Bebe rođene na zimu 2018/2019❤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mmama2
    01. Svibanj 2020. 15:14

ancikaM

mmama2

Mi smo se vratili doma. Ja sam pod stresom velikim, samo navecer jer cekam potres🙄 bolje da ne znate kak se userem svaki put kasa mi teretni vlak prode na 300m pod prozorom😔 inace ni moji nece u vrtic/skolu narqvno, doma sam. Iako je skolarcu ovo koma, koncebtracija doma velika nula, nista😔 ako on nauci ista ovo vrijeme dok nije u skoli onda fakat nezz kak.. S je klasika, smijesan je sada jako, brblja stalno na svom jeziku nekaj, samo povremeno mama, tata🤷‍♀️ al sve luzi, sprema suđe iz suderice, igracke za sobom, i dalje spava ko beba i ne jede nikako i nista😅

Kak mislis ne jede nista? 🤣 ne prihvaca hranu ili to bude onako da brljavi obrok, par zlica i to je to? Nesto mi vuce na mog 🤣 vise ne zeli meso, ribu ni jaja, samo mljeveno, tjesteninu, od voca samo banane…taj ce u vrticu bit gladan non stop 😑🙄 samo sto ja vec dugo ne dojim

Ne, ne brljavi nego ne jede🙊 nikako, nista

url=https://lilypie.com]

Mama5
    01. Svibanj 2020. 19:51

Ej mame, bas lijepo da ste se javile malo🤗
    Mi smo se danas prvi put druzili, u posjetu su nam dosli sogor i sogorica sa klincima, s obzirom da i oni i mi svo ovo vrijeme se pazimo, samo u ducan se ide i to zaštićeni odlucili smo se napokon vidjeti, bas je lijep osjecaj konacno nekoga vidjeti, u nedjelju cemo i kod mojih.
    Kako vi stojite s druzenjima i opcenito sa ovom situacijom?
    Moj isto nece u skolu, njegov cijeli raz nece, nema to sad smisla, uhodali smo se koliko toliko svi i funkcioniramo.
    Moja svasta izvodi, obozava biti vani i stalno trazi van, sto se tice jela vecinom brlja, pojede nesto ali ono nije to sad obrok kako bi trebao biti ali dobro valjda ce s vremenom pocet bolje jest i dok svi zubi izađu..
    Mmama2 mogu si misliti, mi vecinom sve osjetimo, djeca se isto trzaju na svaki zvuk, koma🙄

Zvonkica
    03. Svibanj 2020. 22:10

Mi se ne druzimo s nikim ali zato kaj smo na viksi i nemremo do nikog i nitko do nas bez propusnice 😂 ali kaj sad..proci ce i to valjda pa cemo se druziti, ali fali mi jako druzenja....starijem je sad za par dana rockas pa smo pitali od muza starce ak bi dosli na tortu ali danas javili da ipak nece jer sogorica taj isti dan ide na carski a oni cuvaju njenu curku pa im je trenutno to sve komplikacija i kuzim ih...
    MareiKate jel ti stigla prijateljica? 😜
    Inace, mi od kad smo na viksi moj maleni je fizicki stvarno puno napredovao ali zato sto smo stalno vani...kad smo tek stigli on je po stepenicama isao cetveronoski sad koraca normalno i bez drzanja, nisam mogla vjerovat kad sam ga vidla..ali moram ga paziti naravno...trcat (trckarat) je poceo, generalno je cvrsci...stvarno je taj zivot na selu i otvorenom drugaciji od onog u gradu i u zgradi...prije je bio puno vise u kolicima, a sad samo jednom i to smo isli neki dan u grad mu kupit cipelice nove jer mu je nogica narasla..

