1001 pitanje trudnica

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Baby1
    17. Travanj 2015. 15:57

ja sam mislila da će meni iskočiti, onako mi se skroz raširio, bar sam ga mogla dobro očistiti haha  a onda se odjednom samo spljoštio nekako i sad tako stoji, ne znam... vidjet ćemo još do kraja kak će se ponašati. 

Lollypop
    17. Travanj 2015. 16:17

I meni je sprijeda. Pojma nemas sta to znaci, znam samo da se tad manje osjete udarci. Ja sam sad u fazi "treniranja" bebe da se okrene kako treba. To "treniranje" se svodi da lezim na lijevom boku i molim boga da se okrene (iako ima jos vremena). 
    mogu reci da mi je najveca muka kihnuti i dici se iz kreveta - u oba slucaja mi pukne nesto u kicmi  samo neka tako ostane!

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Baby1
    17. Travanj 2015. 17:10

Ja sam čula da kome je sprijeda ima nešto veći trbuh, a čini mi se da meni i je, ko da sam loptu progutala... Ima u knjizi "Moja trudnoća" zbilja neke vježbice za okretanje bebe kako treba, meni je ta knjiga super! Stalno nešto zavirujem u nju.

Miss_Miu
    17. Travanj 2015. 18:15

Cure moje  
    Sto se tice posteljice kad smo bilo 13+5 posteljica nam je bila sprijeda, a danas 15+6 je posteljica straga, 

Evo nas bili u Petrovoj danas, radili onaj triple test nalaz za 15 dana mi dode na kucnu adresu. I ultrazvuk, bebonja je opet nesto veci i da decko sam i imamo pisonju..   I reko je doktor da su mjere za sad sve uredu, al da dodem na onaj anomalijski ultrazvuk 15.5.2015.da on to jos jednom sve izmjeri! Al, da je to vise radi reda.. I da se previse ne brinem. Jako je aktivna beba i reko mi je da postoji mogucnost da sam ga vec osjetila jer za svoje tjedne je i nesto tezi. Tako da kaze da ima to sve utjecaja! Neki predobar doktor! :):) 
    Ljubimo vas mi dva na veliko 

Lukas 19.09.2015.🧸
    Adela 28.03.2017. 👑

Naanaa2
    17. Travanj 2015. 20:27

Aaaaaaa.... Lukas- prekrasno ime!  Čestitam Miss Miu! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.