Evo mame i bebe, otvaram novu temu za nastavak našeg druženja. Pozivam i ostale mame da se jave kako bi zajedno podijelile zgode i nezgode sada vec nasih vecih bebica 😊
Hvala cvijetić na temi i mama2 na linku :)
Moja curka hoda, već mjesec dana pomalo a danas se baš raspištoljila 😍 topim se od ljubavi ❤️
Hvala cvijetić na temi i mama2 na linku :)
Moja curka hoda, već mjesec dana pomalo a danas se baš raspištoljila 😍 topim se od ljubavi ❤️
Ej i mi evo danas, pravi hod, opustila se skroz i siba na sve strane ☺☺☺☺
Mamice, moj malac se do sad u znak protesta znao baciti na pod i vristati...a sinoc u par navrata kad smo mu za nesto rekli NE bacio bi se na sve 4 i lupao glavom u pod..ono..bum bum bum bum...muz i ja smo se samo pogledavali jer nismo vjerovali svojim ocima...stariji to nikad nije radio..sve se pitam na sto ce to liciti sto ce biti stariji 😅 jel vasi rade takve predstave?
Znaci stara tema posla u arhivu.sad smo veliki..meni je ona bila draza samo zbog nostalgije..ali druzimo se i ode..kud svi tud i mali Mujo..pozz svima na nov/staroj temi...
url=https://lilypie.com]
Mamice, moj malac se do sad u znak protesta znao baciti na pod i vristati…a sinoc u par navrata kad smo mu za nesto rekli NE bacio bi se na sve 4 i lupao glavom u pod..ono..bum bum bum bum…muz i ja smo se samo pogledavali jer nismo vjerovali svojim ocima…stariji to nikad nije radio..sve se pitam na sto ce to liciti sto ce biti stariji 😅 jel vasi rade takve predstave?
Meni mala pocne s plakanjem cim kazemo NE.
Mali je kad je imao tako, u toj dobi ispade. Ali on je znao glavom o zid 😆😆😆😆
Sortiraj odgovore
Najstariji