Beba 25. travnja 2024.

Rihanna objavila smiješne fotke i našalila se na temu majčinstva – potpuno razumijemo!

Foto: Belinda Jiao / REUTERS / Pixsell
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Majčinstvo je iscrpljujuće, nekad naporno, umara jednako koliko ispunjava, a nekad nas doslovno dovede do tog da izgledamo kao zombiji. A nekad ni slavne mame nemaju drukčiji tretman.

Znaš ono kad ti je neki dan užasno naporan, iscrpi te do kraja, toliko da nemaš snage ni za što, kao niti volje ni za što, ono kad se osjećaš kao da su te mlatili u ringu i da si jedva preživjela? I znaš ono kako se takva pogledaš u ogledalo i učini ti se da vidiš zombija, a ne sebe? Znaš ono kako nekad imaš osjećaj da nikad više nećeš biti dotjerana i puna snage? Da, to je majčinstvo.

Možda te zanima... Lana Jurčević iskreno: „Mislila sam da mi ne treba pomoć, ali možda sam trebala drugačije…“ Beba

Dobro, nije svaki dan takav, nije sa svakim djetetom tako, nije svaka mama ista, naravno. No, taj subjektivni osjećaj nekad sve među nama osjete i dožive. I to je potpuno normalno. Osim tog, nije li bolje i lakše našaliti se na taj račun, pa se malo nasmijati, nego sve to šutke trpjeti i gurati pod tepih, pa onda najednom izgubiti sve živce i dozvoliti da se sve raspadne? Da, biramo šalu.

I taj zombi-look nije rezerviran samo za nas, obične smrtnike među mamama. I slavne mame proživljavaju nekad potpuno isto. Slavna Rihanna nedavno je podijelila na Instagramu fotografije zbog koje su mnoge mame kimale glavom u znak odobravanja i razumijevanja. Na slikama, koje su očito bile namijenjene za neko snimanje potpuno nevezano uz majčinstvo, Rihanna nosi loše postavljenu plavu periku na vrhu glave, a omotana je debelim plavim kardiganom. Osim tog, ima našminkano cijelo tijelo zbog čega izgleda sivo i izudarano, s krvavo crvenim usnama.

„Doslovno kako se osjećam nakon poroda s 2 ispod 2“, napisala je Rihanna uz objavu. I da, baš zato su mnoge mame ovo u potpunosti razumjele i mogle se poistovjetiti s tim. Naravno, ovo je svojevrsna karikatura majčinstva, ali sve znamo o čemu govori, zar ne?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

„Postporođajno razdoblje je tako stvarno. Za sve i svakoga. Ako se RiRi ovako osjeća, iako ima slobodu bogatstva...“, komentirala je jedna osoba nedovršenom rečenicom koju su svi razumjeli. Rihanni je poslala emoji srca i zagrljaja, jer – mame razumiju.

„Zamislite da to radite bez kuhara, dadilja ili vozača koji ne moraju brinuti o računima“, rekla je druga, ipak malo oštrije i okrutnije.

No, uglavnom su komentari bili pozitivni i podržavajući:

„Ovo je najstvarnije. Svaka majka se osjeća viđenom.“

„Ako se RiRi, slavna osoba, može osjećati ovako... zamislite kako se osjećamo mi obične majke... Hvala ti što si otvorena.“

U svojoj objavi na Instagramu podijelila je i djelić intervjua koji je dala za časopis Intervju u kojem se novinar koji ju je intervjuirao čudio kako ona funkcionira. Na jednoj od fotografija napisala je tekst njihova razgovora:

Mel Ottenberg: „Ne mogu vjerovati da sam s tobom u backstageu u 3.30 ujutro, a ti imaš dvoje djece.“

Rihanna: „Znaš li ti mene? To mi je uobičajeno.“

Ovaj ju je novinar, inače, u intervjuu pitao koliko još djece želi, a ona je odgovorila: „Onoliko koliko Bog želi da imam,“ ali je dodala da je to definitivno više od samo dvoje djece koje već ima. „Ne znam što Bog želi, ali ja bih išla na više od dvoje. Pokušala bih dobiti svoju djevojčicu. Ali naravno, ako to bude još jedan dečko, onda je još jedan dečko.“

Inače, iako je prema svojim izjavama vrlo pobožna žena, snimanje koje je odradila za Interview kod mnogih je naišlo na neodobravanje i pomalo je nespojivo s onim o čemu i kako i ona sama govori. 

Naime, na fotografijama ona nosi pokrivalo za glavu kakvo nose časne sestre, dok je istovremeno odjevena poprilično, hm, razotkrivajuće. No, možda ona ima neko svoje viđenje ovog, tko zna... Mi ćemo ostati kod one objave o majčinstvu. 

Možda te zanima... Halle Bailey priznala: "Imam postporođajnu depresiju. Osjećam se kao druga osoba kad se pogledam u ogledalo" Beba

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.