Bebe rođene na zimu 2018/2019❤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MareiKate
    17. Lipanj 2020. 21:45

Nakon čak 4 tjedna vrtića skupili smo virozu, nadam se da neće dugo potrajati. Adaptirala se još nije... Pretežno plače, ostaje samo do 12:30, jer ako i zaspe odspava vrlo kratko... Ja sam na izmaku snaga 😬 kažu 6 tjedana je normalno da traje adaptacija, pa valjda ću izdržati još ta dva tjedna 😅
    Ancika, tvoj poludi u vrtiću a moja kad dođe doma iz vrtića 😅 baš vidim velike promjene u ponašanju od kad je krenula 😐

ancikaM
    18. Lipanj 2020. 14:17

MareiKate

Nakon čak 4 tjedna vrtića skupili smo virozu, nadam se da neće dugo potrajati. Adaptirala se još nije… Pretežno plače, ostaje samo do 12:30, jer ako i zaspe odspava vrlo kratko… Ja sam na izmaku snaga 😬 kažu 6 tjedana je normalno da traje adaptacija, pa valjda ću izdržati još ta dva tjedna 😅
    Ancika, tvoj poludi u vrtiću a moja kad dođe doma iz vrtića 😅 baš vidim velike promjene u ponašanju od kad je krenula 😐

Proci ce i to, ne znam s cim drugim da te utjesim 😑 ja sam svom redovno govorila svaki dan da ga ceka teta u vrticu da se igra s djecom, da ce mu tamo bit lijepo i evo sad bez problema to sve prode, ali je ogromna razlika sad kad ima godinu i pol, nego kada je imao godinu dana i tek krenuo, tako da vjerojatno mora proci jos malo vremena, previse im je to sve skupa za podnijet. Stvarno se mijenjaju na dane, postanu skroz drugaciji ovisno s kim su. Jeste imali problema sa zacepljenim nosom kod izbijanja zuba? Sinoc mu je izbila donja cetvorka (zadnja napokon) i strasno je plakao po noci i odjednom poceo curit nos. Nema temp. niti ista pa sam to povezala sa zubom, nadam se da nije opet viroza jer ju je prije 2 tjedna imao 🤣

• Zadranka86
    18. Lipanj 2020. 15:01

Evo da se malo i mi javimo....Rastemooooo kao gljiva,brbljamo kao veliki vec,spavamo i papamo super,zubice....ima ih dosta ne znam vise ni broja....I eto planiramo sl.tj.po prvi puta kod dida na otok da se kupamo i uzivamo iako i ode nam je more isprid nosa ali otok je otok i da malo prominimo sredinu....veliki pozdrav od nas nadam ste da ste sve dobro kao i vase bebice saljemo vam veeeliki pozdrav..☺

mmama2
    18. Lipanj 2020. 17:08

Ne znam koliko vrtic ima veze sa promjenom ponasanja jer moji koji ne ide u vrtic se u zadnjih par tj bas promjenio. Tak mi je velik🙈 igre su mu smislene, bjes je koncentriran🤣 onako od bebe do djecaka preko noci. Zubica i dalje 7,8, ne jede nikako opet, nista osim (.) (.), vratio je 2 spavanja🙄 e sada, kaj se pricanja tice nista osim glasanja, mu, hu, gsgsidjs nesto, a rijeci samo mama i tata🤔🤔

url=https://lilypie.com]

MareiKate
    18. Lipanj 2020. 22:54

mmama2

Ne znam koliko vrtic ima veze sa promjenom ponasanja jer moji koji ne ide u vrtic se u zadnjih par tj bas promjenio. Tak mi je velik🙈 igre su mu smislene, bjes je koncentriran🤣 onako od bebe do djecaka preko noci. Zubica i dalje 7,8, ne jede nikako opet, nista osim (.) (.), vratio je 2 spavanja🙄 e sada, kaj se pricanja tice nista osim glasanja, mu, hu, gsgsidjs nesto, a rijeci samo mama i tata🤔🤔

Moja i dalje doma skoro niš ne jede, a u vrtiću, evo zadnjih par dana kako se maloo privikla, pojede sve iz tanjura. Jede i kruh koji doma ni ne pogleda 😏
    Ancika, mojoj preksinoć usred noći se začepio nos i malo je kašljucala, cijeli dan je bila jadna, spavala dosta i šmrcala i danas evo ništa... A u jaslicama joj fali pola grupe, svi su bolesni

Damnarexx 🌺
    26. Lipanj 2020. 19:54

Pozdrav curke,
    Sorry na upadu, ali ima li koja knjigu Beba vođa dohrane, a da ju želi prodati?
    Ako da, javite mi se na mail 🌺 pesorda.ana@gmail.com
    Hvala!😘

