Bebe rođene na zimu 2018/2019❤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Marti8
    22. Ožujak 2020. 20:37

Mame iz Zagreba jeste sve dobro? Nadam se da jeste🤞 Ja sam izvan Velike Gorice i bome je kod nas bilo opako..bas smo se svi prestrasili. Vjerujem da je vama u Zagrebu jos gore.Nadam se da nece vise biti jakih potresa. Drzite se😘

Beba
    22. Ožujak 2020. 20:54

Danas nikako nać temu, Zagreb ♥️! Kako ste mamice? Nadam se da ste sve dobro i u svojim domovima,kakva su ovo vremena ,nadam se da ćemo svi iz ovog uspijet izaći normalni. Danas sam se svaki put rasplakala kad sam vidjela sliku iz Petrove , ne mogu više ni vijesti pratiti ionako su sve loše , daj bože da ovo sve brzo prođe. Čuvajte se i čuvajmo jedni druge. 

url=https://lilypie.com]
    DANTE

Mama5
    22. Ožujak 2020. 22:08

Marti8

Mame iz Zagreba jeste sve dobro? Nadam se da jeste🤞 Ja sam izvan Velike Gorice i bome je kod nas bilo opako..bas smo se svi prestrasili. Vjerujem da je vama u Zagrebu jos gore.Nadam se da nece vise biti jakih potresa. Drzite se😘

Zivi smo svi, nitko nije ozlijeđen, strah je veliki, šok smo dozivjeli ogroman, takvo buđenje, taj zvuk, drmanje, ljuljanje, zid koji puca, koje dijete prije uzet, vristanje.... Jednom rijecju uzas, ne ponovilo se 
    Evo nas svi u jednom krevetu sad, svi umorni a nitko ne moze zaspat... 
    Nadam se da ste svi dobro, cuvajte se🙏🤗

• Marti8
    22. Ožujak 2020. 22:47

Mama5

Marti8

Zivi smo svi, nitko nije ozlijeđen, strah je veliki, šok smo dozivjeli ogroman, takvo buđenje, taj zvuk, drmanje, ljuljanje, zid koji puca, koje dijete prije uzet, vristanje…. Jednom rijecju uzas, ne ponovilo se
    Evo nas svi u jednom krevetu sad, svi umorni a nitko ne moze zaspat…
    Nadam se da ste svi dobro, cuvajte se🙏🤗

Bitno da ste svi dobro! Vjerujem da je strah prisutan! Ja sad kad cujem ovaj vjetar vani stalno se cimam ne znam da li vjetar puse ili stize opet neki potres,grozno. Nadam se da je ovo sve iza nas. Cuvajte se svi.

MareiKate
    23. Ožujak 2020. 09:03

Strašno jutro i užasan strah... Svi smo dobro, kuća nam je oštećena, još ne znamo da li ozbiljnije ili će proći sa malo cementa i kreča ☹️

Mama5
    23. Ožujak 2020. 11:45

I kod nas su svi zidovi popucali, jos ne znamo koliko je ozbiljno, prijavili smo pa cemo vidjeti... 
    Joj ne znam, taman kad se smirimo dođe novi potres, znam da su rekli da ce ih biti jos puno ali bome prodrmaju😩

MareiKate
    23. Ožujak 2020. 19:31

Ja sam otišla kod svojih, muž mi je ostao u kući, tj podrumu. Nismo sigurni da nam je kuća sigurna za život... Ne znam kad će ti statičari doći, zatrpani su pozivima ☹️ 
    Ja nisam mogla spavati izvan Zagreba od straha, Da sam bila u ZG, osijedila bih preko noći od straha

Zvonkica
    23. Ožujak 2020. 22:14

Mi smo jucer otisli na viksu ipak...tu smo skroz izolirani, svega par susjeda koje jedva da i vidimo, ali nema kontakta obzirom na situaciju...mi se u sub poceli pakirati da cemo na more, muzevi roditelji tamo imaju kucu, ali odustali, i odlucili u ned ujutro na viksu na selo...mali, muz i ja probudili se 5 min prije potresa...muz drzao malog, ja u kupaoni kad je krenulo..sam sam odletila u spavacu po starijeg koji je jos spavao, pocela ga za noge vuc, ma koma...zaboravila na trudnocu i sve..pa onaj drugi potres...noge mi se samo tresle..nasa zgrada novija pa srecom nema ostecenja...sreca da smo vecinu stvari spakirali, a ostatak smo tak da sam ja bila s klincima u autu a muz otisao u stan po ostale stvari pa se zamijenili..iako stan smo u kaosu ostavili, ali boli me briga..svi smo zivi, zdravi i zajedno..i jos kod nas nema stete..bas sam predahnula kad smo stigli na viksu...

Zvonkica
    23. Ožujak 2020. 22:21

Mamice kak ste obzirom na cijelu ovu situaciju i s koronom?
    Ja u sub imala bas zutu minutu, muz me tjesio i sve...svi doma, muz pokusava raditi, ja ne znam sto cu s klincima, ne mozes nigdje otici, oni puni energije, ja trudna, mi u stanu bez dvorista, i onda u ned ujutro potres...sto reci...bas sam sretna da smo otisli...puse vjetar dosta, ja ih zabundala, manjem cak i skafander obukla, dosta se i vani igrali, nemoram ih ogranicavati jer ljudi nema..taman se provukli prije ove zabrane napustanja prebivalista...
    Zao mi je bas za vas koje jos imate i materijalne stete..😥
    Drz te se zene 😘😘

Mama5
    23. Ožujak 2020. 22:38

Moram priznati da nas je cjelokupna situacija dobro prodrmala, ovakav strah i panika... . Djeca su uznemirena, nije lako... Korona nas je uznemirila, zabrinutost stvorila, ono mijenja ti se zivot, nema vise izaci u park, normalno u ducan ali ajd prilagodili smo se, i onda na to sve onaj potres, i svi ovi slabiji potresi uznemire, bojimo se leci, a kad se malo opustimo taman prodrma novi...
    Zvonkice bas mi je zao da si ti to trudna dozivjela, ali ajd barem ste se maknuli sad pa ste mirniji
    Pozdrav svim mamama i dječici, cuvajte se🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.