Miss Miu, cestitam na malom pisonji.. I da, Lukas je lijepo ime.
Da se ne brines, na taj kontrolni uzv sve salju, ali ti moram rec da bez obzira na vrijeme narudzbe cekas na red..

Čestitam ti Miss Miu na dečkiću
Čestitam ti Miss Miu na dečkiću
Naanaa
Aaaaaaa.... Lukas- prekrasno ime! Čestitam Miss Miu!
Da, da Lukas :)) pa hvala Naanoo draga
Miss Miu, cestitam na malom pisonji.. I da, Lukas je lijepo ime.
Da se ne brines, na taj kontrolni uzv sve salju, ali ti moram rec da bez obzira na vrijeme narudzbe cekas na red..
Salim se ja!!
Nekaj sam zeznula sve mi se pomjesalo... Sorry te na mojoj smotanosti!!!
Lukas 19.09.2015.🧸
Adela 28.03.2017. 👑

Filotea da, da termin mi je 3.10. A, 16.tt A, ti? Cini mi se da smo blizu.
Filotea da, da termin mi je 3.10. A, 16.ttA, ti? Cini mi se da smo blizu.
Ne ne po terminu,nego ja sam iz Dugog Sela a ti si iz Ivanica ili tako nesto? Sad sam vec zaboravila ja sam 28+3tt

Lukas 19.09.2015.🧸
Adela 28.03.2017. 👑
ajme miss čestitam na frajeru...baš mi je drago da je sve ok i da je velika, živahna beba
ajme miss čestitam na frajeru…baš mi je drago da je sve ok i da je velika, živahna beba
Lollipop hvala, hvala :) joj, zivahan je i aktivan, 100/h :) pusu saljemo Lukas i ja
Lukas 19.09.2015.🧸
Adela 28.03.2017. 👑

Cestitam miss!!! Ajme sve decki na jesen :D
I super da je sve ostalo u redu. Ja za tjedan I pol idem na anomaly I nadam se da ce sve bit ok, na onom mini je bilo :)

Miss Miu cestitam!!
Cestitam miss!!! Ajme sve decki na jesen :D
I super da je sve ostalo u redu. Ja za tjedan I pol idem na anomaly I nadam se da ce sve bit ok, na onom mini je bilo :)
Hej, hvala draga Branchi :) ma ovo i je godina deckica ocito.. Sve trudnice oko mene u mom gradu nose deckice. Hehe :) ma samo nek su zivi i zdravi!! Ja na taj anomaly ultrazvuk idem 15.5. u petak dan prije vjencanja!! :D Ma ne brini bude sve ok! :*
Miss Miu cestitam!!
Lukas 19.09.2015.🧸
Adela 28.03.2017. 👑
Fluffy
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji