1001 pitanje trudnica

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Baby1
    20. Travanj 2015. 18:04

I ja u zadnje vrijeme jednom po noći, a po danu čim se sagnem odmah me stisne pa moram ići... U krevet sad obavezno idem s jastukom "bananom" i gurnem ga među noge, tako mi sad najviše odgovara jer me kukovi bole. Pogotovo ako se preko dana nahodam.

Baby1
    20. Travanj 2015. 19:59

haha izbacila si ga!  Mom mužu se baš ne sviđa što ga vučem sa sobom i u krevet. Vidiš mene prepone uopće ne bole, nego baš s vanjske strane noge, odnosno kukovi. Ja bez njega više ne idem u krevet jer se zbilja teško namjestim kako mi odgovara...  i onda uglavnom spavam na lijevom boku, samo povremeno se okrenem na desni (leđa ne dolaze u obzir) ali se brzo vratim na lijevi.

Lollypop
    20. Travanj 2015. 22:17

Mene sve boli kad legnem na lijevi bok, sva se ukocim, ni banana ne pomaze...ali zato kad se prebacim na desni bok ili na leda zaspem istog trena  zabranjeno voce je najslade bice, valjda beba nece tu biti na mamu  i onda znam da to nesmijem pa se vrtim na lijevi ali opet boli pa se prebacujem na leda, pa na desni...i tako cijelu noc u krug.

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Lollypop
    21. Travanj 2015. 11:25

Da, istina. Samo me muci sto mi se beba nije namjestila kako treba i onda me toga strah. Znam da ima vremena jos, ali me muci, "sto ako se ne prebaci a ja sam spavala u polozaju koji se ne preporucuje? Jesam li ja kriva? Sebicna? Mozda da sam spavala cijelo vrijeme na lijevom boku beba bi se lijepo namjestila?" 
    I eto, tu prica zavrsava. Izgleda da cu se vrtit jos dugo po noci :D :D

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Tinčica3
    23. Travanj 2015. 06:13

Mame, a nesanica? Ja se zadnjih par dana budim u 5 i onda bauljanje po klokanici.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.