Bebe rođene na zimu 2018/2019❤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mama5
    25. Ožujak 2020. 15:48

Ženice kako ste? Mi smo malo dosli k sebi i tako reci se naviknuli na spoznaju da svako malo moze biti podrhtavanja, iako je jucer navecer bili nekoliko podrhtavanja u kracim razmacima uspjeli smo odspavati, strah je tu negdje ali manje nego jucer i prekjucer... Od ovih potresa smo barem nakratko prestali razmisljati i pricati o situaciji s koronom🤷‍♀️
    Kako ste vi, djeca? Kako se nosite sa svime? 

ancikaM
    25. Ožujak 2020. 22:30

Mi smo taman bili na selu u BBŽ kad je bio potres i tu se osjetilo dosta, ne mogu ni zamislit kako je onda bilo u zg...inace smo iz velike gorice i sva sreca da nismo bili tamo jer ne znam kako bi vise ikad mirno spavala. Jeste svi ok, zdravi? E da, mi se trebamo vratit u petak doma na mjesto prebivalista nakon tjedan dana, otisli smo prije te odluke, mislite da ce biti problema? Jeste vi di isle s bebacima u bijegu od potresa i vracali se natrag?

mmama2
    25. Ožujak 2020. 22:38

Preko dana sam ok, noci su duge i teske. Prvo virus, sada virus i potres, pa kaj ce biti nakon ovog svega, pa skola, ova godina ima li smisla uopce ova skolska godina za đake. Itd, imam ponekad osjecaj da vise nikad necu bezbrizno zivjet😔

url=https://lilypie.com]

Mama5
    25. Ožujak 2020. 23:56

Tesko je sve, velike su ovo traume, korona u kombinaciji s ovim potresima😩😩😩😩
    I ja se pitam sta ce biti sa skolom, troje mi je skolaraca i ovo je koma, jos prije potresa je nekako islo ali sad bas tesko... 
    Sto se tice povratka stvarno ne znam, mi nismo imali gdje ni pobjeci tako da dalje od auta nismo isli.. Mozda da nazoves pa provjeris..
    Mmama2 jeste se vratili u Zg ili? 

MareiKate
    26. Ožujak 2020. 06:05

Ancika, ja sam se sinoć vratila nakon potresa u ZG, suprug je dolazio iz ZG po nas na selo, tražio je online propusnicu i dobio ekspresno i bez problema smo se vratili. Samo ne znam koliko su strogim u izdavanju, mi smo epicentar potresa bili i bilo je opravdano da odemo...
    Žene ja sam koma psihički, kuća nam je znatno oštećena, spavamo za sada u podrumu/ljetnoj kuhinji koja nije stradala. Uopće se ne osjećam sigurno gore u kući, ne znam kako i što ćemo dalje...  Najviše mi se je žao djeteta koje više ne zna gdje se budi, tek smo se nedavno preselili, pa vrtić, pa prestanak vrtića, pa potres, pa bake djedovi, pa spavanje u podrumu... a inače je tip koji je osjetljiv na promjene prostora, ljudi...

ancikaM
    26. Ožujak 2020. 08:21

MareiKate

Ancika, ja sam se sinoć vratila nakon potresa u ZG, suprug je dolazio iz ZG po nas na selo, tražio je online propusnicu i dobio ekspresno i bez problema smo se vratili. Samo ne znam koliko su strogim u izdavanju, mi smo epicentar potresa bili i bilo je opravdano da odemo…
    Žene ja sam koma psihički, kuća nam je znatno oštećena, spavamo za sada u podrumu/ljetnoj kuhinji koja nije stradala. Uopće se ne osjećam sigurno gore u kući, ne znam kako i što ćemo dalje… Najviše mi se je žao djeteta koje više ne zna gdje se budi, tek smo se nedavno preselili, pa vrtić, pa prestanak vrtića, pa potres, pa bake djedovi, pa spavanje u podrumu… a inače je tip koji je osjetljiv na promjene prostora, ljudi…

Ajme uzas, za nas odrasle je ovo sve uzas, a kako je tek njima 😑 drzite se i samo pozitivno, bit ce sve ok, dan po dan, nadam se da cemo svi za mjesec dana odahnuti ☺️

mmama2
    26. Ožujak 2020. 13:43

Mama5

Tesko je sve, velike su ovo traume, korona u kombinaciji s ovim potresima😩😩😩😩
    I ja se pitam sta ce biti sa skolom, troje mi je skolaraca i ovo je koma, jos prije potresa je nekako islo ali sad bas tesko…
    Sto se tice povratka stvarno ne znam, mi nismo imali gdje ni pobjeci tako da dalje od auta nismo isli.. Mozda da nazoves pa provjeris..
    Mmama2 jeste se vratili u Zg ili?

Nisam jos, ne znam iskreno evo kada cu🤷‍♀️ muz zdravstveni djelatnik i to mi je najveci bed ustvari sada. Plus to kaj fakat ne znam kaj bi u 60 kvadrata sa ova dva mamlaza svoja velika, prolupali bi skroz

Zvonkica
    26. Ožujak 2020. 13:55

Mi smo na viksi do daljnjega...jedino ne znam kak cu u zg do ginekologice na kontrolu, valjda cu dobit propusnicu, ali imam jos malo fore do tada...iako i meni je vec dosta svega, s nama su jos moja mama, baka i sestra...i onda znate i same kak su bake popustljive prema unucima, pa ja kazem jedno, one drugo i takve nekakve obiteljske radosti..znam da ne misle nista lose, al nakupi mi se...muz je zatvoren u sobu po cijeli dan, bas ima puno posla...nadam se sad ljepsem vremenu bar...i bas mi je nedavno proletilo kroz glavu kak bi mi mozda bilo i kompliciranije da su skolarci..a i sogica veli da bi se ova sk godina mogla komotno ponavljat..
    Cini mi se da se Cvjetic nije dugo javila...

Beba
    26. Ožujak 2020. 14:14

Ja se sve nekako tješim da je on još mali pa ne shvaća šta se dešava,iako stalno pokušava na vrata van. Imamo dvorište,ali zadnjih dana toliko puše da nije za vani bit. 
    Svima ovo teško pada, gledajući realno ovo je potrajati mjesecima,još nismo ni blizu vrhuncu zaraženih,kad bude počeo opadati broj još uvijek se život neće vratiti u normalu. ja se samo molim da smo svi zdravi i sve ćemo nekako izdržati. Ja počinjem raditi sl tjedan,ne znam kako će to bit,radi se od doma, ali budući da me nije bilo skoro 2 g mslm da ću morati na neki update u firmu,ne znam.
    Žao mi je zbog straha , šoka i svega pretrpljenog u ovom potresu,držite se sve vi hrabre ženice,bit će sve na kraju ok.
    Dugo se ni svjesna nije javila🤔.

DANTE

Mama5
    26. Ožujak 2020. 16:58

Nisu se dugo javile, nadam se da je sve ok🤞
    Ma bas je sve zbrda zdola, mi smo danas svi nes nabrijani, nakupilo se svima svega a vrijeme je tako odvratno, barem da opet zatopli pa da se mozemo u dvoristu malo ispuhati 🤷‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.