Bebe rođene na zimu 2018/2019❤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Beba
    04. Ožujak 2020. 20:14

Hvala, na dan ima 4-5 stolics onako mekših ,ponekad vodenastih, znam otprilike proceduru jer sam išla tako s njim dr kad je imao 6 mj zbog crne stolice,pa znam da nema terapije pa mi je glupo vući ga po dr u ovo doba kad haraju virusi razni. Cjepila sam ga za rotu pa to ne bi trebalo bit, a inače on se ponaša sasvim normalno, igra se ,jede ,popije 3 boce ad na dan. Probat ću nazvati pa ćemo vidjeti.

url=https://lilypie.com]
    DANTE

Teeny
    04. Ožujak 2020. 22:24

Bravo za prohodavanje i sretan rodjendan velikim i malim 🥳
    Pocela sam raditi ove sedmice pa nam je malo haotično stanje dok se ne naviknemo na novi ritam. 
    Uglavnom za sad je okej, mala slusa bolje nego sto sam mislila. Kad dodjem to je vec druga prica, ne da mi da se odvojim od nje inace odmah place.
    Jos malo kasljucamo obje, ali sve u svemu viroza je iza nas.
    Beba moja je prije mjesec dana imala proljev citav dan, nekad vise nekad manje, ali uglavnom presvlacila sam je milion puta. Nije bila meksa stolica nego bas vodenasto. Zbog tog joj je izasao uzasan osip na guzi pa mi nije dala ni da je perem a morala sam svaki cas 🤦‍♀️ Trajalo nam je ukupno 5 dana, 3.dan sam je odvela pedijatrici, rekla je ako nema nikakvih drugih simptoma i dijete nije dehidrirano da su zubi. I stvarno za jedno 7 dana je izasao zub. 
    Na tvom mjestu bih se bar konsultovala s pedijatrom, cisto da umiris sebe. 

mmama2
    05. Ožujak 2020. 07:37

Sretan rodendan Beba🎉

Zvonkica
    05. Ožujak 2020. 09:58

Beba sretan rockas 🎉🎊🎉🎊🎂
    A sto se proljeva tice, i ja bih se ipak s pedijatrom konzultirala..nekako mi se cini da to vec dosta traje..🤷

mmama2
    06. Ožujak 2020. 18:17

Mamice cije bebe duze hodaju vec, koliko im je trebalo da se nauce sami podignuti na noge nakon pada, bez da se zq nesto prime. S puno dubi na glavi, znam da je to priprema da se odgurne rukama na noge ali nikako da savlada to iqko hoda tek par dana ustvari🤔

Mama5
    06. Ožujak 2020. 20:18

Ja ne znam odgovor na ovo pitanje ali moja npr jos ne hoda (tih par koraka sto se povremeno pusti jos ne racunam hodanjem ) ali se sigurno vec jedno mjesec dana ako ne i vise dize na noge bez da se za ista primi

MareiKate
    06. Ožujak 2020. 20:37

Moja se isto dizala bez oslonca prije hodanja...

Mama5
    08. Ožujak 2020. 09:03

Sretan dan žena drage moje 🥂🤗😘

• Marti8
    08. Ožujak 2020. 21:06

Sretan vam svima nas dan🥳❤

Teeny
    08. Ožujak 2020. 22:22

I od mene sretan dan žena 🌹
    MareiKate jeste li krenuli u jaslice?
    Mame koje radite i jos uvijek dojite, da li je bilo kakvih promjena, kad ste tek pocele raditi jesu li se bebe po noci cesce budile za dojenje ?
    I generalno sve mame koje doje, kako vam sad spavaju, bude li se cesto navecer ?
    Moja spava vec sedam dana sa jednim ili nijednim budjenjem za sisanje pa se bojim da to nece dugo potrajati, pogotovo jer ima samo 3 zuba, a ceka nas jos dosta 🤦‍♀️ sva 3 je preplakala uz hiljadu budjenja pa ocekujem tako i sa ostalim zubicima 😥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.