Bebe rođene na zimu 2018/2019❤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Teeny
    26. Ožujak 2020. 22:10

Drzite se zene drage, samo je jos zemljotres falio..Nadam se da ce vam se steta sto prije sanirati i da cete ubrzo zaboraviti sve negativne emocije koje je zemljotres izazvao kod vas 🤞
    Moram vam se malo izjadati. Ubrzo nakon sto sam pocela raditi muz je kuci zbog ove citave situacije oko virusa, tako da on uglavnom cuva malu, uz pomoc svekrve i moje mame. 
    Naravno kad dodjem kuci ona se ne odvaja od mene, nekad bude super raspoložena pa se igramo, a nekad samo cvili i penje se po meni. U takvim situacijama kada samo place izmaknem se na par minuta u drugu sobu samo da dodjem malo sebi, jer se na poslu zbog ovog haosa slomim i psihički i fizicki..onda slijede njegovi komentari kako ona ne slusa samo kad sam ja tu, kad je s njim ni jednom ne zaplace, kako njega slusa, samo gledam kako cu pobjeci od nje (ne znam gdje to bjezim kad sam uvijek kuci s njom kad dodjem s posla),. Kako je on kad dodje s posla uvijek jedva cekao da bude s njom (ja izgleda ne cekam) itd itd. 
    Inace je stvarno super muz i otac, dosta mi pomaze, ali sada kad mi je potrebna podrska i razumijevanje dobijem ovakve komentare. 
    Toliko mi je povukao zivce veceras da bih ga najradije na mars lansirala 😠

Mama5
    27. Ožujak 2020. 00:11

Teeny

Drzite se zene drage, samo je jos zemljotres falio..Nadam se da ce vam se steta sto prije sanirati i da cete ubrzo zaboraviti sve negativne emocije koje je zemljotres izazvao kod vas 🤞
    Moram vam se malo izjadati. Ubrzo nakon sto sam pocela raditi muz je kuci zbog ove citave situacije oko virusa, tako da on uglavnom cuva malu, uz pomoc svekrve i moje mame.
    Naravno kad dodjem kuci ona se ne odvaja od mene, nekad bude super raspoložena pa se igramo, a nekad samo cvili i penje se po meni. U takvim situacijama kada samo place izmaknem se na par minuta u drugu sobu samo da dodjem malo sebi, jer se na poslu zbog ovog haosa slomim i psihički i fizicki..onda slijede njegovi komentari kako ona ne slusa samo kad sam ja tu, kad je s njim ni jednom ne zaplace, kako njega slusa, samo gledam kako cu pobjeci od nje (ne znam gdje to bjezim kad sam uvijek kuci s njom kad dodjem s posla),. Kako je on kad dodje s posla uvijek jedva cekao da bude s njom (ja izgleda ne cekam) itd itd.
    Inace je stvarno super muz i otac, dosta mi pomaze, ali sada kad mi je potrebna podrska i razumijevanje dobijem ovakve komentare.
    Toliko mi je povukao zivce veceras da bih ga najradije na mars lansirala 😠

Tenny, neka si se izjadala, ja te u potpunosti razumijem, gle velike promjene su sad i tebi koja si pocela raditi a i njemu jer si ti pocela raditi a on je doma, mi zene gotovo uvijek razmisljamo drukcije nego muski, jednostavno se ne razumijemo, tebi se sad nakupilo svega i pogodile su te njegove rijeci, sad se isplaci, ispusi i u nove pobjede, sve je to normalno, a te komentare ne uzimaj k srcu jer realno oni nas uvijek optuzuju da mi sve preuvelicavamo, da stalno kvocamo, da ovo da ono, a njima je uvijek sve tak nebitno i jednostavno... Ne razumijemo se i to je tako, nadam se da ces sutra biti bolje

Zvonkica
    27. Ožujak 2020. 08:06

Teeny bas mi je zao...jesi probala razgovarati s njim?...ako nisi mislim da bi trebala, reci mu sve sto te muci...samo se skuliraj prije..ja sam skuzila da kad placem moj se ne moze skoncentrirati, a meni tako najlakse jer sve izbacim iz sebe, ali kad se skuliram i pricamo "normalno" puno bolje on to sve nekak dozivi...jbg muski...
    Na djecicu isto utjecu sve te promjene, a i oni imaju svoje dane kad su bolje a i kad imaju zutu minutu..
    Ja vidim i sad po svojim klincima kad smo svi dosli tu na viksu, ipak im je trebalo da se prilagode, jer kuze da se nesto desava a ne znaju sto, a svi smo oko njih....inace kad tako odemo na par dana s njima se super prilagode, ali sad im je ipak trebalo malo vremena..
    Samo polako..ako je on fakat ok kao sto si napisala vjerujem da ce shvatiti 😘

