Ivana, ja koliko sam skuzila u ova dva tjedna, oni ne vole cackati po nama kada se otvorimo, da se ne bi stanje pogorsalo plus bakterije.
Meni su napravili taj drugi vaginalni pregled da vide jel sam se jos otvarala obzirom da sam imala cjelodnevne trudove.
Ma najbolje je da si u bolnici, cim je nesto, doktori su ti na dohvat ruke. Cuvaj sebe i bebice
Istina,ne vole cackat puno,al kako sam imala jake trudove racunala sam da ce ipak gledat,sto na kraju i jesu,bila mi neka specijalizantica,odma sam se pripala da ne naoravi to traljavo pa da samo pogorsa al bila je dobra,i dalje samo 2 prsta i cekam,nadam se da ce krenit samo od sebe bez dripa😁
Ja sam jedan prst otvorena, ali kakav mi je bio pregled, mogla bih biti i dva! Doktorica kao da je orala i kopala po meni. Kontrakcija nemam. Ali s obzirom da je čep otišao dali su mi vaginalete Geonistin 3 dana da me zaštite od bakterija koje lako sad mogu ući. A sigurno idem na carski pa je ovo valjda eto tako...
Ajme Marina,mrzim te doktore koji pojma nemaju napravit vaginalni pregled,ko da ne znam sta rade,uzas.
Ajme mene fascinira da ti nemas kontrakcije u ovoj fazi trudnoce,meni svaki dan ko da radam.
Jel znas kad ce carski tocno?
Ne, ne znam kad je carski. Ako ne pukne vodenjak, mislim da me drže do 36.tt. Nadam se da će tako i biti.
Nemam nikakvih kontrakcija. Ali njih dvoje LUDUJU, toliko mi skaču po unutarnjim organima, razvlače me užasno. Mala je s prednje strane pa kad sestra radi ctg mora ga držati jer mojoj damici smeta buka 🤣🤣🤣 baš se uznemiri.
Ivana, što su ti rekli hoće li inducirati porod ili čekaju sve prirodno?
Ivana, što su ti rekli hoće li inducirati porod ili čekaju sve prirodno?
Nista ne govore jos,ali gin mi je reka da je oraksa takva da ako sve bude ok max me pistaju do 38.tjedna,ako dotad ne krene samo onda ide indukcija.pitat cu bas u pon dr kad bude ultrazvuk,valjda necu zab.
Uh,ludovanje dvoje dice u stomaku neopisivo😂🙈 danas sam na ctg-u bila na rubu suza,ne pamtim takvu bol,imala sam dojam da mi djecak lomi rebro po rebro,oci pune suza😱😱
Cure jel vas bole mišići? Mene boli svaki mišić,ne znam sad jel od hormona ili od tromjesečnog mirovanja. Moram ležati a ne mogu,bole me leđa,vrat, lopatice,ruke,vrat,....Sinoć popila lekadol jer sam prethodnu noć umirala. Kao da mi netko bušilicom vrta kosti.
Cure jel vas bole mišići? Mene boli svaki mišić,ne znam sad jel od hormona ili od tromjesečnog mirovanja. Moram ležati a ne mogu,bole me leđa,vrat, lopatice,ruke,vrat,….Sinoć popila lekadol jer sam prethodnu noć umirala. Kao da mi netko bušilicom vrta kosti.
Mene sve boli od lezanja,kad sam na pocetku lezala zbog hematoma umirala sam od bolova u kraljeznici i morala sam popit nekad makar lekadol,a sad kad je kombinacija lezanja i zadnjeg tromjesecja jos gore boli,svaki dio mene,tako da mi je jasno tvoje stanje😥🙈
Cure jel vas bole mišići? Mene boli svaki mišić,ne znam sad jel od hormona ili od tromjesečnog mirovanja. Moram ležati a ne mogu,bole me leđa,vrat, lopatice,ruke,vrat,….Sinoć popila lekadol jer sam prethodnu noć umirala. Kao da mi netko bušilicom vrta kosti.
Uh da bole, listovi me užasno bole. Ali pomaže mi magnezij. Popijem 2 dnevno i onda sam super. Jedan ujutro i jedan navečer. Inače više me boli i grči noću nego danju.
Sortiraj odgovore
Najstariji