Čula se s doktorom. Nema panike kaže samo mirovati još više i vidjeti hoće li tijelo pokazivati još kakve naznake da bi porod krenuo. Ako pukne vodenjak ili trudovi, odmah u bolnicu.
A jučer mi je vaginalno radio cervikometriju i boljelo me je. A i čitam baš neke članke da se to tako nakon vaginalnih pregleda zna dogoditi...ma samo da tu sve stane.
Pa istina,nakon vaginalnih pregleda se zna nesto potaknit zato dr ne vole kad ih moraju cesto radit al kad je potriba nekad mora se.
Nadam se da ti okolnosti dopustaju da mirujes i da ces dogurat sve prema planu.
Jel ti pregled opet za tjedan dana?
Ah okolnosti....uh pokraj njih dvoje, ne znam baš. Voljela bih izgurati do sljedećeg pregleda tad bih bila 34+1. Iako sam se nadala punih 36tt. Ma nekako sam nervozna, strah me, rano je to još... Danas sam 33+1
Ukljucila sam se u previse grupa na facebooku pa zaboravim na forum
Mame koje brojite sitno, zelim vam da sto dulje izdrzite!
Tko od vas radja u Zg? U kojoj bolnici? Znam da smo Petra i ja kod iste doktorice u Petrovoj, a pratimo se i terminom :)
i gdje ste isle na trudnicki tecaj?
Kako sam usla u 23.tjedan, decki su se podigli jos malo gore i tesko mi je disati, ne mogu ni zamisliti kako je vama koje ste 10ak tjedana ispred mene...
MM i ja smo imali liste imena, ali sad mi se ne svidja ni jedno od napisanih :) :) Mislim da cu pricekati jos malo s odabirom, ali nije nam jos zurba.
Ah okolnosti….uh pokraj njih dvoje, ne znam baš. Voljela bih izgurati do sljedećeg pregleda tad bih bila 34+1. Iako sam se nadala punih 36tt. Ma nekako sam nervozna, strah me, rano je to još… Danas sam 33+1
Znam da ti sad pari nedostizno al ne mora bit,dan po dan.I meni je uz moju ekipu tesko skroz mirovat al zabave se oni bez mene i snadu se za druge stvari max.
Virujem da te strah,ja sam se skamenila u 32.tjednu kad sam se krenila otvarat,mislila necu ni 7 dans izdrzat al evo ipak jesam tako da probaj bit pozitivna.
Drzim fige💕💕💕💕💕
Ja nisam nikad isla na trudnicki tecaj🙈🙈 splet okolnosti u svakoj trudnoci😱
Ja sam ovde jedina s podrucja splita cini mi se.
Uh,disanje mi je jedna od najtezih stvari u ovoj trudnoci,stalno sam zapuhana,mislim da ni nemam pluca da su mi svi organi nestali.
Ekipa,jel ko mjeri opseg trbuha?
Ja sam mjerila s 30 tjedana jer me neko od prija zamolia i danas sam mjerila bas me zanima stanje kod drugih mama blizanaca😁
Cure koje ste u bolnicama ili na mirovanju drzim fige da sto duze izdrzite u komadu. 💓
Ja sam s jednojajcanima (netko je pitao, nisam zapamtila sorry 🙈🤦🏻♀️)... Curke ce se zvati Vesna i Karmen, a doma su nam Magdalena i Juraj. Joj, mirovanje uz klince, da...sretno, samo to cu rec... Ja ne moram mirovati bas, al ono, ima dana kad mi je tesko radi vene na desnoj nozi pa bi trebala malo se odmorit al malac je tek 2 god navrsio tak da je malo teze, jer ga moram stalno imat na oku, bas je mali vragolasti Denis. A curka je velika, 8 god tak da mi ona i jako puno pomaze i u kuci i s njim, al ne mogu je stalno maltretirat, ima i svoje skolske obaveze a i slobodno vrijeme. Tak da se nadam da cemo mirovanje odgoditi za sto kasnije tjedne 🤞🏼.
Cure drzite se! 🤗
url=https://lilypie.com][/url
Cure koje ste u bolnicama ili na mirovanju drzim fige da sto duze izdrzite u komadu. 💓
Ja sam s jednojajcanima (netko je pitao, nisam zapamtila sorry 🙈🤦🏻♀️)… Curke ce se zvati Vesna i Karmen, a doma su nam Magdalena i Juraj. Joj, mirovanje uz klince, da…sretno, samo to cu rec… Ja ne moram mirovati bas, al ono, ima dana kad mi je tesko radi vene na desnoj nozi pa bi trebala malo se odmorit al malac je tek 2 god navrsio tak da je malo teze, jer ga moram stalno imat na oku, bas je mali vragolasti Denis. A curka je velika, 8 god tak da mi ona i jako puno pomaze i u kuci i s njim, al ne mogu je stalno maltretirat, ima i svoje skolske obaveze a i slobodno vrijeme. Tak da se nadam da cemo mirovanje odgoditi za sto kasnije tjedne 🤞🏼.
Cure drzite se!
Ja sam pitala za jednojajcane😁
Mozda uooce ne budes morala stalno mirovat pa neces imat problema,iako sve se to sredi kad treba,nade se nacin.
Ja sam s drugim sinom zatrudnila kad je stariji ima 11 miseci,i odma morala mirovat zbog krvarenja/hematoma,kad smo tad nasli nacin znala sam da je sad sto puta lakse.
Naravno,najbolji scenarij je kad ne trebamo mirovat al cini mi se da je malo njih te srice s blizancima.
Neka nasih beba,neka su zive i zdrave izdrzat cemo mi sta god treba💕
Cuvaj se i ti koliko god mozes,ja sam dosta ludovala i pretjerivala dok se nisam krenila otvarat,sad kad gledam mogla sam malo laksi tempo imat.
Sortiraj odgovore
Najstariji