hitnoj pa kad su odlucivali ovu doma ili ostat spominjali su samo tokolizu a nista ove injekcije za pluca.
Marina,nadam se da se tvoji planovi i planovi Onoga gore poklapaju😍
Javljaj nam situaciju svakako.
Ja se javim sutra kad me zaprime u bolnicu.
Ln ekipa
Drzimo se svi troje ❤ U vinogradskoj sam i tu cu i roditi.
Netko me pitao za pregled jesam se jos otvarala.
Da, napravili su ga kad su me uhvatili trudovi nakon sto su me pokusali skinuti sa tokolize nakon 7 dana terapije. Hvala Bogu, nista se nije promijenilo bez obzira sto sam par sati bila u trudovima.
Sad i pored tokolize imam nekih u prosjeku 10ak dnevno, ali kazu da je to ok.
Jos samo 3 tj da bebe napune 34tj pa cu bit mirnija. Iako stvarno, samo lezim i idem na wc. Sjednem 10 min dok pojedem rucak i veceru.
Uh,svi nesto odbrojavate do sigurnijih dana.
Molim se za sve da dogurate do zeljenih tjedana.
Ja imam dosta intezivne trudove al eto prosla sam samo s utrogestanima,tokoliza se spominjala al ipak sam pustena doma nakon konzultacija s mojim dr.
Da sam ikad vise dosla zadrzali bi me sigurno al sam se skrivala i nadala najboljem🙈
Neko ima trudove jake a nema otvaranja a neko se i s jako malo trudova otvara tako da...
Cuvaj se i cuvaj ekipu💕
Ja usla u bolnicu,radili mi samo ctg,ultrazvuk u pon kazu a vaginalno nemam pojma,mislila sam da ce me danas pregledat s obzirom na otvaranje moje al nisu me bas dozivili.a ako krenem radat na pravom sam.mistu🙈
Ivana, ja koliko sam skuzila u ova dva tjedna, oni ne vole cackati po nama kada se otvorimo, da se ne bi stanje pogorsalo plus bakterije.
Meni su napravili taj drugi vaginalni pregled da vide jel sam se jos otvarala obzirom da sam imala cjelodnevne trudove.
Ma najbolje je da si u bolnici, cim je nesto, doktori su ti na dohvat ruke. Cuvaj sebe i bebice
Sortiraj odgovore
Najstariji