Bebe rođene na zimu 2018/2019❤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Marti8
    10. Ožujak 2020. 14:35

Evo bas gledam i da na njima pise da je do 15kg. Moj mali ima sad oko 12kg. Mislim da moze i tezi klinac sjediti na njima jer su dosta cvrsta. A oni ionako sad vise ne dobivaju puno na kilazi tak da dok oni dodu do 15,16kg vise se nece ni htjet voziti u kolicima😅

Mama5
    10. Ožujak 2020. 22:08

Moja se sve vise pusta, svakim danom napravi korak vise, pitanje je dana kada ce umjesto puzanja stalno hodati... Ustvari, jel brzo oni zaborave na to puzanje pa stalno hodaju? Skroz sam zaboravila a i svi su nekako brze prohodali pa mi je ovo sve nekako novo...
    Moja je presmiješna, stalno imitira ostale klince i svasta pokusava napraviti😂ali prekrasno mi je vidjeti koliko ih sve voli i kako su svi povezani🤗
    Kako ste mamice, klinci? Jesu bolesni ozdravili? Kako idu privikavanja u jaslicama? 

ancikaM
    10. Ožujak 2020. 22:09

Evo napokon malo stigla ☺️ netko me pitao kakvo je stanje, pa evo, danas drugi dan u jaslicama nakon bolesti, jucer je plakao cijelo vrijeme, nije spavao i nije jeo nista, bio je od 8 do 14h, a danas vec druga prica, nije plakao uopce, spavao je, jedino sto opet nije jeo, a to me ni ne cudi jer je uvijek jelo problem, bit ce bolje ☺️ kak se vi osjecate mame kojima su klinci krenuli u jaslice? ☺️ Sto se tice kolica, mi smo ih zadnji put koristili na 1. rodendan. Od kad je prohodao nece u kolica, a meni jos i bolje, imamo tricikl koji voli i vecinom setamo po gradu, malo sam hoda, pa kad se umori malo ga vozimo u triciklu i svi zadovoljni 

MareiKate
    10. Ožujak 2020. 22:23

Ančika super da si se javila, tako sam htjela čuti da je vama krenulo na bolje 😬 mi smo jučer počeli, danas smo obje plakale 😂 sutra će vjerojatno bit isto... Ali računam da se drugi tjedan biti bolje 🙈

mmama2
    10. Ožujak 2020. 22:59

Mama5

Moja se sve vise pusta, svakim danom napravi korak vise, pitanje je dana kada ce umjesto puzanja stalno hodati… Ustvari, jel brzo oni zaborave na to puzanje pa stalno hodaju? Skroz sam zaboravila a i svi su nekako brze prohodali pa mi je ovo sve nekako novo…
    Moja je presmiješna, stalno imitira ostale klince i svasta pokusava napraviti😂ali prekrasno mi je vidjeti koliko ih sve voli i kako su svi povezani🤗
    Kako ste mamice, klinci? Jesu bolesni ozdravili? Kako idu privikavanja u jaslicama?

Hoda dok ne padne, pa puze, kada se zuri jos uvijek puze. Kada ima inspiraciju hoda u krug, od zida do zida🤣 isprobava kaj i kako moze pa stane na igracku ili ju sutne nogom itd. Isto oponasa starije, ovog velikog je ferma bas toliko ali ovog od 5,5g boze, toliko se kuze🤭 tako se lijepo igraju❤️

url=https://lilypie.com]

ancikaM
    11. Ožujak 2020. 09:30

MareiKate

Ančika super da si se javila, tako sam htjela čuti da je vama krenulo na bolje 😬 mi smo jučer počeli, danas smo obje plakale 😂 sutra će vjerojatno bit isto… Ali računam da se drugi tjedan biti bolje 🙈

Ma samo pozitivno, tesko je u pocetku svima, njima je najgore jer ih ostavljamo nepoznatim ljudima koji im namecu rutinu, ali brzo se oni prilagode kad shvate da to nije strasno i da tako jednostavno mora bit ☺️ mom stvarno to treba jer sam primijetila da u parku bjezi od djece koja se zele igrat s njim pa zelim da se cim prije socijalizira. Mamice trudnice kak ste vi? Kako podnosite sve te obaveze uz trudnocu?

12. Ožujak 2020. 19:16

Hello!!! Are you in need of fast money to solve your needs or invest in a business?? we sale hacked Bitcoin transfers,hacked WESTERN UNION transfers,MONEYGRAM transfers,,CREDIT CARD TOP UP,BANK TO BANK transfers,cheap carded products(iphones,laptops,watches etc) hire a hacker online,cheap gift cards online at cheap rates visit https://bestdealhackers.net/services/Paypal for more details..

Teeny
    12. Ožujak 2020. 23:43

Enna010 cestitke na curici 😊
    Spavanje nazalost nije dugo potrajalo, opet standardno budjenje po noci, nekad poslije sise odmah nastavi, a nekad odluci da bi se oko 3-4 ujutru mogle malo igrati 🤦‍♀️i njoj se spremaju 3 nova zuba, ali nikako da se pojave 🤷‍♀️
    Taman sto je ozdravila, nije proslo malo poceo joj curiti nos, sreca nema nikakvih drugih simptoma.
    Zene drage, meni je kuca u haosu kako sam pocela raditi. Ne gleda mi se sav taj nered, ali ne bih da slobodno vrijeme provodim cisteci po kuci, vaznije mi je druzenje sa suprugom i djetetom. 
    Za sad zmirim na sav haos koji me doceka kad dodjem kuci  😆

• Petra05
    13. Ožujak 2020. 07:31

Enna010

Pozdrav mame i sretan nam praznik🌷🌷 evo da se i ja malo javim. Nikako da nadjem vremena izmedju trcanja za bebcem posla i obaveza po kuci ali upratim vas tu i tamo. Kod nas manje vise sve po starom ja se osjecam dobro u 20tom sam tjednu pa se fino i energija vratila cini mi se da mi je i u prosloj trdnoci ovaj period bio najbolji. Na prosloj kontroli su nam potvrdili da cekamo curicu😊 ja sam sada u razmisljanju sto kupiti za vanka sa bebom kad dodje ovo ljepse vrijeme jer 3u1 kolica mi nisu opcija u ovom stanju. Znam da ste hvalile neka kisobran kolica ali sad se ne sjecam. I da buni me sto su sva ta kolica za do 15 kg a moj mali vec ima 12 do kad to znaci da bi ih mogla kiristiti ako ih sad uzmem?

Mi imamo mast m2, teska 5.5kg i msn da su do 20-25kg
    Samo cijena je 2000kn

Spominje se spavanje, nama je spavanje standardno lose od kad se rodio, ne znam dokle ce vise tako, do 2g vjv 🤯🤯

Beba
    13. Ožujak 2020. 08:19

Jutro ženice,hvala na čestitkama, rođendan je prošao s proljev još nije🤷. Bili smo i na pedijatriji i kod naše dr, čekamo nalaz stolice ,nitko se previše ne uzbuđuje jer je on ovako dobro ali dosta dugo to traje. Netko je spominjao k.kolics,mi smo uzeli McLaren i stvarno smo se preporodili naspram onih prvih glomaznih i teških. 

url=https://lilypie.com]
    DANTE

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.