Bebe rođene na zimu 2018/2019❤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cvijetic12
    07. Veljača 2020. 08:51

Evo mame i bebe, otvaram novu temu za nastavak našeg druženja. Pozivam i ostale mame da se jave kako bi zajedno podijelile zgode i nezgode sada vec nasih vecih bebica 😊

busybee
    07. Veljača 2020. 10:35

Bravo na otvaranju, ja sam bila lijena :)
    Pozdrav svima. 

ancikaM
    07. Veljača 2020. 14:00

Oho, super za novu temu ☺️

• Marti8
    07. Veljača 2020. 14:27

Super🎊

_svjesna
    07. Veljača 2020. 16:29

Tu smooo! 👍

MareiKate
    07. Veljača 2020. 20:43

Hvala cvijetić na temi i mama2 na linku  :)
    Moja curka hoda, već mjesec dana pomalo a danas se baš raspištoljila 😍 topim se od ljubavi ❤️

cvijetic12
    07. Veljača 2020. 21:22

MareiKate

Hvala cvijetić na temi i mama2 na linku :)
    Moja curka hoda, već mjesec dana pomalo a danas se baš raspištoljila 😍 topim se od ljubavi ❤️

Ej i mi evo danas, pravi hod, opustila se skroz i siba na sve strane ☺☺☺☺

Zvonkica
    07. Veljača 2020. 21:36

Mamice, moj malac se do sad u znak protesta znao baciti na pod i vristati...a sinoc u par navrata kad smo mu za nesto rekli NE bacio bi se na sve 4 i lupao glavom u pod..ono..bum bum bum bum...muz i ja smo se samo pogledavali jer nismo vjerovali svojim ocima...stariji to nikad nije radio..sve se pitam na sto ce to liciti sto ce biti stariji 😅 jel vasi rade takve predstave?

zadranka86
    07. Veljača 2020. 22:04

Znaci stara tema posla u arhivu.sad smo veliki..meni je ona bila draza samo zbog nostalgije..ali druzimo se i ode..kud svi tud i mali Mujo..pozz svima na nov/staroj temi...

url=https://lilypie.com]

cvijetic12
    07. Veljača 2020. 22:30

Zvonkica

Mamice, moj malac se do sad u znak protesta znao baciti na pod i vristati…a sinoc u par navrata kad smo mu za nesto rekli NE bacio bi se na sve 4 i lupao glavom u pod..ono..bum bum bum bum…muz i ja smo se samo pogledavali jer nismo vjerovali svojim ocima…stariji to nikad nije radio..sve se pitam na sto ce to liciti sto ce biti stariji 😅 jel vasi rade takve predstave?

Meni mala pocne s plakanjem cim kazemo NE.
    Mali je kad je imao tako, u toj dobi ispade. Ali on je znao glavom o zid 😆😆😆😆

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.