Ja sam iz zg otisla svojim starcima, na selo, vani su decki u dvoristu, nikog zivog oko nas.
Muz radi u bolnici i sranje je skroz. A decke drzat doma, nema sanseeee, sa plafona bi visili
url=https://lilypie.com]
Ja bih isto voljela s klincima otic na viksu na selo...moze se zivjeti dulje tamo iako nije 100% prilagodeno, ali nekak mi je prehladno jos za njih i trava je dosta mokra..a kak su oni mali, mislim da bi vise bili mokri a ne suhi i jos ovaj maleni naginje tom bronhitisu pa reko ostat cemo u zg...jos je i ma terapiji ventolinom, danas trebali ici na kontroli koju smo na kraju odradili preko telefona 🙄
A kad idemo u setnju, manjeg stavimo u kolica, braco na biciklic i to je to...ne idemo u parkice...
A u bolnicama je koma da..ja isla danas na anomaly na sv.duh...da sam sutra bila narucena mislim cak da me ne bi ni primili...danas su vec neku zenu otkantali dok sam bila, nije trudnica ni hitni slucaj..
Mi smo doma, izolirali se od svijeta😂🙄sreca imamo dosta dvorista pa imaju mjesta za ispucati se koliko toliko... Odlazak u ducan mi je bio najveci stres, sve koma, ljudi pomahnitalo kupuju, police opustosene kao da je rat😲🤷♀️ nije me strah virusa nego ove panike koju ljudi stvaraju, cinjenice da se nista ne moze normalno obaviti, ma koma..jedva cekam da to sve zavrsi, i ova nastava za klince doma je koma, ima da skrenem ako vec i nisam🤷♀️😂😂cuvajte se🤗
Mame drage evo i nas malo...Mi zivimo isto na selu tu je zrak jos uvik cist i srica jos nema u Dalmaciji zabiljezen slucaj korone....vani smo na suncu na zraku maximalno...za sad se osjecamo sigurno...Muz radi u dostavi robe za ducane tj.jedan nas lanac ducana i malo je tu frka jer je u doticaju svaki dan..al je na bo ima mj.dana i bas od sl.tj.krece radit...Ne znam sto da kazem iskreno ja se ne bojim strah me iskljucivo za bliznje koji su u starijoj dobi...Ali nazalost nista ne mozemo osim da cuvamo jedni druge koliko je to moguce....Tila san pitati jel bio porodiljni kojoj??....
url=https://lilypie.com]
Ja radim u apoteci 🙄 tako da ne znam koliko mi znaci sto mi je kuca u manjem mjestu kad s posla mogu svasta donijeti.
Nosimo maske i rukavice, ali stalno smo u kontaktu s ljudima i novcem.
Ne plasim se za sebe, najvise me strah da nekom svom ne prenesem.
Poceli su mi ljudi paniku stvarati, ne mogu vam opisati kako su postali agresivni. To panicno kupuje sve zivo sto moze, traze lijekove bez recepta, unaprijed zele svoju mjesecnu terapiju.. Ako im ne daš nesto jer nije dozvoljeno haos prave. Ovaj vikend moram raditi i subotu i nedjelju i samo nastaviti naredne sedmice normalno raditi do petka, vec sad padam s nogu.
Bas "lijep" period da pocnem raditi
Zvonkice, osobno nisam probala jer je skup, ali dosta ljudi koji jesu hvale manuka med, pogotovo kad su u pitanju mala djeca i respiratorni problemi pa eto mala info.
Inace zene kako ste?
Hej Teeny ljudi stvarno pretjeruju s kupnjom, meni je muž neki dan obišao 3 dućana da bi kupio samo pola stvari koje smo trebali. Npr pelene smo jedva našli, uloške koje ja koristim, također jedva 😂 svekrva mi radi u ljekarni, znam da vam je horor trenutno!
Moja curka je prehlađena, kašlje i šmrca, srećom bez temperature. Uz to, imamo ogroman problem, kako sam nedavno pisala, imam mlijeka samo u jednoj sisi i ona je prije dva tjedna nekako zagrizla tu sisu i malo pomalo je došlo do takve rupe da je to strašno za vidjet. Neće ništa jesti, samo sisa, bila sam joj dva dana full smanjila, nudila sam joj praznu sisu i pokušavala natjerat da jede, nikako to nije išlo. Onda mi se oporavila sisa pa sam joj davala opet tu ali samo 3 puta dnevno i jednom po noći i opet ju je rasturila i jednostavno joj više ne smijem dat ☹️ neće izdojeno, neće ništa jesti, samo visi na toj praznoj sisi i cmizdri 😟 mislim morat će popustiti kad tad ali baš su mi mučni ovi dani, pogotovo jer je bolesna... Ali stvarno joj ne mogu popustiti, plače mi se koliko me boli, a kad tek vidim kako izgleda, smuči mi se...