Klikerica
    04. Svibanj 2020. 09:24

MareiKate

Mama5

Zene moje ja ne znam kako se rijesiti toga straha koji gusi, ovaj potres me bas uzdrmao, sve vise stete ljudi prijavljuju, toliko njih je ostalo bez svojih domova, u 10 sec sve sto si gradio da samo nestane, ma uzas, ove nase pukotine su nista spram svega, koliko god ruzno izgleda ali nas dom je i dalje tu, toliko mi je tesko kad znam da puno njih vise nema svoj dom.😩
    Ne znam koliko vas je pratilo forum i prije i dal se sjecate klikerice, oni su ostali bez svoga doma, srce mi se slama, ufff bas je tesko razdoblje nadam se da ce sto prije sve proci i da ce svi sto prije ponovno imati svoj dom

Klikerice se često sjetim ☹️ strašno… Mi smo dobili žutu naljepnicu - privremeno neupotrebljivo :( živimo trenutno u podrumu koji je uređen kao ljetna kuhinja i umiremo od straha jel tko još uvijek podrhtava. Ali još mi je gore kad vidim ljude oko sebe koji su izgubili sve i koji uopće nemaju nikakve mogućnosti za krenut dalje, nemaju novca ni inače a kamoli za ovakve izvanredne situacije…

Drago mi je da nas se još sjetite,pa sam se morala oglasiti. Već više kd 40 dana nismo doma,sve je isto kao prvi dan,ništa se nije riješilo. No,nadamo se da će se ovaj mjesec nesto krenuti odvijati po našem pitanju. Nezamislivo je teško,ne znam što drugo reći,a ne biti patetična.

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Mama5
    05. Svibanj 2020. 12:44

Klikerica

MareiKate

Mama5

Zene moje ja ne znam kako se rijesiti toga straha koji gusi, ovaj potres me bas uzdrmao, sve vise stete ljudi prijavljuju, toliko njih je ostalo bez svojih domova, u 10 sec sve sto si gradio da samo nestane, ma uzas, ove nase pukotine su nista spram svega, koliko god ruzno izgleda ali nas dom je i dalje tu, toliko mi je tesko kad znam da puno njih vise nema svoj dom.😩
    Ne znam koliko vas je pratilo forum i prije i dal se sjecate klikerice, oni su ostali bez svoga doma, srce mi se slama, ufff bas je tesko razdoblje nadam se da ce sto prije sve proci i da ce svi sto prije ponovno imati svoj dom

Klikerice se često sjetim ☹️ strašno… Mi smo dobili žutu naljepnicu - privremeno neupotrebljivo :( živimo trenutno u podrumu koji je uređen kao ljetna kuhinja i umiremo od straha jel tko još uvijek podrhtava. Ali još mi je gore kad vidim ljude oko sebe koji su izgubili sve i koji uopće nemaju nikakve mogućnosti za krenut dalje, nemaju novca ni inače a kamoli za ovakve izvanredne situacije…

Drago mi je da nas se još sjetite,pa sam se morala oglasiti. Već više kd 40 dana nismo doma,sve je isto kao prvi dan,ništa se nije riješilo. No,nadamo se da će se ovaj mjesec nesto krenuti odvijati po našem pitanju. Nezamislivo je teško,ne znam što drugo reći,a ne biti patetična.

Klikerice, stvarno mi je zao, jednostavno ne mogu naci rijeci kojima bi te utjesila, vrijeme ce uciniti svoje, nece se zaboraviti, to sigurno ne, ali bit ce lakse kad budete imali opet svoj dom a ovo sve ce biti samo sjecanje, istina jedno ruzno sjecanje  ali biti ce iza vas. Od srca vam zelim da sto prije budete u svom i pocnete opet dekorirati kutak malog klikera🤗 

Mama5
    05. Svibanj 2020. 12:51

Zvonkica

Mi se ne druzimo s nikim ali zato kaj smo na viksi i nemremo do nikog i nitko do nas bez propusnice 😂 ali kaj sad..proci ce i to valjda pa cemo se druziti, ali fali mi jako druzenja….starijem je sad za par dana rockas pa smo pitali od muza starce ak bi dosli na tortu ali danas javili da ipak nece jer sogorica taj isti dan ide na carski a oni cuvaju njenu curku pa im je trenutno to sve komplikacija i kuzim ih…
    MareiKate jel ti stigla prijateljica? 😜
    Inace, mi od kad smo na viksi moj maleni je fizicki stvarno puno napredovao ali zato sto smo stalno vani…kad smo tek stigli on je po stepenicama isao cetveronoski sad koraca normalno i bez drzanja, nisam mogla vjerovat kad sam ga vidla..ali moram ga paziti naravno…trcat (trckarat) je poceo, generalno je cvrsci…stvarno je taj zivot na selu i otvorenom drugaciji od onog u gradu i u zgradi…prije je bio puno vise u kolicima, a sad samo jednom i to smo isli neki dan u grad mu kupit cipelice nove jer mu je nogica narasla..

