Miss Miu, Kloštar, tocnije Bešlinec, al sam vec nesto vise od 3 god u Zg..
Ja imam pitanje. Citala sam o 'sindromu nemirnih nogu' u 3 tromjesecju, pogotovo navecer kad se smirimo, pa me zanima dal itko prolazi kroz to. Naime jako sam se nasmijala na taj clanak, kao ja to nemam. I nakon tj dana nikako se namjestit za spavanje, nikako noge slozit, stalno imam potrebu micat s njima. Ne mogu ih imati 2 min u istom polozaju i to mi onemogucuje miran san..
Curke, pozdrav od Lovre i mene! Imali smo još jedno ime za dečka u kombinaciji, ali nam se na kraju više ovo svidjelo.
Dea, mene već sad mm zna probuditi jer "trčim" u snu, odnosno toliko trzam s nogama da se trese cijeli krevet. Ali me ne smeta, samo se okrenem i nastavim spavati. Od kad magnezij uzmem prije spavanja, nemam više grčeve u nogama i rukama. I zaspem čim dotaknem jastuk.
Magnezij je super! Pomaže mi i kad me boli glava, njega popijem umjesto tablete. Baš lijepo opusti i mišiće i živce. A valjda pola noćnih odlazaka na wc obavim u polu-snu.
Da, da tako ju i istežem! Užas...to mi je najgore kad me taj grč uhvati iz čista mira po noći.
meni danas dva puta utrnula lijeva noga hehe nego koliko puta idete na wc u noći,ja baš ko i bobica gotovo u snu idem na wc i to po 4-5 puta,a po danu više ni ne brojim
Više ne idem toliko kao u početku na wc, nekad tek oko 4-5, pa onda oko 7h. A po danu samo pijem vodu i trčim po wc-u.
Tako i ja,vise ne idem tolko na wc kao na pocetku. Po danu isto ni ne brojim a po noci idem jednom
Sortiraj odgovore
Najstariji