Bebe rođene na zimu 2018/2019❤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mama5
    13. Ožujak 2020. 11:53

Petra05

Enna010

Pozdrav mame i sretan nam praznik🌷🌷 evo da se i ja malo javim. Nikako da nadjem vremena izmedju trcanja za bebcem posla i obaveza po kuci ali upratim vas tu i tamo. Kod nas manje vise sve po starom ja se osjecam dobro u 20tom sam tjednu pa se fino i energija vratila cini mi se da mi je i u prosloj trdnoci ovaj period bio najbolji. Na prosloj kontroli su nam potvrdili da cekamo curicu😊 ja sam sada u razmisljanju sto kupiti za vanka sa bebom kad dodje ovo ljepse vrijeme jer 3u1 kolica mi nisu opcija u ovom stanju. Znam da ste hvalile neka kisobran kolica ali sad se ne sjecam. I da buni me sto su sva ta kolica za do 15 kg a moj mali vec ima 12 do kad to znaci da bi ih mogla kiristiti ako ih sad uzmem?

Mi imamo mast m2, teska 5.5kg i msn da su do 20-25kg
    Samo cijena je 2000kn

Spominje se spavanje, nama je spavanje standardno lose od kad se rodio, ne znam dokle ce vise tako, do 2g vjv 🤯🤯

Nedavno kuma kod mene i veli mali joj zadnjih 10dana razdrazljiv i placljiv, reko i moja zadnjih 14mj je takva🙄😂😂😂
    Ja sam se pomirila da je takva i to je to,milion buđenja preko noci i tako, naviknes, valjda 🤔

Mama5
    13. Ožujak 2020. 11:55

Sto se tice kolica, pogotovo tih kisobran meni bi bilo jako bitno da imaju jednu rucku a ne dvije kako je vecina kisobran kolica, iako ova sva novija su sa jednom... Jer kad ona poludi i nece u kolica jednom rukom nju nosim drugom guram kolica

MareiKate
    13. Ožujak 2020. 12:53

Dakle žene, jedva smo preživjeli prvi tjedan prilagodbe kad ono... Zatvaraju vrtiće 😱😱☹️

Mama5
    14. Ožujak 2020. 20:48

MareiKate

Dakle žene, jedva smo preživjeli prvi tjedan prilagodbe kad ono… Zatvaraju vrtiće 😱😱☹️

Zao mi je zbog te situacije, znam da to uopce ne pogoduje jer kad opet krene sve iznova... Ali  eto situacija je takva kakva je i trebamo joj se prilagoditi. Drage mame, cuvajte svoju djecicu i sebe, nadam se da ce brzo proci ovo sve 

Zvonkica
    15. Ožujak 2020. 13:30

Mamice evo da se i ja javim...moj mali prosli tjedan bio doma zbog upale mandula i onda se bronhitis na to nastavio, a stariji isto bio doma, bio se nes prehladio, pa je vidio da su mama i braco doma pa povuci potegni, i na kraju ni on nije isao u vrtic...i sad zbog ove glupe korone jos minimalno 2 tjedna tako...s tim da veselo ce biti..muz ce raditi od doma, moja firma radi od doma, klinci doma...di ces bolje 😅🤦
    Ali najbitnije mi je naravno da su zdravi naravno...jel se vi bojite svega ovoga, jel ste uglavnom u kuci..ili izadete van ipak..? Cini mi se nemoguca misija drzati klince zatvorene po citav dan u kuci, a vani tako lijepo...po meni bi trebalo samo zatvorene prostore izbjegavati...

Mama5
    15. Ožujak 2020. 16:37

Moram priznati da mi vise nije bas svejedno🙄🤔
    Van da ali ne među ljude, koliko god ce nam biti tesko ali stvarno bi sad trebalo izbjegavati bliske kontakte koliko se moze.. 
    Bit ce veselo klincima, nema skole, nastava od doma, uz ovo dvoje manjih ne znam kako ce se to odvijati. Meni zivci vec rade.. Dobro meni zivci i inace rade ali sada posebno😂😂

Beba
    15. Ožujak 2020. 16:40

Meni je danas baš neki koma dan i ova me korona baš počela plašiti. Još sam danas saznala da je jedna osoba završila u samoizolaciji , a bila je na rođendanu. Mali mi je jučer nešto počeo kašljat tako da sam baš u bedu. Ja sam prekjučer bila u Sparu i ljudi uopće ne nose maske niti se drže razmaka . uglavnom nadam se da će ovo brzo proći .

url=https://lilypie.com]
    DANTE

MareiKate
    15. Ožujak 2020. 19:54

Ja ne brinem, nama i djeci neće biti ništa, brinem za svoje roditelje, ali oni srećom žive na selu, dalje od nas tako da teško da će virus doći do njih... Obavljam osnovne stvari i pazim na razmak i higijenu... Srećom nedavno smo preselili u kuću,  imamo dvorište, susjedi daleko... Tako da mi ne pada teško "izolacija"... Loše mi je palo to s vrtićem, jer ću vjerojatno morati dodatno potrošiti 2 tjedna GO za prilagodbu ...

ancikaM
    15. Ožujak 2020. 21:58

Da bas je problem to s vrticem 😑 mi npr. nemamo nikoga u gradu, na srecu muz je na porodiljnim pa ce bit s malim, a ja presla na novi posao i jos sam na probnom radu, tako da bi bas bio problem da i on mora radit 😑 jaooo sve bih dala za kucicu na selu, mastamo o tome i pitanje je vremena kad cemo se vratit na selo ☺️ uzivajte sad svi koji ostajete doma, malo odmora i "izolacije" bas godi

• Marti8
    16. Ožujak 2020. 10:24

Mi smo na selu i idemo normalno van.. Ali ne idemo medu ljude i to cemo izbjegavati sad neko vrijeme.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.