Bebe rođene na zimu 2018/2019❤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Enna010
    08. Ožujak 2020. 23:02

Pozdrav mame i sretan nam praznik🌷🌷 evo da se i ja malo javim. Nikako da nadjem vremena izmedju trcanja za bebcem posla i obaveza po kuci ali upratim vas tu i tamo. Kod nas manje vise sve po starom ja se osjecam dobro u 20tom sam tjednu pa se fino i energija vratila cini mi se da mi je i u prosloj trdnoci ovaj period bio najbolji. Na prosloj kontroli su nam potvrdili da cekamo curicu😊 ja sam sada u razmisljanju sto kupiti za vanka sa bebom kad dodje ovo ljepse vrijeme jer 3u1 kolica mi nisu opcija u ovom stanju. Znam da ste hvalile neka kisobran kolica ali sad se ne sjecam. I da buni me sto su sva ta kolica za do 15 kg  a moj mali vec ima 12 do kad to znaci da bi ih mogla kiristiti ako ih sad uzmem?

Mama5
    09. Ožujak 2020. 13:45

Teeny

I od mene sretan dan žena 🌹
    MareiKate jeste li krenuli u jaslice?
    Mame koje radite i jos uvijek dojite, da li je bilo kakvih promjena, kad ste tek pocele raditi jesu li se bebe po noci cesce budile za dojenje ?
    I generalno sve mame koje doje, kako vam sad spavaju, bude li se cesto navecer ?
    Moja spava vec sedam dana sa jednim ili nijednim budjenjem za sisanje pa se bojim da to nece dugo potrajati, pogotovo jer ima samo 3 zuba, a ceka nas jos dosta 🤦‍♀️ sva 3 je preplakala uz hiljadu budjenja pa ocekujem tako i sa ostalim zubicima 😥

Dojenje i (ne) spavanje moja omiljena tema😲🙄🙄🙄
    Moja lose spava, jako lose, non stop se budi i bas me umori, ne znam do cega je... Nadam se da ce sto duze trajati da ti ovako lijepo spava 🤗

Mama5
    09. Ožujak 2020. 13:49

Enna010

Pozdrav mame i sretan nam praznik🌷🌷 evo da se i ja malo javim. Nikako da nadjem vremena izmedju trcanja za bebcem posla i obaveza po kuci ali upratim vas tu i tamo. Kod nas manje vise sve po starom ja se osjecam dobro u 20tom sam tjednu pa se fino i energija vratila cini mi se da mi je i u prosloj trdnoci ovaj period bio najbolji. Na prosloj kontroli su nam potvrdili da cekamo curicu😊 ja sam sada u razmisljanju sto kupiti za vanka sa bebom kad dodje ovo ljepse vrijeme jer 3u1 kolica mi nisu opcija u ovom stanju. Znam da ste hvalile neka kisobran kolica ali sad se ne sjecam. I da buni me sto su sva ta kolica za do 15 kg a moj mali vec ima 12 do kad to znaci da bi ih mogla kiristiti ako ih sad uzmem?

Cestitam na curici 🤗
    Sto se tice kolica nisam skuzila na sta mislis, kad rodis pa koja kolica ili sad za maloga?
    Ja inace imam cybex balios s i super su mi, dosta njih kupe kisobran kolica kako bebe narastu ali meni su ova odlicna, nisu glomazna.. 

MareiKate
    09. Ožujak 2020. 17:54

Teeny krenula je danas, bile smo skupa sat vremena, tako i sutra a preksutra je ideja da ostane malo sama... Bilo je ok, ali bože moj, bila sam ja tamo ne može bit loše, tek slijedi show 😅
    Moja se budi bezbroj puta po noći, ima 9 zuba i tri trenutno izlaze...  Očekujem pogoršanje spavanja kad krene za ozbiljno u jaslice 😅 inače, meni je jedna Sia presušila, sisa samo jednu a mislim da a ni ta neće još dugo imat neke sreće a ona ju vuče krvnički, i sva je izgrižena 😳

MareiKate
    09. Ožujak 2020. 18:07

Ančika, kakvo stanje je kod vas?

Mama5
    09. Ožujak 2020. 18:54

MareiKate

Teeny krenula je danas, bile smo skupa sat vremena, tako i sutra a preksutra je ideja da ostane malo sama… Bilo je ok, ali bože moj, bila sam ja tamo ne može bit loše, tek slijedi show 😅
    Moja se budi bezbroj puta po noći, ima 9 zuba i tri trenutno izlaze… Očekujem pogoršanje spavanja kad krene za ozbiljno u jaslice 😅 inače, meni je jedna Sia presušila, sisa samo jednu a mislim da a ni ta neće još dugo imat neke sreće a ona ju vuče krvnički, i sva je izgrižena 😳

I moja zadnjih cca 10dana 90%vremena samo jednu cica, ova je manja i od pocetka je u njoj manjr mlijeka bilo i bradavica drukcija 🙄 forsirala sam nakon svakog  poroda prvo tu i cesce stavljala ali nikad se nije ujednacilo😩 a prva kcer mi je sa neka 3mj odbila tu cicu i nastavila je jos 6mj dojiti samo na jednoj i od tad je ostala bas razlika med cicama🙄
    Sretno na privikavanju🤗

MareiKate
    09. Ožujak 2020. 21:57

Meni je isto ta jedna manja i sve do nedavno je jednako sisala, ali meni a počela sve manje, tj moja greška jer kako je manja sam često mislila da je prazna i kad nije bila... Ugl, kako meni sise trenutno izgledaju, to je prestrašno. Ko suhi čvarak je ta manja a ni ova veća nije puno bolja 😳😂

Mama5
    09. Ožujak 2020. 23:29

MareiKate

Meni je isto ta jedna manja i sve do nedavno je jednako sisala, ali meni a počela sve manje, tj moja greška jer kako je manja sam često mislila da je prazna i kad nije bila… Ugl, kako meni sise trenutno izgledaju, to je prestrašno. Ko suhi čvarak je ta manja a ni ova veća nije puno bolja 😳😂

Suosjecam😩😩

• Marti8
    10. Ožujak 2020. 10:44

Moj maleni po danu vise ne sisa ali po noci se sigurno probudi najmanje 10 puta za sisanje🙈 i ja trenutno imam asterixa i obelixa za sise tak da suosjecam🤣
    A kisobran kolica smo kupili fillkid explorer bila su negdje oko petsto kuna i meni su odlicna. To su za ove vece. Idu skroz u lezeci i onaj gore krovic je jako velik i jos se da razvuc tak da kad i zaspije sunce ne dopire nigdje do njega.

• Enna010
    10. Ožujak 2020. 13:51

Pitam za starijeg:) dobro mi uzgledaju ova explorer sad sam bas gledala 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.