Zvonkice nadam se da ce se uskoro ukinuti propusnice, iako vama na selu je sigurno lijepo, a vjerujem da i klincima godi😉
    Nasa ulica je kao jedno malo selo pa je i nama manje vise ok, djeca imaju veliko dvoriste, odmah do naseg dvorista su koke😂
    Mi smo se u nedjelju druzili s mojima i bas je lijepo i odmah sam ispunjenija a i djeci je godilo, tako da cemo se polako pocet viđati sa svima kao i inace jedino mislim da za sad jos necemo u park ali vidjet cemo

Mama5
    05. Svibanj 2020. 15:17

Vracam nas na prvu stranicu😂valjda 🙄

Teeny
    06. Svibanj 2020. 21:24

Mi se slabo vidjamo s ostalim ljudima. Moji su blizu pa jedino njima odemo ili oni nama dodju. Imamo u dvorištu do jos dva djecaka s kojima se S zabavlja tako da ona opet ima zanimaciju.
    Moram priznati da mi je ovo sve oko korone bas dosadilo, nigdje s njom ne mozemo otici kako treba. Pozeljela sam druzenja s prijateljima.
    Ostalo je sve po starom, raste, postaje sve zanimljivija i smjesnija. Pojavile su se odjednom obje gornje dvice., to je podnijela odlicno za razliku od prethodna 4 zuba 🤣
    MareiKate ima li sta novo? 😃 I ja bih voljela jos jednu bebu, ali mozda da bude zimska 2021/2022. Trenutno se osjecam totalno nespremnom za jos jedno 🤣

Klikerica
    07. Svibanj 2020. 23:24

Mama5

Klikerica

MareiKate

Mama5

Klikerice, stvarno mi je zao, jednostavno ne mogu naci rijeci kojima bi te utjesila, vrijeme ce uciniti svoje, nece se zaboraviti, to sigurno ne, ali bit ce lakse kad budete imali opet svoj dom a ovo sve ce biti samo sjecanje, istina jedno ruzno sjecanje ali biti ce iza vas. Od srca vam zelim da sto prije budete u svom i pocnete opet dekorirati kutak malog klikera🤗

Znam,sve će proći,mi ćemo izaći snažniji,ali će trajati... imamo malo čudo koje nam ne daje da posustajemo

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

MareiKate
    08. Svibanj 2020. 16:01

Teeny

Mi se slabo vidjamo s ostalim ljudima. Moji su blizu pa jedino njima odemo ili oni nama dodju. Imamo u dvorištu do jos dva djecaka s kojima se S zabavlja tako da ona opet ima zanimaciju.
    Moram priznati da mi je ovo sve oko korone bas dosadilo, nigdje s njom ne mozemo otici kako treba. Pozeljela sam druzenja s prijateljima.
    Ostalo je sve po starom, raste, postaje sve zanimljivija i smjesnija. Pojavile su se odjednom obje gornje dvice., to je podnijela odlicno za razliku od prethodna 4 zuba 🤣
    MareiKate ima li sta novo? 😃 I ja bih voljela jos jednu bebu, ali mozda da bude zimska 2021/2022. Trenutno se osjecam totalno nespremnom za jos jedno 🤣

Teeny, srećom ipak lažna uzbuna. Kad sam shvatila da ništa, rekla sam suprugu, čak je bio razočaran 🤣 tako da čim popravimo kućicu, krećemo u akciju 😁 jer je moja trudnoća bila skoro cijela sa povraćanjem, to bi bio totalno fijasko u trenutnim uvjetima 🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.