Zvonkica
    27. Ožujak 2020. 08:09

I svakako mislim kao i Mama5, ako ti je potrebno placi dok ti ne bude lakse, nemoj drzati u sebi...i onda kad se dobijes popricajte 💪

Teeny
    27. Ožujak 2020. 09:13

Hvala vam puno na rijecima podrske. Pricali smo jutros hladne glave. Kaze da nije imao namjeru da se osjecam lose nego je jednostavno prokomentarisao cinjenicu da se bolje ponasa kad je sama s njim nego kad ja dodjem🤦‍♀️
    Zbog toga sto dodjem cesto preumorna kuci djeluje mu kao da ne uzivam provodeci vrijeme s njima..
    Mislim da je za sve nas ovo sad velika promjena i da nam treba vremena da se prilagodimo na ovu novu situaciju. 
    Jeste, stvarno je inace ok i velika mi je podrska u svemu, ali nekad imam osjecaj da uopste ne razmislja sta izgovara 🤷‍♀️ zato sam se i izjadala vama jer znam da smo sve manje vise u istom sosu s djecom, kad sam vam sinoc napisala post vec mi je bilo dosta lakse 💞

Mama5
    27. Ožujak 2020. 13:39

Zene moje ja ne znam kako se rijesiti toga straha koji gusi, ovaj potres me bas uzdrmao, sve vise stete ljudi prijavljuju, toliko njih je ostalo bez svojih domova, u 10 sec sve sto si gradio da samo nestane, ma uzas, ove nase pukotine su nista spram svega, koliko god ruzno izgleda ali nas dom je i dalje tu, toliko mi je tesko kad znam da puno njih vise nema svoj dom.😩
    Ne znam koliko vas  je pratilo forum i prije i dal se sjecate klikerice, oni su ostali bez svoga doma, srce mi se slama, ufff bas je tesko razdoblje nadam se da ce sto prije sve proci i da ce svi sto prije ponovno imati svoj dom

Teeny
    27. Ožujak 2020. 15:06

Boze dragi, ne mogu ni da zamislim kako je tim osobama koje su ostale bez svog doma ☹️
    Ne znam sta se ovo desava u posljednje vrijeme, stvarno je pocetak ove 2020-te katastrofalan.
    I ja se iskreno nadam da ce se svako sto prije skrasiti u svom novom domu 🙏

busybee
    27. Ožujak 2020. 15:43

Cure, samo svima saljem pozitivne misli i vibracije. Proci ce i ovo tesko razdoblje! Mi i stan smo dobro, a veliki zagrljaj saljem svima kojima su domovi osteceni. Najteze od svega mi je bilo vidjeti mame i bebe u petrovoj, to me do kraja slomilo.

mmama2
    27. Ožujak 2020. 20:23

Mama5

Zene moje ja ne znam kako se rijesiti toga straha koji gusi, ovaj potres me bas uzdrmao, sve vise stete ljudi prijavljuju, toliko njih je ostalo bez svojih domova, u 10 sec sve sto si gradio da samo nestane, ma uzas, ove nase pukotine su nista spram svega, koliko god ruzno izgleda ali nas dom je i dalje tu, toliko mi je tesko kad znam da puno njih vise nema svoj dom.😩
    Ne znam koliko vas je pratilo forum i prije i dal se sjecate klikerice, oni su ostali bez svoga doma, srce mi se slama, ufff bas je tesko razdoblje nadam se da ce sto prije sve proci i da ce svi sto prije ponovno imati svoj dom

Vidjela sam i dusu sam isplakala😭 bitno je da su zivi i zdravi sada svii❤️

url=https://lilypie.com]

MareiKate
    28. Ožujak 2020. 09:49

Mama5

Ne znam koliko vas je pratilo forum i prije i dal se sjecate klikerice, oni su ostali bez svoga doma, srce mi se slama, ufff bas je tesko razdoblje nadam se da ce sto prije sve proci i da ce svi sto prije ponovno imati svoj dom

Klikerice se često sjetim ☹️ strašno... Mi smo dobili žutu naljepnicu - privremeno neupotrebljivo :( živimo trenutno u podrumu koji je uređen kao ljetna kuhinja i umiremo od straha jel tko još uvijek podrhtava. Ali još mi je gore kad vidim ljude oko sebe koji su izgubili sve i koji uopće nemaju nikakve mogućnosti za krenut dalje, nemaju novca ni inače a kamoli za ovakve izvanredne situacije...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.