Pozdrav svima, ostanite zdravi!
Hej Teeny ljudi stvarno pretjeruju s kupnjom, meni je muž neki dan obišao 3 dućana da bi kupio samo pola stvari koje smo trebali. Npr pelene smo jedva našli, uloške koje ja koristim, također jedva 😂 svekrva mi radi u ljekarni, znam da vam je horor trenutno!
Moja curka je prehlađena, kašlje i šmrca, srećom bez temperature. Uz to, imamo ogroman problem, kako sam nedavno pisala, imam mlijeka samo u jednoj sisi i ona je prije dva tjedna nekako zagrizla tu sisu i malo pomalo je došlo do takve rupe da je to strašno za vidjet. Neće ništa jesti, samo sisa, bila sam joj dva dana full smanjila, nudila sam joj praznu sisu i pokušavala natjerat da jede, nikako to nije išlo. Onda mi se oporavila sisa pa sam joj davala opet tu ali samo 3 puta dnevno i jednom po noći i opet ju je rasturila i jednostavno joj više ne smijem dat ☹️ neće izdojeno, neće ništa jesti, samo visi na toj praznoj sisi i cmizdri 😟 mislim morat će popustiti kad tad ali baš su mi mučni ovi dani, pogotovo jer je bolesna… Ali stvarno joj ne mogu popustiti, plače mi se koliko me boli, a kad tek vidim kako izgleda, smuči mi se…
Ajoj, zaboljela me cica dok sam citala😩🤔😲
Nadam se da ce sto prije proci sve🤞
Inace bas sam nekako koma, umorna sam, stalno nes pecem, kuham, od kad smo svi doma svi su stalni gladni🙄🙄
Pokusavam stalno biti skulirana i ne panicariti ali ne mozes od vijesti pobjeci, sve me to nekak deprimira,do prije 2 tj i manjr smo normalno setali, isli u park, druzili se, a sad koma... Ali dobro, nadam se da ce ljudi biti savjesni i biti doma da se ovo sto manje siri pa da se sto prije vratimo u normalu
Zene cuvajte se🤗
Moja curka je prehlađena, kašlje i šmrca, srećom bez temperature. Uz to, imamo ogroman problem, kako sam nedavno pisala, imam mlijeka samo u jednoj sisi i ona je prije dva tjedna nekako zagrizla tu sisu i malo pomalo je došlo do takve rupe da je to strašno za vidjet. Neće ništa jesti, samo sisa, bila sam joj dva dana full smanjila, nudila sam joj praznu sisu i pokušavala natjerat da jede, nikako to nije išlo. Onda mi se oporavila sisa pa sam joj davala opet tu ali samo 3 puta dnevno i jednom po noći i opet ju je rasturila i jednostavno joj više ne smijem dat ☹️ neće izdojeno, neće ništa jesti, samo visi na toj praznoj sisi i cmizdri 😟 mislim morat će popustiti kad tad ali baš su mi mučni ovi dani, pogotovo jer je bolesna… Ali stvarno joj ne mogu popustiti, plače mi se koliko me boli, a kad tek vidim kako izgleda, smuči mi se…
Uh, mogu misliti na kojim si mukama 😥
Drzim fige da se sve sto prije vrati u normalno stanje 🤞
Inace bas sam nekako koma, umorna sam, stalno nes pecem, kuham, od kad smo svi doma svi su stalni gladni🙄🙄
Pokusavam stalno biti skulirana i ne panicariti ali ne mozes od vijesti pobjeci, sve me to nekak deprimira,do prije 2 tj i manjr smo normalno setali, isli u park, druzili se, a sad koma… Ali dobro, nadam se da ce ljudi biti savjesni i biti doma da se ovo sto manje siri pa da se sto prije vratimo u normalu
Zene cuvajte se🤗
Vjerujem ti, valja s tolikim brojem djece izdrzati u kuci.. I ja se nadam da ce ovo sve sto prije biti iza nas i da cemo se vratiti u nasu svakodnevnicu
Sortiraj odgovore
Najstariji