1001 pitanje trudnica

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Filotea
    18. Travanj 2015. 20:14

Mi smo se za curku isto odma odlučili da će biti Marta,i tako joj se obraćamo. A nekad joj i tebam svašta nešto Ali sinoć me nešto puklo da bi neko drugo ime,i koje god mužu kažem on kaže ne može jer mu se ne sviđa. Vjenčana kuma mi je Marta i onda svi misli i ispituju me je li to po kumi ime, I to me iskreno pomalo živcira

dea32
    18. Travanj 2015. 20:54

Mi smo se jos na pocetku veze dogovorili da ce bit Hana i Noa. I sad kad stize curka ime ostaje, ali nama stalno potpitanja zasto bas to ime, ima i lijepsih i tak.. Ali ne obaziremo se na to..

Miss Miu, i ja sam iz okolice Ivanica inace, udala sam se u Zg.

Lollypop
    18. Travanj 2015. 21:50

Nemojte govorit drugima kako ce vam se bebaci zvati, samo ce vas obeshrabrivati i prestat ce vam se svidati kao na pocetku. Ja nikome nisam govorila za Luku, a onda sam napravila gresku i rekla jednoj koja mi je dala komentar "pa ima luka mala milijarda, svaki drugi se tako zove" i onda je jos razglasila da ce mi se malo tako zvati. Bas mi je digla zivac. Ni meni se ne svida ime njenog diteta pa nisam nista komentirala. Njeno je rijetko, i rekla bih - s razlogom!!
    Ali svejedno, otad me muci to sto ih ima milijun. Jos sam u novinama vidjela da je to najcesce ime za musko dijete...ali nekako mislim da ce ipak bit luka jer mi se svida kad zamislim da ga zovem priko dvorista LUKAAAA 😀😀😀

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Lollypop
    18. Travanj 2015. 21:50

Btw Hana mi je predivno ime

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Fluffy2
    19. Travanj 2015. 12:53

Imam i ja jedno od najcescih imena pa nisam zbog toga nesretna, dapace 
    Bitno da se vama sviđa a ako je i neobicno svi se brzo naviknu i eto. Meni je bitno samo da nema tog imena u familiji.
    Pusa svima i uzivajte 

Fluffy

Naanaa2
    20. Travanj 2015. 09:50

Cure, ne opterećujte se komentarima drugih zbog imena. 

Muž i ja smo i prije trudnoće "otkrili" da nam se oboma sviđa jedno jedino muško ime, a to je Niko. I kako nam je rečeno da nam stiže frajer tako će se i zvati. Nitko u obitelji, a ni od prijatelja nema klinca koji se tako zove, tako da smo što se toga tiče mirni. A osim što nam se ime sviđa, svekar se zove Nikola, a kako muž jako jako drži do svog tate, a i svekar mi je predobar čovjek rekli smo da će to biti i na neki način ime po djedu.

Za sada samo najbliži znaju za ime koje smo odabrali, a znam da će komentara biti, i točno znam od koga i kojih prijatelja. I ako mi budu baš dizali tlak sa komentarima lako im kažem da imam i ja komentar na ime njihovog djeteta, ali sam bila kulturna pa ga zadržala za sebe (primijetila sam na sebi da sam baš ratoborna trudnica, ne dam na sebe ni na svoju bebu).

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.