MareiKate
    02. Srpanj 2020. 07:52

Mamice, ima nekoga ovdje? :) Kao što vidite u potpisu, kod mene i a jedan plusić, ali još je rano pa ga skoro pa i ignoriram. Ali imam problem sa curkom,adaptacija na jaslice i dalje traje i užasna je. Ne prihvaća nikako, protestira i tamo i doma, jako slabo jede... I danas mi se prvi put desi - pelena joj je suha od jučer u 6 popodne 😐 a sisala je cijelu noć. Jel moguće da je meni nestalo mlijeka zbog nove trudnoće? Ja joj stalno bitkama hranu, sokove, vodu, voće ali tako slabo jede i samo se ljuti, ovo sad s pelenom me baš preplašilo 😳

ancikaM
    02. Srpanj 2020. 21:42

MareiKate

Mamice, ima nekoga ovdje? :) Kao što vidite u potpisu, kod mene i a jedan plusić, ali još je rano pa ga skoro pa i ignoriram. Ali imam problem sa curkom,adaptacija na jaslice i dalje traje i užasna je. Ne prihvaća nikako, protestira i tamo i doma, jako slabo jede… I danas mi se prvi put desi - pelena joj je suha od jučer u 6 popodne 😐 a sisala je cijelu noć. Jel moguće da je meni nestalo mlijeka zbog nove trudnoće? Ja joj stalno bitkama hranu, sokove, vodu, voće ali tako slabo jede i samo se ljuti, ovo sad s pelenom me baš preplašilo 😳

Cestitke 🎉🥳 ovo sto se jela tice mislim da je malo povezano i s ovim vrucinama i s teskom adaptacijom, a sto se tice suhe pelene...ne znam, ja sam tip mame koja puse i na hladno pa bih nazvala pedijatra cisto za savjet ili pregled i da se umirim. Mozda nije nista, samo manjak tekucine. Sretno u daljnjoj prilagodbi, probaj joj sto vise govorit lijepe stvari o vrticu, cini se da nista ne kuze, ali su zapravo itekako pametni i shvacaju 🤣 i da, moj je jako osjetio kad sam ja bila u grcu kad sam ga ostavljala ujutro u jaslicama, tek kad sam se ja smirila, onda je i on poceo bit ok. U svakom slucaju sretno ☺️

Teeny
    02. Srpanj 2020. 22:05

MareiKate

Mamice, ima nekoga ovdje? :) Kao što vidite u potpisu, kod mene i a jedan plusić, ali još je rano pa ga skoro pa i ignoriram. Ali imam problem sa curkom,adaptacija na jaslice i dalje traje i užasna je. Ne prihvaća nikako, protestira i tamo i doma, jako slabo jede… I danas mi se prvi put desi - pelena joj je suha od jučer u 6 popodne 😐 a sisala je cijelu noć. Jel moguće da je meni nestalo mlijeka zbog nove trudnoće? Ja joj stalno bitkama hranu, sokove, vodu, voće ali tako slabo jede i samo se ljuti, ovo sad s pelenom me baš preplašilo 😳

Cestiitaam 🥰 Ipak niste cekali da sredite kucu 😆
    Manjak apetita moze stvarno biti od ovih vrućina i moja curka ovih dana dosta slabije jede.
    Koliko dugo vec ide u jaslice? Vjerujem da ti je tesko zbog toga sto se jos uvijek nije navikla, ali hoce sigurno vremenom.
    Za suhu pelenu ne znam sta bih ti rekla, mozda se samo tako potrefilo da je manje piskila. Kakva je situacija danas? 

MareiKate
    02. Srpanj 2020. 22:14

Hej curke, pa danas je bilo ok, čak su mi tete poslale poruku dok je bila u vrtiću da jede danas nešto bolje pa sam bila malo smirenija. Ma ona u biti nikad nije bila neki teški jelac ali kako još sisa nisam pretjerano brinula. Moguće da mi se sad smanjilo mlijeko ili neka promjena a ona slabo jela ostalo, i eto - suha pelena. Nadam se da se neće ponovit, baš mi to nije normalno. Ono pola noći na sisi a pelena suha. Sve se nadam prestat će sisati a ona nikako!
    A prilagodba..  kažu tete da je ona jako pametna i da takvoj djeci uvijek teže padne prilagodba jer su svjesniji svega 🙄
    Što se tiče kuće, da, nismo čekali. Još smo u podrumu, ne znamo ni kad će početi radovi ni ništa. Trebala nam je neka lijepa vijest u ovoj očajnoj godini.
    Nadam se da ste vi sve dobro 😘 i vaši malci

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.